No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Acu maskas un aizsietas acis

Informatīvais biļetens

BDSM Blindfold De Luxe no ādas, bordo, polsterēta - NOBLESSE

Bordo krāsas apsējs, kas izgatavots no japāņu ādas, ir tik ērts valkāšanai, ka pat iesācēji ātri ieies verdzībā. Augstākā kvalitāte un absolūts necaurspīdīgums raksturo šo BDSM must-have no elegantās MEO® Noblesse kolekcijas.

Vairāk informācijas

3163/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Bordo sarkanā acu apsējs, kas izgatavots no japāņu ādas, ir tik ērti valkājams, ka pat iesācēji ātri sajutīs, ka ir kā verdzība. Augstākā kvalitāte un absolūts necaurspīdīgums raksturo šo BDSM must-have no elegantās MEO® Noblesse kolekcijas.

     

    Ar savu izteiksmīgo krāsu - tumši bordo sarkano - šī MEO® kolekcija ne tikai simbolizē eleganci, mīlestību, kaisli, romantiku un siltumu, bet arī ir paredzēta, lai uzsvērtu emocionālo saikni starp Top un Sub verdzināšanas laikā. Rozā zelta krāsas metāla elementi, kas krāsu ziņā lieliski saskan ar dizainu, piešķir izstrādājumiem skaistu kontrastu.

     

    Izceltie elementi:

     

    • Nēsājot šo aizsegu, jūs daudz intensīvāk sajutīsiet pieskārienu, jo, "izslēdzot" acis, jūtīgi tiek aktivizētas visas pārējās maņas!
    • Pielāgojiet acu aizsegu ar sprādzes aizdares palīdzību pēc saviem ieskatiem.
    • Bordo krāsa ir cieši saistīta ar kaisli un cēlumu, taču simbolizē arī erotikas tumšo pusi.
    • Japānas govs āda ar lieliskām materiāla īpašībām.
    • Augstas kvalitātes, izturīgs, bet viegls, lai gan izgatavots no biezas govs ādas.
    • Elegants dizains un visaugstākās kvalitātes apdare.

     

    Kas ir īpašs BDSM aizsietajās acīs?

     

    Elegantā acu apsējs ir necaurspīdīgs, jo, pateicoties anatomiskajam piegriezumam, tas cieši pieguļ un tādējādi nodrošina pilnīgu izolāciju un tumsu. Tā kā bondage acu aizsega ir izgatavota no augstas kvalitātes govs ādas un iekšpusē ir polsterēta ar mīkstu jēra nappa ādu, tā nodrošina fantastisku valkāšanas komfortu. Aizdare ar sprādzi ļauj regulēt obligāciju aizsegu, lai to pielāgotu visiem galvas izmēriem. Tas ir ideāls aksesuārs bondagei, jo, "izslēdzot" acis, tiek jutinātas visas pārējās maņas! Kad jūsu partneris ir sasiets un pilnībā pakļauts jūsu nežēlastībai bez jebkāda acu kontakta, jūs noteikti varat izdomāt daudz izdomas bagātu lietu, ko varētu ar viņu darīt.

     

    MEO® Noblesse kolekcija ir izgatavota tikai no Japānas govs ādas un mīkstas jēra nappa ādas, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes un vides standartiem. Visus izstrādājumus izgatavo pieredzējuši sedlinieki un somu darinātāji, kuriem ir ilggadēja amatniecības pieredze. Mūsu sarežģītā apstrāde un augu miecēšana piešķir govs ādai skaistu virsmu un patīkamu sajūtu. Ražošana tiek veikta ar vislielāko rūpību - sākot no piegrieztnes un beidzot ar šūšanu, lai rezultāts būtu perfekts.

     

    Japānas govs ādas īpašības un priekšrocības:

     

    Japānas govs āda piedāvā daudzas lieliskas īpašības, jo tā ir elastīga, lokana, lokana, lokana, stiepjama un elastīga, gluži kā otra āda. Gandrīz pretēji tam, augu miecēšanas rezultātā tā ir arī izturīga un vienlaikus izturīga pret plīsumiem. Visas šīs īpašības ir ideālas, lai no tās izgatavotu augstas kvalitātes MEO® ierobežojošus līdzekļus un BDSM aksesuārus.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • BDSM aizsietās acis no ādas
    • Luksusa bondage aksesuārs no MEO ® Noblesse kolekcijas
    • Noblesse kolekcijā ietilpst roku saites, potīšu aproces, lodīšu knaģis, izstiepšanas stienis, sasiešanas savienotājs un apkakle ar pavadiņu. Izgatavotas vislabākajā kvalitātē, kas atbilst visaugstākajām prasībām.
    • Materiāls: Japānas govs āda, metāls, jēra nappa āda
    • Krāsa: bordo sarkana, melna
    • Sprādzes krāsa: Rožu zelts
    • Acu saites platums: 8,8 cm
    • Regulējams no 52,5 cm līdz 64 cm
    • 8 siksniņas atveres, lai acu aizsegu varētu pielāgot jūsu galvas apkārtmēram.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Pitchblack

    Verdunkelt die Sicht zuverlässig und ist sehr gut geschnitten.
    Zu schade das man sich mit dem schönen Teil nicht selbst sehen kann. Die Augenbinde sieht toll aus und fühlt sich dank der Materialien und Qualität hervorragend an

      Novērtēšana 

      Totaler Luxus

      Perfekt und bequem. Ist jeden Euro wert.

        Novērtēšana 

        Absolutely Fantastic

        I don’t often leave a review so soon after receiving an item but this blindfold is brilliant. Barely feels like you’ve got it on, no light is let in or visible through, adjusts and fits really well. Super impressed so bought also the ball gag.

          Novērtēšana 

          In völliger Dunkelheit

          Angenehm zu tragen und mit dem Verschluß zu schließen. Dadurch ist die Augenbinde sehr gut zu variieren. Sie ist dann völlig blickdicht. Sehr positiv überrascht von der Qualität! Handschuhweich.

            Novērtēšana 

            Amazing

            My boyfriend and I have spent money on numerous blindfolds and they were either disappointing or uncomfortable or just didnt work but despite the low price and kinda silly look we tried because of the one good review and I'm so glad we did cause it is super comfortable easy to put on and it blocks everything a definite must buy for any bondage users

              Novērtēšana 

              Beautiful color and stays in place well

              Beautiful color and stays in place well

                Novērtēšana 

                Top Qualität

                Ist nicht mit billigen sexshop Produkten zu vergleichen. Ganz eine andere Liga, absolute Top Qualität in jedem Detail. Wer etwas sucht was edel ist und ewig hält für den ist dass genau das richtige.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  BDSM Blindfold De Luxe no ādas, bordo, polsterēta - NOBLESSE

                  BDSM Blindfold De Luxe no ādas, bordo, polsterēta - NOBLESSE

                  Bordo krāsas apsējs, kas izgatavots no japāņu ādas, ir tik ērts valkāšanai, ka pat iesācēji ātri ieies verdzībā. Augstākā kvalitāte un absolūts necaurspīdīgums raksturo šo BDSM must-have no elegantās MEO® Noblesse kolekcijas.

                  Uzrakstiet savu pārskatu

                  Citi klienti arī iegādājās:

                  17 citas preces tajā pašā kategorijā: