No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal stiepšanās

Informatīvais biļetens

BUTTR Hammerhead butt plug - 24/7 anālais spraudnis anālajai dilatācijai

BUTTR Hammerhead butt plug ir lieliska izvēle mūsu pieredzējušiem klientiem, kuri vēlas lielu anālo aizbāzni, kas pilnībā izstiepj un aizver anālo atveri. Neraugoties uz tā ievērojamo izmēru Hammerhead butt plug diskrēti un neuzkrītoši, lai jūs varētu baudīt savu seksīgo noslēpumu visas dienas garumā.

Vairāk informācijas

10032/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    BUTTR Hammerhead butt plug - Intensīvai anālai stimulācijai un maksimālai anālai izstiepšanai

    BUTTR Hammerhead butt plug ir lieliska izvēle mūsu pieredzējušiem klientiem, kuri vēlas lielu anālo kontaktdakšu, kas pilnībā izstiepj un aizver anālo atveri. Neraugoties uz tā ievērojamo izmēru Hammerhead butt plug var ievietot diskrēti un neuzkrītoši, lai jūs varētu izbaudīt savu seksīgo noslēpumu visas dienas garumā. Butt plug Ar iespaidīgo diametru 8,5 cm platākajā vietā un ievietojamo garumu 20,5 cm tas nodrošina ekstremālu anālo stimulāciju, kas būs izaicinājums pat vispieredzējušākajiem lietotājiem. Butt pluga apaļā galviņa atvieglo tā ievietošanu, savukārt unikālā ģeometrijaHammerhead butt plug nodrošina, ka tas droši un stingri iekļaujas anālajā atverē, neslīdot.

    BUTTR & MEO: unikāls dizains anālajai izstiepšanai

    Īpašais dizains Hammerhead butt plug garantē, ka šis aizbāžnis lieliski pielāgojas iekšējai anatomijai un sniedz intensīvu baudu. Garais stienis un biezā, apaļā galviņa ļauj pilnībā izstiept anālo atveri, savukārt tā izvilkšana sniedz intensīvu baudījumu. Tas padara Hammerhead butt plug neaizstājamu seksa rotaļlietu pieredzējušiem lietotājiem, kuri meklē intensīvus pārdzīvojumus.

    Kāpēc BUTTR Hammerhead butt plug ir ideāli piemērots jums:

    • Ar 20,5 cm iebāžamo garumu un maksimālo diametru 8,5 cm Hammerhead butt plug intensīvai anālai izstiepšanai un maksimālai stimulācijai.
    • Droša fiksācija: īpašā forma nodrošina, ka anālais spraudnis cieši iespiežas anālajā atverē un neslīd, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz baudījumu.
    • Diskrētība, neraugoties uz izmēru: Neraugoties uz tā ievērojamo izmēru Hammerhead butt plug var lietot diskrēti un neuzkrītoši, lai jūs varētu izbaudīt savu seksīgo noslēpumu visu diennakti.
    • Daudzpusīga pieredze: ikviena kustība - gan ejot, gan sēžot, gan stāvot - kļūst par erotisku pieredzi, izmantojot šo ierīci Hammerhead butt plug kļūst par erotisku pieredzi. Tas pārvērš ikdienas kustības par augstākās ekstāzes mirkļiem.


    Platā pamatne Hammerhead butt plug pilda vairākas svarīgas funkcijas:


    Lietošana, pareizā lubrikanta lietošana un sēžas aizbāžņa tīrīšana

    Vienmēr izmantojiet pietiekamu daudzumu ieteiktā lubrikanta Glory Hole MEO hibrīda lubrikanta, lai anālais aizbāžnis būtu gluds un patīkams Hammerhead butt plug. Šis hibrīda lubrikants nodrošina ilgnoturīgu eļļošanu un ir ideāli piemērots intensīvām sesijām. Notīriet Hammerhead butt plugVERYCLEAN pēc lietošanas rūpīgi notīriet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai izmantojiet mūsu aerosolu īpaši rūpīgai tīrīšanai un optimālai higiēnai.

    BUTTR zīmols - kvalitāte un inovācijas no Eiropas

    BUTTR ir Eiropas zīmols, kas ir ieguvis slavu kā augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un lubrikantu piegādātājs. Pazīstams ar savu robusto, vīrišķīgo estētiku un rūpīgi izstrādāto produktu klāstu, BUTTR ir paredzēts tieši vīriešiem un sievietēm, kuri meklē jaunus izaicinājumus seksā Backdoor-Play meklē jaunus izaicinājumus. Katrs BUTTR kolekcijas produkts, sākot ar Hammerhead butt plug līdz īpaši izstrādātajiem lubrikantiem, ir ražots atbilstoši visaugstākajiem drošības, komforta un izturības standartiem. Zīmols pārsteidz ne tikai ar inovatīvu dizainu, bet arī ar ķermenim draudzīgu materiālu izmantošanu, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Ar BUTTR jūs izbaudīsiet intensīvu, izsmalcinātu baudu - neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis profesionālis anālā seksa jomā, fisting vai anālā stiepšanās.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    For serious size queens only !

    The product discription and the pictures do not do justice to the size of this monster plug ! For serious size queens only ! But oh so much fun ! Get this butt plug ! If there is a bigger plug on the market I don't want it.

      Novērtēšana 

      It's so big and awesome I love it.

      This thing is monstrous. Love it I can almost get the whole thing but I tap right before the widest point. It is a fantastic toy to warm up for my other toys. This thing is almost as wide as the height of a soda can so unless you're shopping for a glorious door stop... its not for begginers.

        Novērtēšana 

        Es enorme, solo para usuarios experimentados.

        Todavía no lo he probado pero estas son mis impresiones:
        De largo es perfecto, buena testura, es rígido pero de tacto blando y la ventosa cumple perfectamente su funcion.

          Novērtēšana 

          Très très gros !

          C'est la première fois que je teste un format comme celui-la, quand je l'ai ouvert je me suis dit que ça serais trop gros pour moi.

          J'ai eu très difficile au début, même avec beaucoup de lubrifiant, mais j'ai continuer à persévérer grâce au conseil d'une amie. Donc j'ai continué à m'asseoir dessus pendant que elle me donnait des conseils, j'ai gigoté dessus pas mal de temps et finalement j'ai réussis la boule est passée !

          Cela m'a procurer un plaisir fou ! et j'ai continuer jusqu'à le rentrer pratiquement en entier... bref après je ne voulais même plus le retirer... Un super jouet mais je prévient déjà, pendant une semaine mon postérieur à garder la taille du plug lol.

            Novērtēšana 

            Morbido, liscio, imponente.

            Plug mooolto impegnativo ma meraviglioso. L'ho provato immediatamente. Ci vuole molta determinazione e calma, ma una volta infilato tutto è molto comodo. Vi potrete sedere alla scrivania e lavorare normalmente!

              Novērtēšana 

              Super geiles Teil

              Ich habe schon einige Dildos ausprobiert , die meisten sind , zu hart , zu wenig flexibel , viele riechen schon beim Auspacken unangenehm !
              Nicht so dieses Produkt , Kein Geruch beim Auspacken , was schon Überrascht , und der 2 Eindruck war schon ein kleiner Schock von diesem echt geilen Teil , es ist absolut nahtlos und extrem glatte Oberfläche was mich noch am selben Abend zu einem Versuch veranlasste , und ich muss sagen WOW .

              • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              BUTTR Hammerhead butt plug - 24/7 anālais spraudnis anālajai dilatācijai

              BUTTR Hammerhead butt plug - 24/7 anālais spraudnis anālajai dilatācijai

              BUTTR Hammerhead butt plug ir lieliska izvēle mūsu pieredzējušiem klientiem, kuri vēlas lielu anālo aizbāzni, kas pilnībā izstiepj un aizver anālo atveri. Neraugoties uz tā ievērojamo izmēru Hammerhead butt plug diskrēti un neuzkrītoši, lai jūs varētu baudīt savu seksīgo noslēpumu visas dienas garumā.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: