No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal dušas

Informatīvais biļetens

30 cm garš anālais dušs - Deep Dick Diver - Reālistisks dildo kā anālais douche rūpīgai intīmai higiēnai

Portāls Deep Dick Diver no MEO piedāvā labāko no abām pasaulēm: Tas apvieno garu, reālistisku dildo un īpaši efektīvu anālo dušu. Tas ļauj izbaudīt ļoti dziļu anālo stimulāciju un vienlaikus rūpīgi iztīrīt anālo atveri un taisnās zarnas.

Vairāk informācijas

10016/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    30 cm garš anālais douche - Deep Dick Diver - Reālistisks dildo kā anālais douche rūpīgai intīmai higiēnai

    Uz Deep Dick Diver no MEO piedāvā labāko no abām pasaulēm: Tas apvieno garu, reālistisku dildo un īpaši efektīvu anālo dušu. Tas nozīmē, ka jūs varat baudīt ļoti dziļu anālo stimulāciju un vienlaikus rūpīgi iztīrīt anālo atveri un taisnās zarnas.

    Ar Deep Dick Diver jūs varat izbaudīt intensīvas iekļūšanas un rūpīgas intīmās higiēnas baudu, izmantojot vienu universālu izstrādājumu:

    Ar Deep Dick Diver MEO anālo dušu, ko mēs piedāvājam trīs iespaidīgos garumos: 30 cm, 39 cm un elpu aizraujošos 49 cm, jūs sapratīsiet, ka intīmā higiēna var būt arī patiešām karsta. Šī unikālā anālā duša ir reālistisks dildo, kas izskatās kā īsts, milzīgs penis! Uz Deep Dick Diver Ne tikai nodrošina īpaši rūpīgu intīmo higiēnu, bet galvenokārt sniedz intensīvus baudas mirkļus dušā.

    Tas, kas padara Deep Dick Diver Anālais dušs ir tik īpašs?

    • Reālistisks dizains: Vai jums patīk lieli dildi? Šī īpaši garā anālā duša ir veidota pēc īsta, iespaidīgi liela dzimumlocekļa parauga. Reālistiskais dzimumlocekļa kāta un dzimumlocekļa dzimumlocekļa izskats nodrošina ļoti īpašu sajūtu, skalojot anālo atveri un taisnās zarnas. Tā ir sajūta, it kā kāds būtu ejakulējis jūsu iekšienē!
    • Augstākās kvalitātes silikons: izgatavots no ftalātu nesaturoša, ķermenim draudzīga augstākās kvalitātes silikona, kas ir samtaini mīksts un vienlaikus drošs un higiēnisks. Ar nelielu daudzumu lubrikanta uz ūdens bāzes, anālajā atverē var ievietot pilnu anālo dušu!
    • Gatavs tūlītējai lietošanai: Uzreiz lietojams: adapteris anālās dušas apakšpusē ir piemērots lielākajai daļai standarta dušas šļūteņu, tāpēc jūs varat baudīt anālo intīmo higiēnu un, protams, baudu tieši dušā, neveicot nekādas neērtas pārbūves. Izbaudiet neticamu baudu, kamēr izskalojat anālo atveri un taisnās zarnas un vienlaikus sajūtat īpaši garu dildo dziļi sevī.


    Apvienojiet patīkamo ar lietderīgo!

    Uz Deep Dick Diver tas nav tikai anālais skalotājs - tas ir garš dildo dziļai, iekļūšanu veicinošai baudai UN rūpīgai intīmai higiēnai. Reālistiskais dizains ar reālistisku dzimumlocekļa kātu, lieliskām dzīslām un izspūrušu dzimumlocekli jūsu erotiskos piedzīvojumus dušā pacels pavisam jaunā līmenī. Samtainais augstākās kvalitātes silikons ir ne tikai drošs un dabiski nesatur ftalātus, bet arī neticami patīkams. Dušas laikā Deep Dick Diver var viegli pieskrūvēt pie dušas šļūtenes, lai jūs varētu ērti kontrolēt ūdens daudzumu, izmantojot dušas krānu.

    Kā lietot Deep Dick Diver uz:

    Uzskrūvējiet Deep Dick Diver stingri pieskrūvējiet pie dušas šļūtenes. Uzklājiet uz dzimumlocekļa nedaudz lubrikanta uz ūdens bāzes, piemēram, populāro FuckBuddy no MEO, līdz tas kļūst spīdīgs un gluds, un lēnām ievietojiet dildo anālajā atverē. Sajūta, kad garais dildo iekļūst jūsos, ir nepārspējama - bet tas ir tikai sākums. Pievienojiet vairāk lubrikanta un ievietojiet dildo vēl dziļāk, kamēr ļaujat ūdenim tecēt. Pieaugošais piepildījums un iekšējais spiediens radīs intensīvas sajūtas, līdz beidzot jūs izvilksiet dildo ārā un ūdens izplūdīs no jums atbrīvojošā sprauslā. Neļaujiet dušā tekošu ūdeni, lai visu noskalotu, un, kad esat beidzis, uzklājiet dildo vēl nedaudz lubrikanta un sāciet no jauna.

    Cik svarīgi ir lietot anālo dušu pirms un pēc anālā seksa:

    Lai anālais sekss būtu patīkams un higiēnisks, ir ļoti svarīgi pirms un pēc anālā seksa lietot anālo dušu. Pirms anālā dzimumakta anālais douche nodrošina rūpīgu attīrīšanu un sagatavo jūs bezrūpīgai pieredzei, likvidējot iespējamos netīrumus. Pēc anālā dzimumakta anālais douche palīdz atkal attīrīt anālo atveri un taisnās zarnas un nodrošina, ka nepaliek nekādi atlikumi. Tas veicina ne tikai tīrību, bet arī labsajūtu un veselību, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz seksa baudu.

    Sīkāka informācija:

    • Ilgstoša anālā duša - Deep Dick Diver
    • Reālistisks dildo kā anālais douche ļoti īpašai anālai baudai un rūpīgai intīmai higiēnai
    • Kopējais garums: 30 cm
    • Ievietojamais garums: 29 cm
    • Maksimālais ievietojamais diametrs: 3,8 cm
    • Optimāls ūdens spiediens un ūdens temperatūra: Lietojot Deep Dick Diver ir svarīgi izmantot pareizu ūdens spiedienu un temperatūru, lai nodrošinātu drošu un ērtu baudījumu. Izmantojiet mērenu ūdens spiedienu, kas ir pietiekami maigs, lai nodrošinātu ērtu attīrīšanu, nekairinot anālo atveri vai jutīgas iekšējās zonas. Pārliecinieties arī, ka ūdens temperatūra ir komfortabla, remdena - ne pārāk karsta un ne pārāk auksta. Tas padarīs attīrīšanu rūpīgu un patīkamu, kamēr jūs varēsiet izbaudīt visu baudu no tīrīšanas Deep Dick Diver dziļi sevī.
    • Materiāls: Dildo izgatavots no augstas kvalitātes silikona, adapteris no cinka sakausējuma, aizbāzniņš no gumijas.
    • Lubrikants: Lai sasniegtu vislabākos rezultātus, izmantojiet tikai lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, FuckBuddy no MEO.
    • Piezīme: attēlā redzamā dušas šļūtene nav iekļauta komplektācijā.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Great product

    This product works great. I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Novērtēšana 

      Duschaufsatz-Dildo

      Ich bin total begeistert von diesem Duschaufsatz-Dildo! Er lässt sich super einfach anstelle des Standard-Duschkopfes aufschrauben. Das Material ist sehr flexibel, aber dennoch stabil. Mit etwas Gleitgel kann er ohne Weiteres eingeführt werden. Für mich gibt es nichts zu beanstanden, deshalb gebe ich alle fünf Sterne!

        Novērtēšana 

        Empfehlung

        Dieses Produkt ist wirklich super! Es ist von sehr guter Qualität und richtig gut verarbeitet. Das Material ist angenehm und fühlt sich toll an. Mit ein bisschen Gleitgel lässt es sich auch ganz leicht einführen. Es passt an jeden normalen Schlauch von der Dusche, weshalb man sich die passende Wassermenge problemlos für die Reinigung verabreichen kann. Ich habe nichts zu beanstanden und kann es nur empfehlen!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          30 cm garš anālais dušs - Deep Dick Diver - Reālistisks dildo kā anālais douche rūpīgai intīmai higiēnai

          30 cm garš anālais dušs - Deep Dick Diver - Reālistisks dildo kā anālais douche rūpīgai intīmai higiēnai

          Portāls Deep Dick Diver no MEO piedāvā labāko no abām pasaulēm: Tas apvieno garu, reālistisku dildo un īpaši efektīvu anālo dušu. Tas ļauj izbaudīt ļoti dziļu anālo stimulāciju un vienlaikus rūpīgi iztīrīt anālo atveri un taisnās zarnas.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: