No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM verdzība

Informatīvais biļetens

Hogtie Savienotājs ar D-veida gredzeniem, kas īpaši piemērots verdzināšanai

Hogtie Šis nelielais, bet ļoti praktiskais savienotājs ar D-veida gredzeniem ir neaizstājams aksesuārs intensīvas sasaistes, piemēram, obligāciju, cienītājiem. Šis savienotājs ir izgatavots no dubultā šūtās ādas, tas ir izturīgs, ļoti droši kniedēts un aprīkots ar izturīgām D veida gredzeniem.

Vairāk informācijas

7987/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Hogtie Šis nelielais, bet ļoti praktiskais savienotājs ar D-veida gredzeniem ir neaizstājams aksesuārs intensīvas sasaistes, piemēram, obligāciju, cienītājiem. Šis savienotājs ir izgatavots no dubultā šūtās ādas, ir izturīgs, ļoti droši kniedēts un aprīkots ar izturīgām D veida gredzeniem.

    Katram no četriem D-veida gredzeniem var piestiprināt mūsu roku dzelžu un potīšu aproču pāri, izmantojot piekaramās slēdzenes, MEObond digitālās laika slēdzenes vai āķus.Priekšrocības:

    • Ļoti droša: savienotājs ir izgatavots no augstas kvalitātes ādas ar dubultu šuvi un aprīkots ar izturīgām kniedēm, kas nodrošina drošu un stingru lietošanu.
    • Viegli lietojams: Ar četrām D veida gredzeniem roku saites un potīšu aproces var savienot ātri, viegli un droši, ļaujot izmantot dažādas sasaistes pozīcijas.


    Hogtie Bondāža ir ierobežojoša sasaistīšanas tehnika, kurā personas rokas un kājas tiek sasietas kopā aiz muguras. Šī pozīcija rada intensīvu kustību ierobežotības, dominances un pakļaušanās sajūtu. Klasiskajā variantā sasaistītā persona guļ uz vēdera, bet rokas un kājas ir savienotas ar virvēm, roku dzelžiem un potīšu aprocēm vai siksnām. Neraugoties uz izaicinājumu un iespējamo diskomfortu, atbildīgi un droši praktizēta, hogtie bondage piedāvā intensīvu un gandarījumu sniedzošu pieredzi. Praktiskais savienotājs ar D-veida gredzeniem, pazīstams arī kā "Hog Tie Conector", ļauj ātri, viegli un droši savienot roku dzelžus un potīšu aproces. Šis savienotājs, kas izgatavots no dubultā šūtas ādas un aprīkots ar izturīgām D veida gredzeniem, nodrošina maksimālu drošību un izturību. Tas ir universāls, un to var kombinēt ar dažādiem BDSM piederumiem, piemēram, piekaramām atslēgām, digitālajām laika slēdzenēm vai āķiem. Savienotājs ar D-veida gredzeniem ir neaizstājams piederums ikvienam, kurš vēlas pastiprināt savu verdzības pieredzi. Pateicoties tā izturīgajam izpildījumam un daudzpusīgajām pielietojuma iespējām, šis savienotājs ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM entuziastiem.





    Papildu informācija:

    • Hogtie Savienotājs ar D-veida gredzeniem, ideāli piemērots verdzībai
    • Materiāls: dubultā šūta āda, izturīgi kniedēta
    • D-veida gredzeni: Četri izturīgi D-veida gredzeni drošai roku dzelžu un potīšu aproču piestiprināšanai
    • Lietošana: Ideāli piemērotas sasiešanai ar cūku kaklasiksnām un citām ierobežojošām sasiešanas tehnikām.
    • Saderīgs ar piekaramajām slēdzenēm, MEObond digitālajām laika slēdzenēm un āķiem.
    • MEO veikals piedāvā plašu bondage izstrādājumu un citu BDSM piederumu klāstu visām vēlmēm un fantāzijām. Apmeklējiet MEO veikalu un atklājiet daudzās iespējas, ko piedāvā bondage produkti un citi augstas kvalitātes BDSM piederumi. MEO sortimentā ir dažāda veida bondage aprīkojums, tostarp ādas roku saites un potīšu aproces, bondage virves, izstiepšanas stieņi un daudz kas cits, kas ir īpaši izstrādāts dažādām vajadzībām un vēlmēm. Ikviens MEO veikala bondage produkts ir izstrādāts tā, lai maksimāli palielinātu juteklisko pieredzi, nodrošinot drošu un ērtu savaldīšanu. MEO bondage produkti ir piemēroti gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem. Šie izstrādājumi ne tikai nodrošina komfortu un drošību, bet arī iespēju pacelt BDSM seansu jaunā līmenī ar inovatīvu un kvalitatīvu aprīkojumu. Mūsu izstrādājumu augstvērtīgie materiāli un rūpīgā izgatavošana garantē ilgu izstrādājumu kalpošanas laiku un patīkamas sajūtas lietošanas laikā. Neatkarīgi no tā, vai tie paredzēti intīmiem brīžiem divatā vai intensīvākām BDSM sesijām, MEO veikala bondage produkti ir daudzpusīgi un vienmēr bagātina. Papildus bondage piederumiem MEO veikals piedāvā arī plašu citu BDSM produktu klāstu, piemēram, knupīšus, pātagas, acu maskas un daudz ko citu. Šie piederumi ir lieliski saskaņoti, lai nodrošinātu visaptverošu un apmierinošu BDSM pieredzi. MEO veikals piešķir lielu nozīmi kvalitātei un drošībai, tāpēc katrs produkts atbilst visaugstākajiem standartiem un garantē drošu lietošanu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Hog tie connector rings meo

    Could I lock myself up without help?

      Novērtēšana 

      Hog Tie Clip

      This is a very useful piece to add to your collection. We have used it for more then a basic hog tie... It can be used with a spreader bar and chains for numerous other positions and combinations to bind hands, feet and even the neck when used with a decent set of wrist/ankle binders as well as a collar

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      He hog tied me naked on the floor

      I get so excited just thinking about the possibilities! I love this set! Guys, if you don't have one, you don't know what you are missing.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Dieses Original ist super

      Ich habe schon viele billige Kopien von diesem MEO-Produkt gesehen. Dieses Original ist super und man kann sie nicht einfach verbiegen oder das Lederkreuz zerreissen. Auch nicht mit viel Kraft. Also 5 Sterne.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Hogtie Savienotājs ar D-veida gredzeniem, kas īpaši piemērots verdzināšanai

        Hogtie Savienotājs ar D-veida gredzeniem, kas īpaši piemērots verdzināšanai

        Hogtie Šis nelielais, bet ļoti praktiskais savienotājs ar D-veida gredzeniem ir neaizstājams aksesuārs intensīvas sasaistes, piemēram, obligāciju, cienītājiem. Šis savienotājs ir izgatavots no dubultā šūtās ādas, tas ir izturīgs, ļoti droši kniedēts un aprīkots ar izturīgām D veida gredzeniem.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: