No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal stiepšanās

Informatīvais biļetens

AssSpreader™ - anālais spraudnis anālās atveres paplašināšanai - tunelis butt plug

AssSpreader™ ir īpašs anālais korķis, kas nodrošina plašu anālo atveri 24/7. Savdabīga anālā seksa rotaļlieta, kas ir ideāli piemērota ekstrēmai anālās atveres izstiepšanai ar vienlaicīgu anālo iekļūšanu. Butt plug Atkarībā no izmēra šis ar tuneļa atvērumu ir piemērots mazāk pieredzējušiem lietotājiem, profesionāļiem un BDSM cienītājiem!

Vairāk informācijas

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    AssSpreader™ ir īpašs anālais korķis, kas nodrošina plašu anālo atveri 24/7. Savdabīga anālā seksa rotaļlieta, kas ir ideāli piemērota ekstrēmai anālās atveres izstiepšanai ar vienlaicīgu anālo iekļūšanu.

    Piemērots mazāk pieredzējušiem lietotājiem, profesionāļiem un BDSM cienītājiem! AssSpreader™ ir anālais spraudnis, kas nodrošina solīto.

    Ar šo dibena spraudni gan iesācēji, gan pieredzējuši lietotāji var panākt ilgstošu anālo izstiepšanos un iespaidīgus rezultātus. MEO® AssSpreader™ nodrošina plašu anālās atveres atvēršanu, garantē ekstrēmas sajūtas un izstiepj anālo atveri ar apļveida kustībām, nodrošinot skaidri redzamus rezultātus. Ideāli piemērots, lai saglabātu anālo atveri pastāvīgi atvērtu. Būt tik atklātam ir vienkārši lieliski!

    Perfekts dizains:

    Mēs nepieļāvām nekādus kompromisus, izvēloties materiālu. AssSpreader™ ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona ar samtaini mīkstu virsmu. Tas ir pietiekami ciets, lai to varētu viegli ievietot, bet pietiekami elastīgs, lai nodrošinātu ļoti augstu komforta līmeni un drošu pieguļšanu, neslīdot ārā no anālās atveres.

    Kā lietot AssSpreader™?

    Šis MEO anālais korķis ir izstrādāts tā, lai pirms ievietošanas to varētu saspiest, un līdz maksimālajam izmēram tas izplešas tikai pēc pilnīgas ievietošanas anālajā atverē! To ir ļoti viegli lietot! Pirms lietošanas abas anālā spraudņa puses tiek saspiestas kopā. Tiklīdz AssSpreader™ ir pilnībā ievietots, abas tā puses izplešas un paplašina anālo atveri līdz vairāk nekā divreiz lielākam izmēram. Regulāra anālais treniņš ar AssSpreader™ nodrošina arī to, ka rezultāts (plaši atvērts anālais atveris) ir pastāvīgs.

    AssSpreader™ ir 3 izmēru:

    • S = iesācējam: kopējais garums 8 cm, ievietojamais garums 7 cm, diametrs, kad saspiests 3,5 cm, diametrs, kad izplests 4,8 cm, iekšējais diametrs 1,5 cm.
    • M = pieredzējušiem: kopējais garums 10 cm, ievietojamais garums 9 cm, diametrs saspiests 4,6 cm, diametrs izstiepts 6 cm, iekšējais diametrs 2 cm.
    • L = Anal Pro: kopējais garums 12 cm, ievietojamais garums 11 cm, diametrs, kad saspiests, 5 cm, diametrs, kad izvērsts, 7 cm, iekšējais diametrs 2,5 cm.


    Anālais paplašinājums iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem!

    Atšķirībā no citiem anālajiem dilinātājiem AssSpreader™ ir piemērots ikvienam, kam patīk ekstrēma anālā dilatācija un kam patīk eksperimentēt ar anālā seksa rotaļlietām. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai anālais profesionālis, vīrietis vai sieviete, AssSpreader™ ir piemērots ikvienam.

    Kādas ir AssSpreader™ vai anālā spraudņa ar atveri priekšrocības?

    Anal Tunnel Plug Anālais aizbāžnis ar dobu iekšpusi, pazīstams arī kā , ir anālais aizbāžnis, kas ir dobs no iekšpuses. Tas tiek ievietots anālajā atverē un saglabā anālo atveri atvērtu, lai jūs netraucēti varētu ieskatīties iekšpusē. AssSpreader™ tiek izmantots arī rotaļām ar dažādiem šķidrumiem, piemēram, lubrikantu vai ūdeni. Šāds anālais spraudnis, piemēram, AssSpreader™, piedāvā arī anālās iekļūšanas iespēju ar garu anālo dildo vai piepūšamo dildo. AssSpreader™ var izmantot gan vīrieši, gan sievietes, un tas ir paredzēts tiem, kam patīk eksperimentēt ar dažādiem anālās stimulācijas veidiem.

    Svarīgi norādījumi AssSpreader™ tīrīšanai!

    Pirms AssSpreader™ vai jebkura cita anālā spraudņa lietošanas tas rūpīgi jāiztīra. Parasti pietiek ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. VERYCLEAN Higiēniskai tīrīšanai varat izmantot mūsu aerosolu. AssSpreader™ ir izgatavots no silikona, un tā virsma nav poraina, tāpēc baktērijām un netīrumu daļiņām ir grūti pieķerties. Protams, tīrīšana pēc lietošanas ir īpaši svarīga. Pirms AssSpreader™ ievietošanas anālajā atverē var būt ieteicams izmantot anālo skalošanas līdzekli, lai attīrītu zarnu.

    Kādu lubrikantu izmantot AssSpreader™?

    AssSpreader™ ievietošanai anālajā atverē iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Samitriniet ar lubrikantu gan anālo atveri, gan AssSpreader™. Mūsu EXTREMEO aerosols atvieglo anālās atveres paplašināšanos un ļauj pat nepieredzējušiem lietotājiem viegli ievietot AssSpreader™. Lūdzu, nelietojiet lubrikantus uz silikona bāzes, jo tie bojātu AssSpreader™ augstas kvalitātes materiālu!

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Parfait

    Produit conforme à la description, supporte très bien l’application de lubrifiant et se lave également très bien. Je le recommande.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Deutsche Qualität

    Dieser Tunnel-Analplug überzeugt durch seine hervorragende Qualität. Das weiche, aber stabile Silikon fühlt sich angenehm im Anus an und behält seine Form, ohne sich zu verformen oder ungewollt hineinzurutschen.

    Der Analplug besteht aus modernem, glattem Silikon – kein klebriges Material wie bei chinesischen Plagiaten. Das Einführen ist mühelos, und dank der durchdachten Form bleibt der Analplug sicher an Ort und Stelle. Anders als bei vielen anderen Modellen aus Asien, kann er nicht einfach herausgedrückt werden.

    Selbst über längere Zeit lässt sich dieser Analplug bequem tragen.

      Novērtēšana 

      He loves to see me walk round with it in

      Boss bought the large, as they say it took some time train my ass to open that wide but amazingly it didnt collapse when in. He loves to see me walk round with it in , seeing my open ass. feels soo wierd cool air deep up me. Oh and yes he has fucked me thru it with a dildo.....

        Novērtēšana 

        WONDERFUL

        Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          AssSpreader™ - anālais spraudnis anālās atveres paplašināšanai - tunelis butt plug

          AssSpreader™ - anālais spraudnis anālās atveres paplašināšanai - tunelis butt plug

          AssSpreader™ ir īpašs anālais korķis, kas nodrošina plašu anālo atveri 24/7. Savdabīga anālā seksa rotaļlieta, kas ir ideāli piemērota ekstrēmai anālās atveres izstiepšanai ar vienlaicīgu anālo iekļūšanu. Butt plug Atkarībā no izmēra šis ar tuneļa atvērumu ir piemērots mazāk pieredzējušiem lietotājiem, profesionāļiem un BDSM cienītājiem!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: