No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM gāzes maskas

Informatīvais biļetens

MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit

Šis AirBlast™ Inhaler Kit paaugstina poppers inhalāciju nākamajā līmenī. Katru reizi, kad sūknējat, un tikai tad jūs saņemat pilnu slodzi! Šī inovatīvā sistēma, kas aprīkota ar pumpēšanas bumbu, nodrošina maksimālu uzmundrinājumu ar katru lietošanas reizi.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis AirBlast™ Inhaler Kit paaugstina poppers inhalāciju nākamajā līmenī. Katru reizi, kad sūknējat, un tikai tad jūs saņemat pilnu slodzi! Šī inovatīvā sistēma, kas aprīkota ar pumpēšanas bumbu, nodrošina maksimālu uzmundrinājumu ar katru lietošanas reizi. Izstrādāta, lai gāzmaskas šļūtene kļūtu lieka AirBlast™ Inhaler Kit var pievienot tieši un tieši gandrīz jebkurai gāzmaskai, un tā nodrošina maksimālu elastību ar maksimālu baudījumu!

    AirBlast™ inhalatora komplekta unikālās īpašības:

    • Precīza vadība: ar AirBlast™ Inhaler Kit var precīzi kontrolēt inhalācijas daudzumu un laiku. Nekādas nogurdinošas ieskrūvēšanas un atskrūvēšanas - aromāts vienmēr ir gatavs lietošanai.
    • Vienkārša lietošana: Uzskrūvējiet metāla pudelīti uz vītnes, pievienojiet AirBlast™ Inhaler Kit pievienojiet to gāzmaskai un uzlieciet gāzmasku. Nospiežot sūkņa lodīti, aromatizētājs nonāk tieši gāzmaskā un nekavējoties nodrošina vēlamo efektu.
    • Droša un modulāra: Pēc lietošanas alumīnija kārbu var vienkārši aizvērt ar vāciņu, lai popperi būtu droši uzglabāti un gatavi lietošanai jebkurā laikā. Sistēma darbojas ar šļūteni vai bez tās, un tā ir pilnībā saderīga ar MEO-XTRM kolekcijas produktiem.


    Šis AirBlast™ Inhaler Kit ir lieliska izvēle ikvienam, kas vēlas pastiprināt un uzlabot savu popperu lietošanas pieredzi. Pateicoties sūkņa lodītei un izsmalcinātajam dizainam, sistēma AirBlast™ Inhaler Kit nosaka jaunus standartus un piedāvā drošu, efektīvu un intensīvu lietošanu.

    Sīkāka informācija:

    • MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit
    • Lielisks sitiens: precīza ieelpas kontrole katru reizi nodrošina intensīvu sitienu.
    • Lietotājam draudzīgs: viegli lietojams un gatavs tūlītējai lietošanai.
    • Modulārs un elastīgs: saderīgs ar visu MEO-XTRM kolekciju.
    • Drošs un tīrs: nav izliešanas vai iztvaikošanas, aromāts droši paliek pudelē.
    • Ar vītni piestiprināšanai pie gāzmaskas un sūkņa lodīti komplektā.
    • 60 ml alumīnija pudele ar vāciņu
    • Materiāls: alumīnijs, ABS
    • Lai novērstu noplūdi vai izšļakstīšanos, lietojot popperus, iesakām izmantot vates spilventiņus, papīru vai papīra kabatlakatiņus.
    • Lietošanas ieteikums: optimālai aromāta veidošanai alumīnija pudelītei jābūt vismaz līdz pusei piepildītai ar popperiem.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Absolut der Wahnsinn – Poppers 2.0!

    Ich habe schon viel mit Poppers und Accessoires ausprobiert, aber das AirBlast Inhaler Kit von MEO hat wirklich alles verändert! Dieses Kit ist der absolute Knaller und bringt das Inhalieren von Poppers auf eine komplett neue Ebene. Ich bin total begeistert! Das Ding ist der absolute Game Changer! Jedes Mal, wenn ich pumpe, bekomme ich die volle Ladung und die Wirkung ist einfach unglaublich – ein absoluter Wahnsinn!

    Es ist, als würde die Wirkung des Poppers verzehnfacht werden – 1000 Mal besser! Der Kick ist intensiv und langanhaltend – genau so, wie ich es mir immer gewünscht habe! Egal, ob ich allein wichse oder mit meiner Freundin Sex habe – das AirBlast Inhaler Kit sorgt immer für den ultimativen Kick!

    Das Design ist superpraktisch und superleicht zu handhaben. Es ist einfach unglaublich, den Pumpball zu benutzen und genau zu wissen, dass ich die volle Kontrolle über die Dosis habe. Ich bin absolut begeistert von diesem Kit! Absolut übertroffen! Ich kann es jedem nur wärmstens empfehlen.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit

    MEO-XTRM - AirBlast™ Inhaler Kit

    Šis AirBlast™ Inhaler Kit paaugstina poppers inhalāciju nākamajā līmenī. Katru reizi, kad sūknējat, un tikai tad jūs saņemat pilnu slodzi! Šī inovatīvā sistēma, kas aprīkota ar pumpēšanas bumbu, nodrošina maksimālu uzmundrinājumu ar katru lietošanas reizi.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: