No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ball Stretcher

Informatīvais biļetens

Ball stretcher BDSM no nerūsējošā tērauda

ball stretcher ball stretcher Ar mūsu nerūsējošā tērauda BDSM , mums ir jānosūta neliels brīdinājums iepriekš: mūsu jaunais nodrošina stingru erekciju un ļoti, ļoti kuplus sēkliniekus! Ball stretcher Galvenais: tam var piestiprināt roku dzelžus vai potīšu aproces - ideāli piemērots visiem bondage faniem.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    ball stretcher Nerūsējošais tērauds BDSM - augstākās kvalitātes augstākās kvalitātes augstākās pakāpes verdzības pieredzei

    Ball stretcher Izbaudiet pilnīgi jaunu stimulācijas līmeni ar mūsu nerūsējošā tērauda . Ball stretcher Precīzi CNC frēzēts un ļoti pulēts, tas ne tikai garantē nevainojamu piegulumu, bet arī izcilu kvalitāti. Dizains ir "Ražots Vācijā", un tas nozīmē izturību, robustumu un augstu valkāšanas komfortu - augstākās kvalitātes izstrādājums, kas jūs uzreiz iedvesmos.

    ball stretcher BDSM nerūsējošais tērauds - augstas kvalitātes dizains

    Ball stretcher Nerūsējošajam tēraudam ir divdaļīga konstrukcija, un to var droši un stingri piestiprināt ar integrētajām sešstūra skrūvēm. Tas padara to ne tikai ērtu valkāšanai, bet arī neticami izturīgu, tāpēc to var izmantot bez vilcināšanās ilgāku laiku, pat intensīvu BDSM sesiju laikā.

    Kas ir tik īpašs seksā ar bumbiņu izstiepēju?

    Ball stretcher Nerūsējošais tērauds nodrošina intensīvu sēkliniekārtas izstiepšanu. Rezultāts? Neticami kupls un ciets dzimumloceklis, kādu vēl nekad neesat piedzīvojis. Izstiepšanas un spiediena kombinācija rada aizraujošu sajūtu, kas var pastiprināt jūsu orgasmu.

    Ball stretcher Katru reizi, kad savilksiet sēkliniekus, neatkarīgi no tā, vai to izraisīs jūsu paša kustības vai ārēja ietekme, jūs jutīsiet, kā palielinās skrotuma izstiepšanās - tā rezultātā rodas nepārspējama stimulācija. Šis efekts pastiprinās, ja valkājat seksa laikā. Jūsu sēkliniekus svars velk uz leju, kas ne tikai stiprina erekciju, bet arī nodrošina īpašu stimulāciju. Sajūta, kad jūtat sēkliniekus uz robežas starp sāpēm un baudu, padara piedzīvojumu intensīvāku un ļauj jums seksu izjust vēl apzinātāk.

    ball stretcher Lielākais trieciens: piestipriniet roku vai potīšu aproces, lai

    Ball stretcher Mūsu nerūsējošā tērauda izcilība ir ārējās uzacis. Tie piedāvā iespēju piestiprināt roku dzelžus vai ādas potītes aproces, kas vēl vairāk palielina pieredzes intensitāti. Ball stretcher Ja piestiprināsiet potītes aproces, jums būs sajūta, ka kāds ar katru kustību stingri velk jūsu sēkliniekus. Ar katru soli palielinās sēkliniekos izstiepšanās un spiediens uz sēkliniekiem - nepārspējama pieredze, kuras sekas ir redzamas uzreiz:

    Jūsu dzimumloceklis kļūst vēl kuplāks, un erekcija ilgāk saglabājas. Ādas roku saites piedāvā arī aizraujošas iespējas. Ball stretcher Pievienojiet roku dzelžus un izbaudiet absolūtas kontroles un padevības sajūtu. Neatkarīgi no tā, vai jūs pats kustaties, vai jūsu partneris pārņem vadību, katra kustība palielina jūsu sēkliniekus izstiepšanu un pārceļ stimulāciju pavisam jaunā līmenī.

    Pieejamie izmēri un varianti:

    Ball stretcher Mūsu nerūsējošais tērauds ir pieejams dažādos izmēros, lai jūs varētu izvēlēties tieši jūsu vajadzībām piemērotu versiju. Visu izmēru iekšējais diametrs ir aptuveni 35 mm:

    • ball stretcher ball stretcher S izmērs: 20 mm augsts, 300 g - ideāli piemērots iesācējiem, kuri vēlas lēnām pierast pie .
    • ball stretcher M izmērs: 30 mm augsts, 450 grami - piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri dod priekšroku intensīvākai maksts izstiepšanai un lielākam svaram.
    • ball stretcher L izmērs: 40 mm augsts, 600 grami - ideāli piemērots BDSM profesionāļiem, kuri vēlas maksimālu sēkliniekus izstiepšanu un īpaši intensīvu pieredzi.


    Ball stretcher Varat izvēlēties atsevišķi vai komplektā ar rokudzelžiem vai potītes aprocēm.

    Maksimāls lietošanas komforts un viegli tīrāms:

    Ball stretcher Pateicoties augstas kvalitātes nerūsējošajam tēraudam, BDSM ir ne tikai īpaši izturīgs, bet arī viegli tīrāms. Nerūsējošais tērauds ir hipoalerģisks un tāpēc īpaši saudzīgs pret ādu, tāpēc tīrīšana ir vienkārša un higiēniska. Ball stretcher Ar siltu ūdeni un maigām ziepēm nerūsējošais tērauds ilgi saglabāsies skaists. INSTACLEAN Laiku pa laikam jāizmanto mūsu aerosols.

    Sīkāka informācija:

    • BDSM bumbiņu izstiepējs, kas izgatavots no nerūsējošā tērauda
    • ball stretcher Izbaudiet uzbudinājumu un intensitāti, ko var piedāvāt tikai nerūsējošais tērauds - ideāls aksesuārs jūsu BDSM sesijām!
    • ball stretcher Lai piestiprinātu roku dzelžus vai potīšu aproces , iesakām izmantot mūsu mazās piekaramās slēdzenes.
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds, CNC frēzēts un ļoti pulēts
    • Dizains: ražots Vācijā, precīzs un izturīgs
    • Izmēri: S (20 mm), M (30 mm), L (40 mm)
    • Iekšējais diametrs: aptuveni 35 mm
    • Īpaša iezīme: ārējie acu skrūvītes roku dzelžu vai potītes aproču piestiprināšanai
    • Pielietojums: Erekcijas pastiprināšana, stimulācijas un baudas palielināšana, spēcīga sēkliniekārtas izstiepšana.
    • Kopšana: viegli tīrāms, hipoalerģisks un izturīgs
    • ball stretcher Papildus mūsu nerūsējošā tērauda , MEO piedāvā daudzveidīgu programmu visām vēlmēm un pieredzes līmeņiem. Neatkarīgi no tā, vai meklējat BDSM bumbiņu stiepšanas ierīci vai vēlaties izmēģināt dažādu materiālu sajūtas - mēs piedāvājam jums ideālu risinājumu. Ball stretcher Mūsu piedāvājumā jūs atradīsiet no PE, silikona, vinila un, protams, nerūsējošā tērauda. Papildu stimulācijai mēs iesakām mūsu gredzenus, kurus var ideāli kombinēt ar bumbiņu stiepēju, lai padarītu pieredzi vēl intensīvāku.



    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ordentlich Gewicht

    Unterschätzt mir nicht diese schlicht aussehenden Ballstretcher, gerade in den größeren Optionen hat er echt ordentlich Gewicht. An die Schlaufen könnt ihr wie im Bild abgebildet einfach Manschetten verbinden oder mit einer eigenen Fesselung kreativ werde. Ein Traum!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Alles perfekt und noch besser

    Mit der Bestellung war alles perfekt. Der Ballstretcher ist auch in Ordnung und er ist wirklich "multi-funktional". Sehr gut sind die abgerundeten Kanten und die polierten Oberflächen. Alles rostfreier Edelstahl. Die Schrauben passen auch gut. Die mitgelieferten Fesseln haben eine super Verarbeitung mit hohem Tragekomfort.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Diametre interne trop petit

    Je suis très excité par ce produit mais , hélas, j'ai de très grosses couilles et je n'arrive pas à le mettre .
    Serait il possible de m'expliquer comment y arriver de façon simple ?
    Ou y a t'il un modèle avec un trou plus grand ?
    Merci d'avance

      Novērtēšana 

      Der Ober-Hammer

      Verbunden mit Handfesseln, dazu den Humbler und mein Tag ist perfekt !!!!!

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      5 stars

      I unfortunately have small balls, and I do what I can to make them appeal more tp my sex partners.I keep them shaved and when I fuck I wear cock ring and ring around my balls.The ball stretcher really makes my shaved balls standout when hard. I get alot of looks when I wear it in the gym shower room.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Great product

      Just got mine (15oz) and the weight feels great. Extremely high quality too.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      MADE IN GERMANY

      Very well made. Comfortable and easy to wear. The eyelets are removable for long term wear under clothing. Good weight.

      • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Toy guy

      HOT !!! I found this easy to put on and loved the feel while wearing it. I recommend it be worn commando style so nothing interfere with the extraordinary feel. I have two different sizes. The 1 1/2" and 1 1/5". Thanks!!!

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Awesome

      Product is very good quality.I've been wearing it since it arrived.If your into stretching your scrotum this is surely the way to go.This is surely comfortable for long term wear.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Very good quality materials and construction.

      Product came a day early. Very good quality materials and construction. A little difficult to put on initially. Feels wonderful once on. Must wear loose fitting garments while wearing the weight. MEO is one of my favorite companies!

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Ball stretcher BDSM no nerūsējošā tērauda

      Ball stretcher BDSM no nerūsējošā tērauda

      ball stretcher ball stretcher Ar mūsu nerūsējošā tērauda BDSM , mums ir jānosūta neliels brīdinājums iepriekš: mūsu jaunais nodrošina stingru erekciju un ļoti, ļoti kuplus sēkliniekus! Ball stretcher Galvenais: tam var piestiprināt roku dzelžus vai potīšu aproces - ideāli piemērots visiem bondage faniem.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: