No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

BDSM nūja no ādas un tērauda

Kad runa ir par visstingrākajiem sodiem, mūsu BDSM nūjiņa, kas izgatavota no ādas un tērauda, ir lieliska izvēle. Īpašais: to var izmantot pat anālai iekļūšanai, lai pārbaudītu baudas un sāpju robežas.

Vairāk informācijas

1628/00

119,99 €


-20,00 €

99,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Par visstingrākajiem sodiem: BDSM nūja no ādas un tērauda

    Kad runa ir par bargākajiem sodiem, mūsu BDSM nūjiņa no ādas un tērauda ir ideāla izvēle. Tās īpašā iezīme: to var izmantot pat anālai iekļūšanai, lai pārbaudītu baudas un sāpju robežas.

    Jūs vēlaties maksimālu cieņu:

    Pasīvais partneris, ieraugot BDSM nūju, uzreiz sapratīs, kura laiks ir pienācis - maigajam BDSM un banālajam spankingam laiks ir beidzies! 55 cm garā BDSM nūjiņa ar metāla rokturi un ar ādu apvilktu tērauda serdi skaidri norāda uz sevi.

    Diriģēšana ar BDSM spieķi: dominances māksla

    Ar BDSM spieķi rokās jūs kļūstat par savas baudas un pakļaušanās simfonijas diriģentu. Katrs sitiens, katrs triepiens ir mērķtiecīga kustība, kas ne tikai nodod baudu, bet arī varu un kontroli. Cietā tērauda serde un ādas apvalks nodrošina jums nepieciešamo precizitāti, lai skaidri un nepārprotami dotu katru komandu. Vadot ar BDSM nūju, jūs ne tikai vadāt, bet arī radāt intensīvu pieredzi, kurā katrs sitiens veido dominances un uzticības simfoniju.

    Ideāls līdzsvars: kvalitatīvs MEO produkts no Vācijas:

    Mūsu BDSM nūjiņa ir ļoti labi sabalansēta, absolūti stabila un augstākās kvalitātes. Neraugoties uz tās izturību, tā ir salīdzinoši viegla, lai to varētu lietot ilgu laiku, neradot roku nogurumu. Tas padara to par ideālu rīku ilgām un intensīvām sesijām.

    Sīkāka informācija:

    • BDSM nūjiņa no ādas un tēraudaSērija: HURTME by MEO
    • Mērķa grupa: Tikai pieaugušajiem
    • Materiāls: Ļoti izturīgs, spēcīgs instruments no nerūsējošā tērauda un ādas
    • Īpašas iezīmes: Ar ādas cilpu labākai lietošanai vai piestiprināšanai pie jostas.
    • Izmēri: Kopējais garums: aptuveni 57 cm, diametrs: aptuveni 3 līdz 3,5 cm
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds, āda
    • Brīdinājums: Šī smagā BDSM rotaļlieta var radīt traumas, un to drīkst lietot tikai pieredzējuši meistari vai apmācīta saimniece.

     

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Für SM-Liebhaber

    Der Schlagstock von MEO liegt perfekt in der Hand und ist durch die Hartgummimischung relativ flexibel, was das Schlagen viel einfacher und effektiver macht. Man braucht auch gar nicht so stark durchziehen, er tut auch so schon höllisch weh und verursacht ein ziemlich lautes Klatschen, was den passiven Partner noch zusätzlich beeindruckt. Alles in Allem, für diesen Preis, ein prima Gerät für SM-Liebhaber..

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    BDSM nūja no ādas un tērauda

    BDSM nūja no ādas un tērauda

    Kad runa ir par visstingrākajiem sodiem, mūsu BDSM nūjiņa, kas izgatavota no ādas un tērauda, ir lieliska izvēle. Īpašais: to var izmantot pat anālai iekļūšanai, lai pārbaudītu baudas un sāpju robežas.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: