No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Anālais korķis ar tuneli - AssServant™

Mūsu leģendārais AssServant™ ir iecienīts mūsu klientu vidū, un tam ir pamatots iemesls. Sajūta, ka jūsu anālais kakls ir pastāvīgi plaši atvērts, rada intensīvu kontroles zaudēšanas un anālās padevības sajūtu. Šis dibena spraudnis sniedzas daudz tālāk par vienkāršu anālo stimulāciju un piedāvā dziļu pieredzi, kas apvieno baudu, kontroles zaudēšanu un anālo pakļaušanos.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu leģendārais AssServant™ ir iecienīts mūsu klientu vidū, un tam ir pamatots iemesls. Sajūta, ka jūsu anālais kakls ir pastāvīgi plaši atvērts, rada intensīvu kontroles zaudēšanas un anālās padevības sajūtu. Šis dibena spraudnis sniedzas daudz tālāk par vienkāršu anālo stimulāciju un piedāvā dziļu pieredzi, kas apvieno baudu, kontroles zaudēšanu un anālo pakļaušanos. Tā ir robežu spēle, kas atmodina nezināmā saviļņojumu un vēlmi pēc negaidītā.

    Vai esat gatavi galīgajam anālajam piedzīvojumam?

    Mūsu AssServant™ dibena spraudnis ir ideāla seksa rotaļlieta ikvienam, kas meklē augstākās pakāpes anālo stimulāciju. Izgatavots no augstas kvalitātes silikona un nesatur ftalātus, šim dibena spraudnim ir anatomiskas formas dizains, kas piemērots gan iesācējiem, gan profesionāļiem.

    AssServant™ ir pieejams trīs izmēros un lieliski pielāgojas anālās atveres anatomijai. Katram sēžas aizbāžniekam ir īpaši veidota pamatne, kas nodrošina optimālu atbalstu un stabilitāti.

    Pārdomātā forma, kas nedaudz sašaurinās uz galu, atvieglo aizbāžņa ievietošanu un nodrošina, ka tas droši paliek anālajā atverē pat ceļojot un ilgstoši nēsājot (piemēram, uz nakti un ceļojuma laikā). Mūsu AssServant™ aizbāžnis ir īsta izcilība! Pateicoties tā atvērumam visā garumā, jūs varat eksperimentēt pēc sirds patikas un atklāt jaunus, aizraujošus rotaļu veidus. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties ievietot plānu dildo vai klizmas caurulīti - ar inovatīvo AssServant™ butt plug jūsu iztēlei nav robežu! Un, ja vēlaties būt drošībā, jebkurā laikā varat aizvērt AssServant™, izmantojot komplektā iekļauto aizbāzni.

    Pieejami 3 izmēri no S līdz L:

    • S = iesācējiem: kopējais garums 9 cm, ievietojamais garums 7 cm, diametrs no 3 līdz 4,4 cm, iekšējais diametrs 2,6 cm.
    • M = pieredzējušiem: kopējais garums 11,5 cm, ievietojamais garums 9,5 cm, diametrs no 3,4 līdz 5,9 cm, iekšējais diametrs 2,9 cm
    • L = Anal pro: kopējais garums 13,5 cm, ievietojamais garums 11,5 cm, diametrs 4,3 līdz 6,5 cm, iekšējais diametrs 3,3 cm


    Iegremdējieties anālās stimulācijas pasaulē, kas atšķiras no ierastās, un atklājiet jaunu baudas un apmierinājuma līmeni ar mūsu AssServant™. Vai esat gatavs pārsniegt savas robežas?

    Pārliecinošs dizains:

    Stabilais dibens un optimāla izmēra pakaļkāja kakliņš sniedz vairākas priekšrocības. Pirmkārt, stabilais pamats nodrošina, ka aizbāžnis lietošanas laikā tiek novietots droši un stabili, samazinot risku, ka tas netīšām izslīdēs no anālās atveres. Tas ir īpaši svarīgi ilgākos lietošanas periodos vai dzimumakta laikā. Otrkārt, anālais aizbāžnis ar optimālu kakliņa izmēru nodrošina ērtu un drošu ievietošanu anālajā atverē, neradot nepatīkamu spiedienu vai diskomfortu. Tas nodrošina ērtu valkāšanu un palīdz atslābināt anālos muskuļus. Kopumā stabilā pamatne un ideāli izmērītais kakliņš palīdz palielināt anālā kontaktdakšas lietošanas drošību, komfortu un baudu.

    Pareiza lubrikanta lietošana un optimāla tīrīšana:

    Lai gūtu vislabāko pieredzi ar mūsu aizbāžņiem, mēs iesakām izmantot mūsu lubrikantu uz ūdens bāzes Aquameo. Šis īpaši izstrādātais lubrikants nodrošina optimālu eļļošanas spēju un ilgstošu iedarbību, lai atvieglotu aizdaļa ievietošanu un nodrošinātu patīkamas sajūtas.

    Aizmugurkaulu nekādā gadījumā nedrīkst lietot ar lubrikantiem uz silikona bāzes. Pēc lietošanas ir svarīgi rūpīgi iztīrīt aizmugurkaulu, lai nodrošinātu higiēnu un pagarinātu izstrādājuma derīguma termiņu. VERYCLEAN Izmantojiet siltu ūdeni, maigas ziepes un mūsu īpašo tīrīšanas aerosolu, lai nodrošinātu, ka aizbāžnis vienmēr ir tīrs un gatavs nākamajai lietošanai.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Awesome

    Master bought the big one, it took some time to train my ass to open that wide, but amazingly it did not collapse when in. He loves to see me walk around with it in, seeing my open ass.

      Novērtēšana 

      Love it

      Everything about this AssServant is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

        Novērtēšana 

        If you love a serious butt plug look here!

        Work your way up to this and you will be delighted by its performance

          Novērtēšana 

          Top

          A porter toute la journée sans problème et a retiré le soir par votre chérie avant de faire des câlins par derrière que du bonheur.sensation de dilatation extrême.. qualités au top.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Perfekter Plug

          Ein perfekter Plug zum schlafen oder ähnliches..er hat eine super glatte Oberfläche und Form, die super gleitet und sehr hygienisch ist..ganz zu schweigen davon, dass dieses Teil einfach geil aussieht..bin richtig stolz darauf, meinen zu haben..man merkt auch generell, aber vor allem bei jedem Schritt, was man da hinten drin hat, weil das Teil einfach so super schön groß ist :)

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Anālais korķis ar tuneli - AssServant™

            Anālais korķis ar tuneli - AssServant™

            Mūsu leģendārais AssServant™ ir iecienīts mūsu klientu vidū, un tam ir pamatots iemesls. Sajūta, ka jūsu anālais kakls ir pastāvīgi plaši atvērts, rada intensīvu kontroles zaudēšanas un anālās padevības sajūtu. Šis dibena spraudnis sniedzas daudz tālāk par vienkāršu anālo stimulāciju un piedāvā dziļu pieredzi, kas apvieno baudu, kontroles zaudēšanu un anālo pakļaušanos.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: