No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Acu maskas un aizsietas acis

Informatīvais biļetens

Anatomiska ādas acu maska - Sanfrancisko kolekcija

Ādas acu maska, kas ir daļa no mūsu Sanfrancisko kolekcijas, ir viena no labākajām acu maskām! Šī acu maska apvieno komfortu un patīkamu valkāšanas ērtumu ar augstu funkcionalitāti, un tā ir pamatīga sedlinieku darba rezultāts.

Vairāk informācijas

5861/T01

76,99 €


-10,00 €

66,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ādas acu maska, kas ir daļa no mūsu Sanfrancisko kolekcijas, ir viena no labākajām acu maskām! Šī acu maska apvieno komfortu un patīkamu valkāšanas ērtumu ar augstu funkcionalitāti, un tā ir pamatīga sedlinieku darba rezultāts. Perfekts piegriezums, pārdomāts polsterējums un profilēts deguna tiltiņš nodrošina optimālu piegulumu un pilnīgu necaurspīdīgumu.

    Priekšrocības:

    • Perfekts piegulums: profilētais deguna tiltiņš un pārdomātais polsterējums nodrošina, ka acu maska droši un ērti pieguļ, neslīdot. Tas garantē pilnīgu necaurspīdīgumu un pastiprina juteklisko pieredzi.
    • Maksimāls valkāšanas komforts: pateicoties augstas kvalitātes materiāliem un rūpīgajam sēdekļu darinājumam, acu maska nodrošina nepārspējamu valkāšanas komfortu pat ilgāku BDSM seansu laikā. Mīkstā, polsterētā iekšējā odere maigi pielāgojas ādai un novērš spiediena punktus.
    • Pirmšķirīga meistarība: San Francisco kolekcijas acu masku raksturo augsta līmeņa funkcionalitāte un anatomisks dizains. Izstrādājums ir izturīgs un tajā izmantoti augstas kvalitātes materiāli, kas garantē ilgu izstrādājuma kalpošanas laiku.


    Mūsu Sanfrancisko kolekcijas acu maska ir daudzu gadu pieredzes un perfektas meistarības rezultāts. Tā ir izstrādāta, lai atbilstu visaugstākajiem komforta un funkcionalitātes standartiem.

    Polsterējums un profilētā deguna zona nodrošina perfektu piegulēšanu un novērš gaismas iekļūšanu, kas pastiprina visas pārējās maņas un padara intensīvāku katru pieskārienu. Šo ādas acu masku bieži izmanto BDSM un bondage aktivitātēs, lai pastiprinātu maņu iespaidus un radītu pilnīgas padevības sajūtu. Atņemot valkātājam redzi, uzmanība tiek koncentrēta uz pārējām maņām, ļaujot daudz intensīvāk uztvert pieskārienus, skaņas un smaržas.

    Acu maska pastiprina dominances un padevības sajūtu un rada vēl dziļāku intimitāti starp partneriem.Sīkāka informācija:

    • BDSM anatomiskā acu maska - Sanfrancisko kolekcija
    • Materiāls: augstas kvalitātes polsterēta āda
    • Izstrādājums: perfekti pieguļ ar anatomiski veidotu deguna daļu, kas nodrošina pilnīgu necaurspīdīgumu
    • Ērtums: mīksts, polsterēts iekšējais oderējums maksimālam valkāšanas komfortam
    • Izgatavošana: izturīgs seglinieks nodrošina ilgmūžību un izturību
    • Pielietojums: Ideāli piemērots BDSM un bondage aktivitātēm, lai pastiprinātu jutekliskos iespaidus
    • Sanfrancisko kolekcijas acu maska ir neaizstājams aksesuārs ikvienam, kurš vēlas pacelt BDSM pieredzi jaunā līmenī.
    • MEO BDSM veikals piedāvā plašu acu masku un citu BDSM produktu izvēli visām vēlmēm un fantāzijām. Apmeklējiet MEO veikalu un atklājiet daudzās iespējas, ko piedāvā acu maskas un citi augstas kvalitātes BDSM piederumi. Kolekcijā ir dažādu veidu acu maskas, tostarp polsterētas ādas acu maskas, greznas zīda acu maskas un izturīgas neoprēna acu maskas, kas ir īpaši izstrādātas dažādām vajadzībām un vēlmēm. Katra acu maska MEO veikalā ir izstrādāta tā, lai maksimāli palielinātu maņu pieredzi, bloķējot redzi un pastiprinot citas maņas, piemēram, taustes, ožas un dzirdes. MEO acu maskas ir piemērotas gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem. MEO acu maskas piedāvā ne tikai komfortu un ērtības, bet arī iespēju pacelt seksu jaunā līmenī, izmantojot maņu deprivāciju. Mūsu izstrādājumu augstvērtīgie materiāli un rūpīgā izgatavošana garantē ilgu kalpošanas laiku un lielisku valkāšanas pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai tās paredzētas intīmiem brīžiem divatā vai intensīvākām BDSM sesijām, acu maskas no MEO veikala ir daudzpusīgas un vienmēr bagātinošas. Papildus acu maskām MEO bondage veikals piedāvā arī plašu citu BDSM produktu klāstu, piemēram, roku dzelžus, knaibles, pātagas un daudz ko citu. Visi produkti ir lieliski saskaņoti, lai nodrošinātu pilnīgu un apmierinošu BDSM pieredzi. MEO veikals piešķir lielu nozīmi kvalitātei un drošībai, tāpēc katrs produkts atbilst visaugstākajiem standartiem un garantē drošu lietošanu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Konzentrations- und Genusshilfe

    Ich schätze die sehr gute Augenmaske, denn sie hilft mir ausgezeichnet, mich auf jegliche Berührungen durch die Hände meiner Dame oder durch von ihr eingesetzte Toys und vor allem auch auf geile Stimulation mit zarten oder festeren Peitschenhieben auf alle sensiblen Stellen zu konzentrieren und entsprechend zu erleben und zu genießen. Aber ich leide auch, denn so kann ich meine Dame in ihren geilen Dessous nicht beobachten.

      Novērtēšana 

      Perfekt für Kontaktlinsen - Träger

      Perfekt für Kontaktlinsen - Träger !!! Ich liebe diese Maske. Sie ist echt ultimativ, man sieht aboslut nix. Ich bin Kontaktlinsen-Träger und bei normalen Augenmasken muss ich die Linsen vorher rausnehmen. Bei dieser Maske überhaupt nicht !!! Total genial.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Article super, merci

      Le masque est très bien conçu Grace a la partie pour le nez ce masque occulte complètement la lumière, article super, merci

      • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Je recommande ce produit

      Produit excellent, ne fais pas mal au nez, couvre bien les yeux et ne laisse pas de marque.
      S'adapte a toutes les tetes.
      Prix raisonable
      Je recommande ce produit

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      This blindfold is the best blindfold you'll ever find.

      This blindfold is the best blindfold you'll ever find. It's comfortable, snug, keeps all the light out, and good if someone wear's contacts because the padding underneath the eye prevents any pressure from being on the eye directly, hence, no more irritated eyes.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Die beste Augenmaske der Welt

      Die DeLuxe Augenmaske schaut nicht nur bequem aus, sie ist es auch. Sie ist sehr gut gefertigt und besteht aus einem hochwertigen Leder und ist zudem noch angenehm weich gepolstert. Diese Maske verdeckt komplett die Augen. Dank der Polsterung, die sich sanft auf die Augenlieder legt, hält man auch automatisch die Augen geschlossen. Das Tragegefühl der Maske ist wirklich sehr gut. Gerade für alle diejenigen die auf Isolation (Deprivation) stehen, aber die komplett geschlossenen Kopfmasken nicht mögen, ist diese Maske hier eine sehr gute Alternative.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Very well designed and crafted

      Very well designed and crafted, looked beautiful on my sub's face. the blindfold is cupped so the wearer can blink and keep their eyes open, but still lets through almost if not no light at all.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Anatomiska ādas acu maska - Sanfrancisko kolekcija

      Anatomiska ādas acu maska - Sanfrancisko kolekcija

      Ādas acu maska, kas ir daļa no mūsu Sanfrancisko kolekcijas, ir viena no labākajām acu maskām! Šī acu maska apvieno komfortu un patīkamu valkāšanas ērtumu ar augstu funkcionalitāti, un tā ir pamatīga sedlinieku darba rezultāts.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      17 citas preces tajā pašā kategorijā: