No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

BDSM paredzamais vibrators

  • BDSM paredzamais vibrators

Mūsu Estim vibrators ir kas vairāk nekā tikai vibrators ar elektrību, jo tas piedāvā daudz vairāk nekā tikai virspusēju stimulāciju. Elektriskā enerģija iekļūst dziļi audos un muskuļos, radot sajūtu, ko var raksturot tikai kā ekstātisku un elpu aizraujošu! Stimulācijas laikā jūs sajutīsiet muskuļu kontrakcijas, kas parasti rodas tikai visspēcīgākā orgasma laikā!

Vairāk informācijas

3302/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu Estim vibrators ir kas vairāk nekā tikai vibrators ar elektrību, jo tas piedāvā daudz vairāk nekā tikai virspusēju stimulāciju. Elektriskā enerģija iekļūst dziļi audos un muskuļos, radot sajūtu, ko var raksturot tikai kā ekstātisku un elpu aizraujošu! Stimulācijas laikā jūs sajutīsiet muskuļu kontrakcijas, kas parasti rodas tikai visspēcīgākā orgasma laikā!

     

    Izbaudiet elpu aizraujošu elektroseksu ar šo jaudīgo Estim vibratoru!

     

    Spēcīgās vibrācijas kombinācijā ar spēcīgo elektrostimulāciju nodrošina neticami patīkamus pārdzīvojumus! Izmantojiet vibrāciju un elektrostimulāciju atsevišķi vai kopā. Estim vibratora garais rokturis vienmēr ir ērts satveršanai, un apaļajai, mīkstai galviņai ir pilnībā elastīgs kakliņš, kas rotē 360 grādu leņķī, lai jūs vienmēr varētu atrast sev piemērotu leņķi. Augstas kvalitātes, ftalātus nesaturošs un ķermenim draudzīgs silikons, kas veido vibratora galviņu, ir zīdaini mīksts. Tas lieliski darbojas ar visiem ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, E-Shock-Lube vai Aquameo. Pateicoties garajam kabelim, Estim vibrators vienmēr ir pa rokai, un tas nekad nav jāuzlādē vai jāmaina baterijas!

     

    Izceltākās funkcijas:

     

    • Vibrācija un E-Stim: izbaudiet vibrāciju un elektrostimulāciju vienlaicīgi vai neatkarīgi! Izvēlieties no 3 ātrumiem un 7 spēcīgiem vibrācijas modeļiem un 5 dažādiem elektrostimulācijas līmeņiem!
    • Elastīgs kakliņš: Elastīgais kakliņš rotē 360 grādu leņķī, lai jūs varētu iekļūt ideālā leņķī!
    • Augstas kvalitātes silikons: pateicoties augstas kvalitātes silikonam, kas nesatur ftalātus un ir nekaitīgs ķermenim, jūs saņemat tikai to labāko, kas piemērots jūsu ķermenim! Tomēr izmantojiet Estim vibratoru tikai ar MEO E-Shock elektrodu želeju uz ūdens bāzes vai Aquameo lubrikantu.
    • Ar kabeli: baterija nekad neizlādējas, jo šis vadu vibrators vienmēr piedāvā pilnu jaudu, tiklīdz to pieslēdzat!

     

    Vairāk nekā tikai klasiska vibrācija: Piedzīvojiet pilnīgu elektrifikāciju!

     

    Šis sensacionālais e-stimulācijas vibrators piedāvā daudz vairāk nekā tikai virspusēju stimulāciju. Elektrība iekļūst dziļi audos un muskuļos, radot sajūtu, ko var raksturot tikai kā absolūti elektrizējošu! Stimulācijas laikā jūs piedzīvosiet muskuļu kontrakcijas, kas parasti notiek tikai spēcīga orgasma laikā! Izvēlieties starp 3 ātrumiem, 7 vibrācijas veidiem un 5 dažādiem elektrostimulācijas veidiem! Izmantojiet abus stimulācijas veidus kopā vai atsevišķi, lai gūtu dažādas unikālas un vēl nebijušas sajūtas! Pateicoties elastīgajam kakliņam, kas rotē 360 grādu leņķī, jūs varat stimulēt savas seksuāli mīļākās vietas no jebkura leņķa! Tā kā Estim vibrators tiek pieslēgts sienas kontaktligzdai, jums nekad vairs nebūs jāuztraucas par bateriju darbības laiku vai baterijām! Estim vibratora galviņa ir izgatavota no augstas kvalitātes silikona un ir mīksta, gluda un zīdaina. Tā arī nesatur ftalātus, tāpēc ir droša jūsu ķermenim! Tomēr, lai gūtu vislabāko pieredzi, izmantojiet Estim vibratoru tikai ar ūdens bāzes lubrikantu, piemēram, Aquameo vai E-Stim Gel E-Shock. Lai to notīrītu, pietiek ar nedaudz ūdens un maigām ziepēm. Pirms un pēc lietošanas apsmidziniet to ar mūsu VERYCLEAN aerosolu, pēc tam nosusiniet to.

     

    Izvēlaties ērti un atpūsties...

     

    Atpūtieties un ērti iekārtojieties, ievietojot Estim vibratoru. Ja 180 cm garais kabelis jums ir par īsu, varat to pagarināt ar pagarinātāju, lai ekstatiskā elektroseksā būtu vēl lielāka kustību brīvība. Palutiniet sevi zem jostasvietas un izbaudiet sajūtas, kad ar Estim vibratoru masējat dzimumlocekļa lūpas, klitoru un vulvu kā sieviete vai dzimumlocekli, sēkliniekus un dzimumlocekli kā vīrietis. Izbaudiet neticamas sajūtas, kad pārvietojat Estim vibratoru tālāk uz starpenes un anālās atveres pusi. Izmēģinot dažādus vibrācijas iestatījumus, varat pievienot E-Stim un noskaidrot, kādas ir sajūtas uz jūsu privāto daļu sāniem, tieši virsū vai masējot ar apļveida kustībām. Kad esat atraduši savu saldo punktu, varat turēt Estim vibratoru vietā un palielināt intensitāti, kad jūsu muskuļi pulsēs, saraujas un raustīsies ekstāzē un gaidās! Pārliecinieties pats, vai vēlaties izmantot Estim vibratoru līdz pilnīgai apmierinātībai, vai arī vēlaties pievienot vēl kādu seksa rotaļlietu! Izmantojiet Estim vibratoru kopā ar partneri vai vienatnē, tieši tā, kā jums patīk, bet vienu mēs varam apsolīt: Jūs nekad neaizmirsīsiet orgasmu ar šo e-stimulatora vibratoru.

     

    Vairāk informācijas:

     

    • E-stimulatora vibrators elektroseksam
    • Ideāli piemērots Estim anālajam anālam, Estim dzimumloceklim, Estim sēkliniekiem, Estim klitoram un citiem.
    • Izmēri: Kopējais garums 31,4 cm, galviņas diametrs 5,7 cm, kabeļa garums 178 cm
    • Izejas spriegums: 1. pakāpe - 45 V, 2. pakāpe - 55 V, 3. pakāpe - 65 V, 4. pakāpe - 75 V, 5. pakāpe - 95 V
    • Materiāls: silikons, ABS plastmasa, PC
    • Krāsa: zila, melna
    • Uzmanību E-Stim lietošana cilvēkiem ar sirdsdarbības traucējumiem vai elektrokardiostimulatoriem var būt bīstama.
    • Elektrosekss ar Estim rotaļlietām: Izmantojiet mūsu E-Shock elektrodu želeju elektroseksam! Mūsu E-Shock elektroseksa gēls ir "obligāts" jebkura veida e-stimulācijai. Mūsu elektrogēls nodrošina maksimālu vadītspēju starp ādu un ierīci, pastiprinot vadītspēju. Tas nodrošina pastiprinātu visu erogēno zonu stimulāciju.
    • Estim Play: E-Stim vibrators tiek darbināts ar elektrību, un tas ir jāiesprauž sienas kontaktligzdā. Tam ir vairāki ātruma iestatījumi un vibrācijas modeļi, kā arī papildu funkcija - elektrostimulācija, kas ar elektriskiem impulsiem stimulē nervu galus un palielina baudas sajūtu. E-Stim vibratoru var izmantot dažādiem seksuāliem mērķiem, piemēram, masturbācijai, seksam vai BDSM. To var izmantot, lai stimulētu dažādas ķermeņa erogēnās zonas, piemēram, klitoru, krūtsgali vai dzimumlocekli, un tas ir īpaši piemērots tiem, kam patīk spēcīga vibrācija vai kas vēlas eksperimentēt ar seksuālo e-stimulāciju.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    drives her crazy

    drives her crazy she gets so horny and screams with delight

      Novērtēšana 

      Intensivere und länger anhaltende Orgasmen - aber nicht nur!

      Der Estim-Dildo (Elektrostimulations-Dildo) ist ein ganz besonderes Sexspielzeug, das elektrische Impulse nutzt, um einzigartige und intensive Empfindungen zu erzeugen. Das Gerät ist wirkich von allerhöchster Qualität und mit gar nichts zu vergleichen. Ich kann es wirklich sowohl für Frauen als auch für Männer empfehlen.

      Hier sind einige Vorteile, die dieser Estim-Dildo bietet:

      1. Vielfältige Empfindungen: Der Estim-Dildo kann eine breite Palette von Empfindungen erzeugen, von sanftem Kribbeln bis hin zu stärkeren, pulsierenden Schlägen. Durch die Anpassung der Intensität und der Art der elektrischen Impulse können Benutzer das gewünschte Vergnügen und die gewünschte Stimulation erreichen.

      2. Muskelaufbau und Training: Elektrostimulation kann dabei helfen, die Beckenbodenmuskulatur zu trainieren und zu stärken. Eine stärkere Beckenbodenmuskulatur kann zu intensiveren Orgasmen und einer verbesserten sexuellen Leistungsfähigkeit führen.

      3. Hands-free Stimulation: Der Estim-Dildo bietet die Möglichkeit, ohne den Einsatz der Hände oder manuellen Bewegungen stimuliert zu werden. Dies kann besonders vorteilhaft sein, um sich auf andere erogene Zonen oder das Zusammenspiel mit einem Partner zu konzentrieren.

      4. Vielseitigkeit: Der Estim-Dildo ist sowohl für vaginale als auch anale Anwendungen geeignet, was ihn zu einem vielseitigen Spielzeug für alle Geschlechter und Vorlieben macht.

      5. Neue Erfahrungen: Für viele Benutzer kann die Verwendung eines Estim-Dildos ganz sicherlich eine neue Welt der sexuellen Empfindungen eröffnen, die sie zuvor nicht erlebt haben. Dies kann das Liebesleben bereichern und neue, aufregende Möglichkeiten bieten.

      6. Orgasmusintensität: Die Verwendung von Estim-Dildos führt zu intensiveren und länger anhaltenden Orgasmen. Das kann besonders vorteilhaft sein, wenn man auf der Suche nach neuen Wegen ist, um sexuelle Höhepunkte zu erreichen.

      • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Love this first estim toy.

      Different levels provide awesome stim for all over the body - the lowest level for the privates is...well...shockingly pleasurable. The higher levels for other parts provide nice sensations. Going back and forth generates such strong sexual feelings, and ultimately great Os.

        Novērtēšana 

        Wow - verwöhnt oder bestraft

        Sehr gut und für Stimulation von sanft bis sehr hart. Einfach zu bedienen und super Qualität

          Uzrakstiet savu pārskatu

          BDSM paredzamais vibrators

          BDSM paredzamais vibrators

          Mūsu Estim vibrators ir kas vairāk nekā tikai vibrators ar elektrību, jo tas piedāvā daudz vairāk nekā tikai virspusēju stimulāciju. Elektriskā enerģija iekļūst dziļi audos un muskuļos, radot sajūtu, ko var raksturot tikai kā ekstātisku un elpu aizraujošu! Stimulācijas laikā jūs sajutīsiet muskuļu kontrakcijas, kas parasti rodas tikai visspēcīgākā orgasma laikā!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: