No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal krelles

Informatīvais biļetens

Butt plug PleasureBeads™ - Jūsu anālais baudījums visu diennakti!

butt plug Atklājiet vislabāko anālā spraudņa un anālo pērlīšu kombināciju ar mūsu unikālo PleasureBeads™. Šis inovatīvais produkts apvieno abu pasauļu priekšrocības un piedāvā jums neparastu pieredzi, ko esat pelnījis.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    butt plug Atklājiet vislabāko anālā spraudņa un anālo pērlīšu kombināciju ar mūsu unikālo PleasureBeads™. Šis inovatīvais produkts apvieno abu pasauļu priekšrocības un piedāvā jums neparastu pieredzi, ko esat pelnījis. Butt plug Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai anālais eksperts, mūsu PleasureBeads™ lieliski pielāgosies jūsu vajadzībām. Butt plug Ideāla anālo pērlīšu kombinācija piedāvā diskrētu baudu visu diennakti. Izvēlieties no četriem izmēriem ar diametru no 2,5 cm līdz 4,7 cm un garumu no 15 cm līdz 32 cm, lai atrastu sev piemērotāko. Izgatavots no mīksta, ķermenim draudzīga silikona, kas ir ērts un viegli tīrāms. Īpaši izstrādātā, anatomiski veidotā pamatne droši iekļaujas starp sēžamvietu un nodrošina, ka aizdegnis stingri turas anālajā atverē.

    Butt plug PleasureBeads™ ir piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm un nodrošina intensīvu stimulāciju un nepārspējamus jutekliskus pārdzīvojumus gan tad, kad tas tiek ievietots anālajā atverē, gan tad, kad tiek izvilkts. Izgudrotais dizains un dažādie pērlīšu izmēri nodrošina individuālas sajūtu variācijas un neaizmirstamu baudas pieredzi, kas katru mirkli padara aizraujošu un unikālu.

    Priekšrocības īsumā:

    • piemērots 24/7: Butt plug Ideāla anālo pērlīšu kombinācija nodrošina baudu visu diennakti, 24 stundas diennaktī un pat miega laikā.
    • Dažādi izmēri: Izvēlieties no četriem izmēriem ar diametru no 2,5 cm līdz 4,7 cm un garumu no 15 cm līdz 32 cm, lai ideāli pielāgotos.
    • Augstas kvalitātes materiāls: Izgatavots no mīksta, ķermenim draudzīga silikona, kas ir ērts un viegli tīrāms.
    • butt plug Anatomiski veidota pamatne: īpaši veidotā pamatne droši iekļaujas starp sēžamvietu un nodrošina optimālu noturību anālajā atverē.


    Lai gūtu vislabāko pieredzi, mēs iesakām izmantot ūdens bāzes lubrikantu Aquameo un mūsu Anal Relax Spray Extremeo. Butt plug VERYCLEAN Pēc lietošanas PleasureBeads™ var viegli notīrīt ar siltu ūdeni, maigām ziepēm un mūsu īpašo aerosolu.

    butt plug PleasureBeads™ ir pieejami dažādos izmēros:

    • S izmērs (iesācējiem) sastāv no trim pērlītēm ar 2,5 cm, 3 cm un 3,5 cm diametru un aptuveni 150 mm garumu.
    • M izmērs (pieredzējušiem) sastāv no četrām bumbiņām ar diametru 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm un 3,8 cm un garumu aptuveni 180 mm.
    • L izmērs (uzlabots) sastāv no piecām bumbiņām, kuru diametrs ir 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm, 3,5 cm, 3,8 cm un 4,2 cm, un garums ir aptuveni 240 mm.
    • XL izmērs (anālais profesionāļiem) sastāv no sešām 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm, 3,5 cm, 3,8 cm, 4,2 cm un 4,7 cm diametra bumbām, kuru garums ir aptuveni 320 mm.


    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Heaven

    So I love the stretch the big ones (L and XL) gives me. It's pretty firm so I can only get three beads in. But the little one is prostate heaven. Tilt it forward so it's hitting your prostate and FUCK YOURSELF silly. I was screaming and spraying juice everywhere. Heaven!

      Novērtēšana 

      Absolut super verarbeitet!

      Diese Analplug-Analkugeln-Kombi ist wirklich super verarbeitet! Die Oberfläche ist schön glatt und es gibt keinen unangenehmen Geruch. Die Kugeln sind angenehm fest, ebenso wie die Verbindung dazwischen. Das ermöglicht, dass der Analplug tief eingeführt werden kann. Gleichzeitig ist er flexibel genug, um diesen "kleinen Begleiter" den ganzen Tag in sich herumzutragen, ohne dass es unangenehm wird – einfach perfekt!

        Novērtēšana 

        Perfekt für langes Tragen

        Lässt sich gut lange tragen kein unangenehmer Geruch nur die letzte Kugel reinzubekommen ist etwas schwierig aber wenn sie erst mal drin ist möchte man sie nie wieder rausziehen.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Butt plug PleasureBeads™ - Jūsu anālais baudījums visu diennakti!

          Butt plug PleasureBeads™ - Jūsu anālais baudījums visu diennakti!

          butt plug Atklājiet vislabāko anālā spraudņa un anālo pērlīšu kombināciju ar mūsu unikālo PleasureBeads™. Šis inovatīvais produkts apvieno abu pasauļu priekšrocības un piedāvā jums neparastu pieredzi, ko esat pelnījis.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          26 citas preces tajā pašā kategorijā: