No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL anālais spraudnis

butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas paplašināt savas anālās iespējas un piešķirt anālajai izstiepšanai citu dimensiju. Butt plug Cold Blooded Scaled ar iespaidīgo iebīdāmo garumu 15,2 cm un maksimālo diametru 9,9 cm nodrošina intensīvu anālo stimulāciju.

Vairāk informācijas

10029/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Anāla profesionāļiem, kas meklē jaunu izaicinājumu

    Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas paplašināt savas anālās iespējas un sasniegt citu dimensiju anālajā stiepšanā. Butt plug Cold Blooded Scaled nodrošina intensīvu anālo stimulāciju ar iespaidīgu iebāžamo garumu 15,2 cm un maksimālo diametru 9,9 cm. Butt plug Cold Blooded Scaled teksturētā virsma nodrošina, ka, to lēnām ievietojot anālajā atverē, var intensīvi sajust katru centimetru. Butt plug butt plug Turklāt Cold Blooded Scaled zvīņotā virsma nodrošina, ka lubrikants īpaši labi pieguļ, kas sniedz vēl labāku sajūtu. Lai gūtu īpaši patīkamu pieredzi, pirms lietošanas ieteicams uzklāt lielu daudzumu MEO ieteiktā hibrīda lubrikanta Glory Hole MEO ieteiktā hibrīda lubrikanta pirms lietošanas.

    butt plug Kāpēc BUTTR Cold Blooded Scaled ir ideāla izvēle?

    • butt plug Izaicinošs izmērs: ar ievietojamo garumu 15,2 cm un diametru 9,9 cm Cold Blooded Scaled ir ideāli piemērots tiem, kas vēlas uzdrīkstēties lielākiem dibena spraudņiem un maksimāli palielināt anālo izstiepšanos.
    • butt plug Brīnišķīga virsma: Cold Blooded Scaled īpašā zvīņotā virsma nodrošina intensīvu anālo stimulāciju un padara pamanāmu katru kustību. Butt plug Turklāt zvīņotā virsma nodrošina, ka lubrikants īpaši labi pieguļ .
    • butt plug butt plug Plašā pamatne: Cold Blooded Scaled platā pamatne ne tikai nodrošina stabilitāti, bet arī ir ideāli piemērota braukšanai.
    • butt plug Pieredzējušiem lietotājiem: Cold Blooded Scaled ir īpaši izstrādāts pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas paplašināt savas anālās prasmes un seksuālās robežas.


    Anālai stimulācijai profesionāļiem - spēcīgs dizains intensīvai stimulācijai

    BUTTR kolekcija ir īpaši izstrādāta anālo profesionāļiem ar augstām prasībām, un tā paceļ backdoor rotaļas jaunā līmenī. Butt plug BUTTR zīmola robustais, vīrišķīgais izskats un militārais dizains atspoguļo spēku un izturību, kas nepieciešama, izmantojot tādas seksa rotaļlietas kā Cold Blooded Scaled . Butt plug Cold Blooded Scaled ir vēl viens piemērs tam, kā BUTTR piedāvā neaizmirstamu pieredzi, kas prasa centību un izturību.

    Lietošana, pareiza lubrikanta lietošana un sēžas aizbāžņa tīrīšana

    Vienmēr izmantojiet lielu daudzumu ieteiktā lubrikanta Glory Holebutt plug MEO hibrīda lubrikanta, lai ar Cold Blooded Scaled gūtu vienmērīgu un patīkamu pieredzi. Šis hibrīda lubrikants nodrošina ilgnoturīgu eļļošanu un ir ideāli piemērots intensīvām sesijām. Butt plug VERYCLEAN Pēc lietošanas rūpīgi notīriet Cold Blooded Scaled ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai izmantojiet mūsu aerosolu īpaši rūpīgai tīrīšanai un optimālai higiēnai.

    BUTTR zīmols - kvalitāte un inovācijas no Eiropas

    BUTTR ir Eiropas zīmols, kas ir ieguvis slavu kā augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un lubrikantu piegādātājs. Pazīstams ar savu robusto, vīrišķīgo estētiku un rūpīgi izstrādāto produktu klāstu, BUTTR ir paredzēts tieši vīriešiem un sievietēm, kas meklē jaunus izaicinājumus aizkulišu rotaļās. Butt plug Visi BUTTR kolekcijas produkti, sākot ar Cold Blooded Scaled un beidzot ar īpaši izstrādātajiem lubrikantiem, ir ražoti atbilstoši visaugstākajiem drošības, komforta un izturības standartiem. Zīmols pārsteidz ne tikai ar inovatīvu dizainu, bet arī ar ķermenim draudzīgu materiālu izmantošanu, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Ar BUTTR jūs izbaudīsiet intensīvu, izsmalcinātu baudu - neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis profesionālis anālās stiepšanās jomāfisting un anālā stiepšanās.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Optimale Form

    Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

      Novērtēšana 

      Alter Schwede !!!

      Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL anālais spraudnis

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL anālais spraudnis

        butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas paplašināt savas anālās iespējas un piešķirt anālajai izstiepšanai citu dimensiju. Butt plug Cold Blooded Scaled ar iespaidīgo iebīdāmo garumu 15,2 cm un maksimālo diametru 9,9 cm nodrošina intensīvu anālo stimulāciju.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: