No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

BDSM-Paddle de Luxe - Divas varas puses

Šo grezno BDSM lāpstiņu var izmantot dažādām aizraujošām spankinga variācijām - no maigas līdz ļoti intensīvai, atkarībā no dominējošā partnera noskaņojuma. Stingra meistara vai nerātnas saimnieces rokās šis BDSM airis kļūst par perfektu palīglīdzekli neaizmirstamai spankinga sesijai.

Vairāk informācijas

1625/00

119,99 €


-30,00 €

89,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    BDSM paddle de luxe - Divas varas puses

    Šo grezno BDSM airi var izmantot dažādām aizraujošām spankinga variācijām - no maigas līdz ļoti intensīvai, atkarībā no dominējošā partnera noskaņojuma. Stingra meistara vai nerātnas saimnieces rokās šis BDSM airis kļūst par perfektu palīglīdzekli neaizmirstamai spankinga sesijai.

    Divas dažādas virsmasn dubultai baudai

    Vienai airiņa pusei ir labi polsterēts polsterējums, kas ir ideāli piemērots iesildīšanai un maigākiem sitieniem, kas sagatavos ādu un palielinās asins plūsmu. Otrai pusei ir cietāka virsma, kas nodrošina labu triepienu un liek jūsu pakaļkājām spīdēt. Ar paddleSub no populārās HURTME sērijas jūs varat parādīt savas abas spēka puses.

    Perfekts izpildījums ilgām sesijām

    paddle pārsteidz ar augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda rokturi, kas īpaši ērti iekļaujas plaukstā. Pāreja no trieciena virsmas uz rokturi ir pastiprināta ar četriem labākās seglera ādas slāņiem un droši pieskrūvēta, kas nodrošina papildu stabilitāti. Ādas cilpa uz roktura nodrošina drošu lietošanu un piestiprināšanu pie jostas. Pateicoties līdzsvarotam svara sadalījumam starp rokturi un jostu paddle šo brīnišķīgo BDSM piederumu var lietot arī ilgāku laiku, nenogurdinot plaukstu.

    Kāpēc BDSM kopiena mīl De Luxe paddle no MEO

    BDSM kopiena mīl BDSM airi no MEO tā daudzpusības un augstas kvalitātes apstrādes dēļ. Ar vienu polsterētu un vienu stingru virsmu tas ļauj veikt gan maigus, gan stingrus sitienus, tādējādi nodrošinot daudzveidīgas spankinga sesijas. Izturīgas ādas un ergonomiska nerūsējošā tērauda roktura kombinācija padara BDSM airi izturīgu un ērtu lietošanā, kas ir ideāli piemērots ilgākām sesijām. Tas ir daļa no populārās HURTME sērijas, kas simbolizē kvalitāti un piedāvā gan iesācējiem, gan profesionāļiem intensīvu un kontrolētu spankinga pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • Izsmalcināts, polsterēts BDSM airis no MEO® HURTME sērijas
    • Šis De Luxe paddle ne tikai sola perfektas sāpes, bet arī garantē tās - ideāli piemērots pieredzējušiem vīriešiem un sievietēm, kas zina, kā pārvaldīt spēku.
    • Divas puses: polsterēta virsma mīkstiem sitieniem un parasta virsma spēcīgiem sitieniem
    • Plaša virsma spēcīgiem sitieniem
    • Tikai atbildīgiem pieaugušajiem
    • Augstas kvalitātes BDSM airis izgatavots no nerūsējošā tērauda un ādas
    • Ar ādas cilpu drošai lietošanai vai piestiprināšanai pie jostas
    • Kopējais garums: 45 cm (17,7 collas)
    • Roktura garums: 18 cm (7,1 collas)
    • Roktura diametrs: 4 cm (1,6 collas)
    • Platums: 11 cm (4,3 collas)
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds, āda
    • Populārās HURTME sērijas daļa: MEO HURTME sērija ir pazīstama BDSM scēnā ar savu augstākās klases kvalitāti un izsmalcināto dizainu. Šis airis nevainojami iederas šajā sērijā un ir ātri iemantojis uzticama un daudzpusīga BDSM aksesuāra reputāciju.
    • Drošs, saprātīgs un vienprātīgs (SSC): vienmēr, kad tiek izmantots BDSM airis, jāievēro droša, saprātīga un vienprātīga lietošanas princips. Pārliecinieties, ka visas iesaistītās puses iepriekš ir skaidri vienojušās, ka BDSM airi izmanto droši un atbildīgi un ka visas darbības ir ar piekrišanu.





    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Fantastische Klatsche

    Sie sieht noch genauso aus wie am ersten Tag. Wirklich äußerst robust gefertigt. Keinerlei optischer Fehler. Perfekt ausbalanciert. Sie macht genau das, was Ihr Name sagt. Sie KLATSCHT und das sogar gewaltig. Wer also Wert auf Schmerz UND Akustik legt, ist mit dieser fantastischen Klatsche von MEO sehr gut bedient.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    BDSM-Paddle de Luxe - Divas varas puses

    BDSM-Paddle de Luxe - Divas varas puses

    Šo grezno BDSM lāpstiņu var izmantot dažādām aizraujošām spankinga variācijām - no maigas līdz ļoti intensīvai, atkarībā no dominējošā partnera noskaņojuma. Stingra meistara vai nerātnas saimnieces rokās šis BDSM airis kļūst par perfektu palīglīdzekli neaizmirstamai spankinga sesijai.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: