No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ball Stretcher

Informatīvais biļetens

Dr. Sado "Fakīrs" Ball Stretcher - Maksimālā CBT pieredze ar smaileņiem un preses plāksni

ball stretcher Dr. Sado "Fakir" ir ne tikai BDSM aksesuārs, bet arī instruments intensīvām locekļa un bumbiņas spīdzināšanas (CBT) sesijām. Aprīkots ar tapām un spiediena plāksni, skrotums tiek ne tikai izstiepts, bet arī pakļauts naglu gultnei, kas ar pretēji rotējošiem vītņotiem lodes stieņiem izdara arvien lielāku spiedienu.

Vairāk informācijas

1647/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Dr. Sado "Fakīrs" Ball Stretcher - Maksimālā CBT pieredze ar smaili un preses plāksni

    Ball stretcher Dr. Sado "Fakir" ir ne tikai BDSM aksesuārs, bet arī rīks intensīvām locekļa un bumbu spīdzināšanas (CBT) sesijām. Aprīkots ar dzelkšņiem un spiedplāksni, skrotums tiek ne tikai izstiepts visā tā garumā, bet arī pakļauts naglu gultnei, kas ar pretēji rotējošo vītņstiepļu stieņu palīdzību izdara arvien lielāku spiedienu. Pieredze tikai pieredzējušiem BDSM faniem, kuri zina, ko vēlas.

    Maksimāla stiepšanās un intensīvs spiediens:

    Ball stretcher Dr. Sado FAKIR ir īpaši izstrādāts maksimālai sēkliniekārtas izstiepšanai. Tiklīdz abi bumbiņu stieņa gredzeni ar sešstūra atslēgu tiek uzlikti ap sēkliniekus un stingri noslēgti, sākas patīkama spīdzināšana. Tā svars, kas ir gandrīz puskilograms, nekavējoties nodrošina intensīvu vilkmi uz leju. Bet tas ir tikai sākums: pagriežot uzgriežņus uz stieņiem ar vītni, skrotuma izstiepšanu var vēl vairāk palielināt. Tajā pašā laikā spiedošās plāksnes spiediens palielinās no apakšas, lai "naglu gultne" pilnībā saskartos ar sēkliniekiem. Sajūta, kas lieliski apvieno sāpes un baudu.

    ball stretcher Kā darbojas Dr. Sado "Fakir"?

    Ball stretcher Dr. Sado "Fakir" ir aprīkots ar diviem masīviem nerūsējošā tērauda gredzeniem, kas tiek novietoti ap sēkliniekam un droši noslēgti. Pretī esošie stieņi ar vītni ļauj individuāli kontrolēt sēkliniekam piemēroto izstiepšanu un spiedienu uz sēkliniekiem. Jo tālāk uzgriežot uzgriežņus, jo spēcīgāks ir vilkums uz leju un jo lielāku spiedienu uz sēkliniekiem no apakšas izdara dzeloņstieples. Tas ļauj pielāgot CBT sesijas intensitāti - no maigas izstiepšanas līdz ekstrēmai stimulācijai.

    ball stretcher Kas padara Dr. Sado Fakir tik īpašu?

    Ball stretcher ball stretcher Dr. Sado "Fakir" atšķiras no visiem citiem tradicionālajiem, pateicoties unikālajai sēkliniekos veiktās izstiepšanas un mērķtiecīgas "stimulācijas" kombinācijai. Dizains ar smaili un spiediena plāksnīti ir ideāli piemērots hardcore CBT pieredzei. Ball stretcher Pateicoties sasprindzinājuma un spiediena kombinācijai, tas piedāvā intensīvu pieredzi, kas pilnībā apmierina visas sadomazohistiskās fantāzijas. Ball stretcher Turklāt tas ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas to padara ne tikai izturīgu un izturīgu, bet arī viegli tīrāmu un hipoalerģisku.

    Sīkāka informācija:

    • Sado "Fakir" Ball Stretcher
    • Ball Stretcher no Dr. Sado
    • Dr. Sado's FAKIR Ball Stretcher ir ideāls līdzeklis pieredzējušiem BDSM cienītājiem, kuri vēlas ekstrēmu sēklinieku stimulāciju. Pateicoties izsmalcinātajam smaiļu un preses plāksnes dizainam, ko pastiprina paša svars un stieņi ar vītnēm, šis CBT bumbiņu izstiepējs piedāvā intensīvas un neaizmirstamas sesijas.
    • Gredzenu iekšējais diametrs: aptuveni 35 mm
    • Minimālais izstiepšanas garums: 27 mm, kad abi gredzeni ir viens virs otra
    • Materiāls: augstas kvalitātes antialerģisks nerūsējošais tērauds
    • Svars: nedaudz zem 500 g pašsvara nekavējoties nodrošina intensīvu sasprindzinājumu
    • Instruments: iekļauts sešstūra atslēga ērtai lietošanai
    • ball stretcher Pirms un pēc katras lietošanas reizes mēs iesakām rūpīgi notīrīt FAKIR ar tīrīšanas līdzekli InstaClean, lai nodrošinātu maksimālu higiēnu.
    • Secinājums: Obligāta prasme rūdītiem CBT faniem!

     

    Dr. Sado Fakir Ball Stretcher

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Neues lieblings Spielzeug

    Ich kann mich der vorherigen Bewertung nicht anschließen, ich hatte keine Probleme mit den Schrauben, oder das Gefühl, dass irgendwas wackeln würde. Ich empfand das Toy als außerordentlich hochwertig. Es saß bomben fest und man konnte separat die Hoden lang ziehen und die Platte mit den Spikes hoch drehen. Das Toy hält einmal befestigt fest, perfekt für einen ausgedehnten Cbt Abend. Besonders erregend fand ich es mit meinem Partner Sex zu haben während er dieses Toy tragen musste.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Nearly perfect, but...

    This toy meet all of my expectations (and my partners'!), but we all feel the "fit & finish" leaves much to be desired, *especially* at this price. The hinged rings themselves are well made & solid. The screws & holes for closing do not have alignment guides & one has to really work to not strip the screws as they are tightened. Worst, though, is the flimsy feel of the long screws that do the stretching... They need a weld not just at the bottom of the base ring, but also at the top for better stability. And they are too short - ~12cm. The spiked testicle plate is beyond shaky & gets in the way as stretching starts. Finally, the spikes should be pointed. Just my humble opinion. All in all it feels like this is a prototype of a great toy idea

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Dr. Sado "Fakīrs" Ball Stretcher - Maksimālā CBT pieredze ar smaileņiem un preses plāksni

    Dr. Sado "Fakīrs" Ball Stretcher - Maksimālā CBT pieredze ar smaileņiem un preses plāksni

    ball stretcher Dr. Sado "Fakir" ir ne tikai BDSM aksesuārs, bet arī instruments intensīvām locekļa un bumbiņas spīdzināšanas (CBT) sesijām. Aprīkots ar tapām un spiediena plāksni, skrotums tiek ne tikai izstiepts, bet arī pakļauts naglu gultnei, kas ar pretēji rotējošiem vītņotiem lodes stieņiem izdara arvien lielāku spiedienu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: