No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Tartarus Quadripolar butt plug - Revolucionārs produkts no ElectraStim

Anālās elektrostimulācijas 3D pieredze! Atklājiet ar Tartarus Quadripolar butt plug no ElectraStim atklājiet pilnīgi jaunu anālo orgasmu dimensiju un izbaudiet intensīvu trīsdimensiju elektrostimulāciju kā vēl nekad agrāk. Tartarus Quadripolar butt plug ir izgatavots no mīksta, elastīga un vadoša silikona un perfekti pielāgojas ķermeņa kontūrām.

Vairāk informācijas

3941/00

169,99 €


-50,00 €

119,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolucionārs produkts no ElectraStim

    3D anālās elektrostimulācijas pieredze! Atklājiet ar Tartarus Quadripolar butt plug no ElectraStim atklājiet pilnīgi jaunu anālo orgasmu dimensiju un izbaudiet intensīvu trīsdimensiju elektrostimulāciju kā vēl nekad agrāk. The Tartarus Quadripolar butt plug ir izgatavots no mīksta, elastīga un vadoša silikona un perfekti pielāgojas ķermeņa kontūrām.

    Kvadripolārais dizains 360 grādu stimulācijai anālajā atverē!

    Tartarus Quadripolar butt plug piedāvā unikālu kvadripolāru dizainu, kas nodrošina elpu aizraujošas un vēl nebijušas sajūtas. Ķermeņa Tartarus Quadripolar butt plug ir sadalīts četrās atsevišķās vadošās zonās, kuras var aktivizēt neatkarīgi viena no otras. Šāda konfigurācija nodrošina 360 grādu stimulāciju anālajā atverē un rada intensīvu pilnības sajūtu, nepārsniedzot mazāk pieredzējušu lietotāju fiziskās robežas.

    Viena lieta ir garantēta: Elpu aizraujošs anālais orgasms!

    Katra no četrām vadošajām zonām Tartarus Quadripolar butt plug var individuāli kontrolēt, lai radītu dažādas elektro-sensorās sajūtas. Savienojot ar elektrostimulācijas ierīci ar 2 izejām, elektriskā strāva var plūst apļveida kustībā no viena vadošā punkta uz otru, nodrošinot pilnīgi jaunas anālās elektrostimulācijas sajūtas. Nepārtraukts viļņu vai impulsu modelis rada spēcīgas sajūtas un pastiprinātu anālās atveres piepildījuma sajūtu. Vēl interesantāk kļūst ar mainīgiem viļņu vai impulsu modeļiem, kas stimulē dažādas anālās atveres zonas dažādos laikos Tartarus Quadripolar butt plug dažādos laikos. Kvadripolārajai anālajai elektrostimulācijai nepieciešama divkanālu elektrostimulācijas ierīce, piemēram, SexBox no MEO, Flick Duo, Flux, SensaVox vai AXIS, un četri kabeļu savienojumi vienlaicīgi.

    Anālās elektrostimulācijas īpašā iezīme:

    Anālā elektrostimulācija piedāvā nepārspējamu pieredzi, kas pārspēj parastās stimulācijas metodes. Nervu galotnes anālajā zonā tiek stimulētas tieši un intensīvi, izmantojot mērķtiecīgus elektriskos impulsus. Tas rada dziļas, viļņojošas sajūtas, kas tiek raksturotas kā ārkārtīgi patīkamas un uzbudinošas. Anālā elektrostimulācija var būt gan maiga un relaksējoša, gan intensīva un spēcīga, atkarībā no personiskajām vēlmēm un elektrostimulācijas ierīces iestatījumiem. Ierīce ļauj precīzi kontrolēt stimulācijas intensitāti un veidu, radot personalizētu pieredzi.

    Komforts un kvalitāte:

    Tartarus Quadripolar butt plug ir noapaļota pamatne, kas ļauj ērti sēdēt ar ievietotu anālo kontaktdakšu. Savienojuma ligzdas ir padziļinātas, lai novērstu kabeļu bojājumus. Lai gan visi ElectraStim kabeļi ir tehniski saderīgi, pamatne ir īpaši izstrādāta 90 grādu kabeļiem, kas, lietojot ierīci, atrodas vienā līmenī Tartarus Quadripolar butt plug lietošanas laikā ir vienā līmenī.

    Komplektā ietilpst piederumi:

    Butt plug Tartarus Quadripolar Silicone komplektā ietilpst mikrošķiedras maisiņš un daudzvalodu lietošanas instrukcija (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

    Viegla tīrīšana un kopšana:

    VERYCLEAN Elektrodu var viegli tīrīt ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai aerosolu. Lai izvairītos no elektroda bojājumiem, nedrīkst lietot asus tīrīšanas līdzekļus.

    Tas padara anālo vai vaginālo elektrostimulāciju vēl patīkamāku:

    Lai gūtu optimālu pieredzi, jālieto mūsu lubrikants uz ūdens bāzes ESHOCK. Šis īpašais lubrikants nodrošina vieglu anālo/vaginālo ievietošanu un labu elektrovadītspēju. Izvairieties no silikona bāzes vai hibrīda lubrikantiem.

    Sīkāka informācija:

    • Tartarus četrpolu anālais kontaktdakša
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (kā piederumi pieejami dažādi savienojuma kabeļi un adapteri).
    • Kopējais garums: 11,2 cm
    • Ievietojamais garums: 9 cm
    • Diametrs: 3,8 cm
    • Kakla diametrs: 1,6 cm
    • Savienojuma izmērs: 2 mm (x4)
    • Savienojuma kabeļi nav iekļauti piegādes komplektācijā. Tie ir jāpiesaka atsevišķi.
    • Lietošanas norādījumi: Tartarus Quadripolar butt plug ir piemērots plašam anālās elektrostimulācijas diapazonam. Tas piedāvā ideālu izmēru pieredzējušiem lietotājiem, savukārt kvadripolārais izkārtojums rada pilnības sajūtu, kas apmierina pat mūsu pieredzējušākos klientus. The Tartarus Quadripolar butt plug ir izgatavots no mīksta, elastīga un vadoša silikona un perfekti pielāgojas ķermeņa kontūrām, lai nodrošinātu ērtu un intensīvu pieredzi. Tartarus Quadripolar butt plug ir piemērots ne tikai anālajai, bet arī vaginālajai elektrostimulācijai.
    • Drošības piezīme: drošai un patīkamai pieredzei ir svarīgi izmantot pareizas elektrostimulācijas ierīces un kabeļus. Visi ElectraStim produkti ir izstrādāti un ražoti atbilstoši visaugstākajiem drošības standartiem.
    • Izstrādāti Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (E-Stim) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme. Visas pārējās preču zīmes un logotipi ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Whole new level of pleasure

    I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Game-changer

    The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Extrem geil

    Extrem geil, kann ich nur empfehlen

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolucionārs produkts no ElectraStim

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolucionārs produkts no ElectraStim

    Anālās elektrostimulācijas 3D pieredze! Atklājiet ar Tartarus Quadripolar butt plug no ElectraStim atklājiet pilnīgi jaunu anālo orgasmu dimensiju un izbaudiet intensīvu trīsdimensiju elektrostimulāciju kā vēl nekad agrāk. Tartarus Quadripolar butt plug ir izgatavots no mīksta, elastīga un vadoša silikona un perfekti pielāgojas ķermeņa kontūrām.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: