No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

Ādas BDSM airis ar metāla tapām

Šis BDSM airis ir izgatavots no ādas ar metāla tapām un ir absolūti nepieciešams ikvienam, kam patīk intensīvas spankinga sesijas! Sajūta un pirmklasīgā apdare padara to par īstu roku lutinātāju. Pateicoties izturīgajai konstrukcijai paddle mEO no Vācijas lieliski iekļaujas rokā un ir viegli šūpojams - precīziem un spēcīgiem šļakstiem, kas jūs iedvesmos!

Vairāk informācijas

2169/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ādas BDSM lāpstiņa ar metāla tapām - stingrai spanking sesijai

    Šis ādas BDSM airis ar metāla tapām ir absolūti nepieciešams ikvienam, kas mīl intensīvas spankinga sesijas! Sajūta un pirmklasīgā apdare padara to par īstu roku lutinātāju. Pateicoties izturīgajai konstrukcijai paddle mEO no Vācijas lieliski pieguļ rokā un ir viegli grozāms - precīziem un spēcīgiem sitieniem, kas noteikti uzbudinās!

    BDSM airi no ādas: kvalitāte un meistarība

    Veiksmīga BDSM sesija ir atkarīga ne tikai no partneru mijiedarbības, bet arī no izmantoto piederumu kvalitātes. MEO® sadarbojas tikai ar atzītiem ražotājiem, kuri ražo augstas kvalitātes produktus, piemēram, šo BDSM airi, izmantojot tradicionālo meistarību. Šis BDSM airis ir izgatavots no divām smagas sēdekļa ādas kārtām, un tas ir pietiekami stingrs, lai nodrošinātu maksimālu kontroli un dozētu sitienus.

    BDSM lāpstiņa no ādas: īpaši intensīvai šļakstīšanai

    Pateicoties īpašajai formai un izmēram, BDSM paddle atstāj ne tikai paliekošu iespaidu, bet arī redzamas pēdas uz ādas. Atkarībā no triepienu intensitātes efekts ir no maiga līdz intensīvam un dziļi iespiežošam - ideāli piemērots spēcīgas sodīšanas cienītājiem. Daudzās metāla kniedes uz paddle kalpo ne tikai estētiskiem mērķiem, bet arī palielina sitienu intensitāti. Tās nodrošina vienmērīgāku triecienu sadalījumu uz ādas un pastiprina airiņa "kodumu", tādējādi radot intensīvāku stimulāciju. Tie arī piešķir BDSM airim papildu stabilitāti un nodrošina stabilu un izturīgu konstrukciju.

    Ergonomisks dizains

    BDSM airi ar pastiprinātu rokturi nodrošina stingru un drošu satvērienu, savukārt rūpīgi noapaļotās malas nodrošina ērtu satvērienu paddle ērts rokai. Pateicoties praktiskajai rokas siksniņai, ar airi var paddle var droši nēsāt uz plaukstas locītavas vai pēc BDSM sesijas to glīti pakārt.

    Izturīgs un viegli kopjams BDSM airis izgatavots no ādas

    Šis klasiskais sodīšanas instruments garantē gadiem ilgu baudu, regulāri to kopjot. Tas piedāvā ne tikai visaugstāko kvalitāti, bet arī perfektu funkcionalitātes un estētikas kombināciju.

    MEO - visā pasaulē pazīstams ar augstas kvalitātes BDSM izstrādājumiem

    MEO® ir pazīstams visā pasaulē ar augstas kvalitātes BDSM izstrādājumu ražošanu, kas pārsteidz ar savu kvalitāti un funkcionalitāti. Ar plašu pātagu, pletņu, pātagu, pātagu un daudzu citu piederumu klāstu MEO® ir viens no vadošajiem zīmoliem BDSM jomā. HURTME kolekcijas produkti ir augstākās klases meistarība un nodrošina neaizmirstamu pieredzi ikvienā BDSM seansā.

    Drošs, saprātīgs un saskaņots (SSC)

    Katras BDSM sesijas laikā ir jāievēro droša, saprātīga un saskaņota (SSC) principi. Tas nozīmē, ka visas darbības tiek veiktas droši, tās tiek kontrolētas ar skaidru prātu un vienmēr notiek ar piekrišanu. Ir svarīgi pirms katras BDSM sesijas skaidri vienoties, ievērot visu iesaistīto pušu robežas un nodrošināt, ka izmantotais aprīkojums, piemēram, šis BDSM airis, tiek izmantots atbildīgi, lai nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • BDSM airis izgatavots no ādas ar metāla kniedēm
    • Šis BDSM paddle ir obligāts ikvienas labi apgādātas BDSM kolekcijas piederums.
    • Ar rokām darināts
    • Dizains izgatavots Berlīnē
    • Materiāls: dabīgā āda
    • Garums: 39,5 cm (15,6 collas)
    • Trieciena virsma: 23 cm (9,1 collas)
    • Roktura garums: 16 cm (6,3 collas)
    • Platums: 11 cm (4,3 collas)
    • Izstrādājums ir izturīgs, augstas kvalitātes
    • Ar rokas siksnu ērtai lietošanai




     

    Spanking

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    If pain is your game...

    If pain is your game then this is the perfect Item for you.

      Novērtēšana 

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden. Es macht einen stabilen Eindruck. Das Paddel liegt super in der Hand, klatscht richtig schön und erzeugt "wunderbare" Farben. Es schafft also alles, was es soll. Würde dieses Paddle wieder kaufen.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Schlagkräftige Argumente

      Mein Lustsklave muss ab und zu mit ein paar kräftigen Klapsen bestraft werden! Daher ist dieses robuste Paddle das perfekte Accessoire für unsere kleine Machtspielchen. Der handliche Griff ist mit flachen, runden Nieten besetzt und zusätzlich mit einer praktischen Halteschlaufe ausgestattet. Die Schlagfläche ist biegsam und glatt. Das längliche Design eignet sich perfekt, um damit prickelnde Schmerzreize auf der Haut meines Unterworfenen zu hinterlassen. Wenn also mal wieder für Zucht und Ordnung gesorgt werden muss, habe ich mit diesem schlagkräftigen Argument die Oberhand.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Ādas BDSM airis ar metāla tapām

        Ādas BDSM airis ar metāla tapām

        Šis BDSM airis ir izgatavots no ādas ar metāla tapām un ir absolūti nepieciešams ikvienam, kam patīk intensīvas spankinga sesijas! Sajūta un pirmklasīgā apdare padara to par īstu roku lutinātāju. Pateicoties izturīgajai konstrukcijai paddle mEO no Vācijas lieliski iekļaujas rokā un ir viegli šūpojams - precīziem un spēcīgiem šļakstiem, kas jūs iedvesmos!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: