No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ball Stretcher

Informatīvais biļetens

Cock Lock ball stretcher DeLuxe - un gredzens vienā

Cock Lock ball stretcher DeLuxe ir augstas kvalitātes kombinācija ar pulēta tērauda gredzenu. Tas nodrošina maksimālu kontroli pār dzimumorgāniem, augstu valkāšanas komfortu un ir ideāli piemērots BDSM sesijām, ilgtermiņa lietošanai vai diskrētai ikdienas lietošanai.

Vairāk informācijas

5481/50

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - Ideāla kombinācija un gredzens

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe ir inovatīva kombinācija un gredzens, kas izstrādāts maksimālai kontrolei pār dzimumorgāniem, vienlaikus nodrošinot ērtu valkāšanu. Šī brīnišķīgā seksa rotaļlieta vīriešiem ir iedvesmojusi BDSM kopienu jau vairākus gadu desmitus. Tas sastāv no divām perfekti saskaņotām daļām, un to var cieši un droši noslēgt ar sešstūra skrūvēm, padarot to par īstu augstas drošības spārnu vīriešu dzimumorgāniem. Cock Lock

    Cock Lock Ar rokām izgatavots, noapaļots un vairākkārt pulēts, DeLuxe ne tikai nodrošina drošību, bet arī īpaši ērtu lietošanu - ideāli piemērots ilgākām BDSM sesijām. DeLuxe ir ergonomiski veidots, lai to varētu nēsāt arī ikdienā, pārāk netraucējot valkātājam. Pateicoties diskrētajai formai, tas paliek gandrīz neredzams zem nedaudz platākām biksēm, tāpēc jūs varat baudīt savu seksīgo noslēpumu visas dienas garumā.

    Maksimāls komforts, kontrole un drošība:

    Cock Lock ball stretcher BDSM kontekstā DeLuxe kalpo ne tikai kā gredzens, bet arī kā kontroles un padevības simbols. Drošais fiksācijas mehānisms ar Allena skrūvēm nodrošina lietotājam absolūtu kontroli pār saviem dzimumorgāniem, pastiprinot pakļaušanās un disciplīnas mijiedarbību. Izgatavots no augsti pulēta nerūsējošā tērauda, gredzens ir spēcīgs vizuāls paziņojums, kas lieliski iederas jebkurā BDSM sesijā. Cock Lock Pateicoties tā izturīgajai konstrukcijai un ergonomiskajai formai, DeLuxe ir piemērots arī ilgstošai lietošanai, kas ir ideāli piemērots pakļāvīgiem vīriešiem, kuri vēlas izdzīvot savu pakļaušanos ilgākā laika periodā.

    Masturbācija ar STROKE 2.0 lubrikantu intensīvam seksam edging

    Cock Lock Tiem, kuri vēlas BDSM seansu pacelt nākamajā līmenī, DeLuxe kombinācijā ar STROKE 2.0 lubrikantu ir vislabākā izvēle. STROKE 2.0 lubrikants ir īpaši izstrādāts ilgām sesijām unedging māksla aizkavēt orgasmu, lai palielinātu kulminācijas intensitāti. Cock Lock Tease Denial Ar DeLuxe ap dzimumlocekli un sēkliniekiem var pastiprināt tādas prakses kā &, savukārt STROKE 2.0 lubrikants nodrošina ilgstošu baudu.edgingCock Lock seksa pieredze vēl nekad nav bijusi tik aizraujoša, apmierinoša un vienlaikus tik kontrolēta - DeLuxe ir absolūts spēles mainītājs!

    Cock Lock Kāpēc DeLuxe ir ideāla izvēle:

    • ball stretcher Divi vienā - intensīvai un ilgstošai baudai.
    • Droša aizdare: stingri aizvērts ar sešstūra skrūvēm absolūtai kontrolei un drošībai.
    • Piemērots BDSM: ideāli piemērots BDSM seansiem, kur svarīga ir kontrole un pakļaušanās. Ideāli piemērots ilgstošai lietošanai.
    • Augstas kvalitātes ķirurģiskais tērauds: Izgatavots no antialerģiska, izturīga un daudzkārt pulēta ķirurģiskā tērauda.
    • Ērts pat ilgstošas lietošanas laikā: Ar rokām veidotā, ergonomiskā forma nodrošina maksimālu komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā.


    Tīrīšana un kopšana

    Cock Lock Lai nodrošinātu maksimālu higiēnu un ilgmūžību, iesakām pēc katras lietošanas reizes rūpīgi notīrīt DeLuxe. INSTACLEAN Cock Lock Ar mūsu aerosola palīdzību to var viegli un efektīvi dezinficēt, lai ātri sagatavotu nākamajam lietojumam.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Macht was es soll,

    zieht an den Eiern. Rutscht sicher auch nicht ab, Jedoch schneidet das Teil am Sack ein weil es hier nicht genug verundet ist. Aber was solls, ein bischen Schmerzen dürfen doch sein!

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    TOTAL GEIL

    Das hohe Gewicht hängt schon ziemich geil zwischen den Beinen. Vielleicht etwas schwer, wenn man es länger (24/7) auch im Alltag tragen will aber für ein paar stunden null problem. Sehr gut verarbeitet, schön glatt poliert, keine scharfen Kanten, die Öffnungen sitzen da wo sie sollen und passen gut, so wie man es von MEO kennt. Kurz und gut das wirklich tragbare DeLuxe Cock Lock ist eine echte Kaufempfehlung.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    TOTAL GEIL

    In den ersten Tagen hatte ich kleinere Probleme beim Anlegen, doch das hat sich jetzt von selbst erledigt. Übung macht den Meister und jetzt ist es TOTAL GEIL

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Fun to put on

    Very heavy (fun to put on!) then great fun for the wearer

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Makes by balls really tight and shiny!

    I received it and put in on as soon as I could. It took awhile to get the ring on, my balls are quite large. As soon as I was able to get my balls through the ring I was able to get the rest of it on. I really like it!

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Awesome

    Awesome peice,a little hard to get on but the feeling is great. highly recommend.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Thanks MEO!

    A little small, but once on, feels great and really wouldn't want it too much larger as you would loose it's great sensations. Thanks MEO!

    • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - un gredzens vienā

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - un gredzens vienā

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe ir augstas kvalitātes kombinācija ar pulēta tērauda gredzenu. Tas nodrošina maksimālu kontroli pār dzimumorgāniem, augstu valkāšanas komfortu un ir ideāli piemērots BDSM sesijām, ilgtermiņa lietošanai vai diskrētai ikdienas lietošanai.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: