No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL anālais spraudnis

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas paplašināt anālo attiecību robežas un piešķirt anālajai izstiepšanai citu dimensiju. Ar iespaidīgu iebīdāmo garumu 15,2 cm un maksimālo diametru 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug intensīvai anālajai stimulācijai.

Vairāk informācijas

10029/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Anāla profesionāļiem, kas meklē jaunu izaicinājumu

    BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas paplašināt savas anālās darbības robežas un piešķirt anālajai izstiepšanai citu dimensiju. Ar iespaidīgu iebāžamo garumu 15,2 cm un maksimālo diametru 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug nodrošina intensīvu anālo stimulāciju. Teksturētā virsma Cold Blooded Scaled butt plug nodrošina, ka, lēnām ievietojot to anālajā atverē, var intensīvi sajust katru centimetru. Turklāt tā zvīņainā virsma Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug nodrošina, ka lubrikants īpaši labi pieguļ, tādējādi sniedzot vēl labākas sajūtas. Lai gūtu īpaši patīkamu pieredzi, pirms lietošanas ieteicams uzklāt lielu daudzumu MEO ieteiktā hibrīda lubrikanta Glory Hole Hibrīda lubrikantu pirms lietošanas.

    Kāpēc BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug ir ideāla izvēle?

    • Izaicinošs izmērs: ar 15,2 cm iebīdāmo garumu un 9,9 cm diametru Cold Blooded Scaled butt plug ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izmēģināt lielākus anālos spraudņus un maksimāli palielināt anālo izstiepšanos.
    • Brīnišķīga virsma: Īpašā, zvīņotā virsma Cold Blooded Scaled butt plug nodrošina intensīvu anālo stimulāciju un padara pamanāmu katru kustību. Butt plug Zvīņainā virsma arī nodrošina, ka lubrikants īpaši labi pieguļ .
    • Platā pamatne: Platā pamatne Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug ne tikai nodrošina stabilitāti, bet arī padara to ideāli piemērotu braukšanai.
    • Padziļinātiem lietotājiem Cold Blooded Scaled butt plug ir īpaši izstrādāts pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas paplašināt savas anālās prasmes un seksuālās robežas.


    Anālajai profesionālei - spēcīgs dizains intensīvai stimulācijai

    BUTTR kolekcija ir īpaši izstrādāta anālajiem profesionāļiem ar augstām prasībām, un tā paceļ anālo baudu jaunā līmenī Backdoor-Play līdz jaunam līmenim. BUTTR zīmola robustais, vīrišķīgais izskats un militārais dizains atspoguļo spēku un izturību, kas nepieciešama, izmantojot seksa rotaļlietas, piem Cold Blooded Scaled butt plug ir pieprasītas. Cold Blooded Scaled butt plug ir vēl viens piemērs tam, kā BUTTR piedāvā neaizmirstamu pieredzi, kas prasa centību un izturību.

    Lietošana, pareiza lubrikanta lietošana un sēžas aizbāžņa tīrīšana

    Vienmēr izmantojiet lielu daudzumu ieteiktā lubrikanta Glory Hole MEO hibrīda lubrikanta, lai gūtu vienmērīgu un patīkamu pieredzi Cold Blooded Scaled butt plug. Šis hibrīda lubrikants nodrošina ilgstošu eļļošanu un ir ideāli piemērots intensīvām sesijām. Notīriet Cold Blooded Scaled butt plugVERYCLEAN pēc lietošanas rūpīgi notīriet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai izmantojiet mūsu aerosolu īpaši rūpīgai tīrīšanai un optimālai higiēnai.

    BUTTR zīmols - kvalitāte un inovācijas no Eiropas

    BUTTR ir Eiropas zīmols, kas ir ieguvis slavu kā augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un lubrikantu piegādātājs. Pazīstams ar savu robusto, vīrišķīgo estētiku un rūpīgi izstrādāto produktu klāstu, BUTTR ir īpaši paredzēts vīriešiem un sievietēm, kuri meklē jaunus izaicinājumus seksā Backdoor-Play meklē jaunus izaicinājumus. Katrs BUTTR kolekcijas produkts, sākot no Cold Blooded Scaled butt plug līdz īpaši izstrādātajiem lubrikantiem, ir ražots atbilstoši visaugstākajiem drošības, komforta un izturības standartiem. Zīmols pārsteidz ne tikai ar inovatīvu dizainu, bet arī ar ķermenim draudzīgu materiālu izmantošanu, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Ar BUTTR jūs izbaudīsiet intensīvu, izsmalcinātu baudu - neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis profesionālis anālās stiepšanās jomā fisting un anālā stiepšanās.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    This will fill you up

    This bad boy is big not for beginners. I can't get it all the way in yet but hopefully I will sometime but what a feeling it is trying.

      Novērtēšana 

      Optimale Form

      Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

        Novērtēšana 

        Alter Schwede !!!

        Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL anālais spraudnis

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL anālais spraudnis

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas paplašināt anālo attiecību robežas un piešķirt anālajai izstiepšanai citu dimensiju. Ar iespaidīgu iebīdāmo garumu 15,2 cm un maksimālo diametru 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug intensīvai anālajai stimulācijai.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: