No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM verdzība

Informatīvais biļetens

Bound&Ground™ - Suņa stila pīlārs

Vai vēlaties maksimāli kontrolēt savu partneri? Tad Bound&Ground™ spilvens ir tieši tas, kas piemērots tieši jums! Bound&Ground™ pillory pārvērš suņu stila seksu par nepārspējamu pieredzi, kas pilna varas, kontroles un tīras kaisles. Bound&Ground™ ir spilvens, kas ir īpaši izstrādāts roku un kāju sasiešanai.

Vairāk informācijas

3464/00

189,99 €


-40,00 €

149,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai vēlaties maksimāli kontrolēt savu partneri? Tad Bound&Ground™ spilvens ir tieši tas, kas piemērots tieši jums! Bound&Ground™ pillory pārvērš suņu stila seksu par nepārspējamu pieredzi, kas pilna varas, kontroles un tīras kaisles. Bound&Ground™ ir sava veida pīlārs, daudzpusīgs un izturīgs BDSM aksesuārs, kas īpaši paredzēts roku un kāju sasiešanai.

    Šūpuļveida pīlārs ļauj fiksēt partneri populārajā suņa stila pozā, kas garantē kontrolētu un intensīvu pieredzi seksa laikā. Slēgtu Bound&Ground™ var nostiprināt ar piekaramo slēdzeni, lai padarītu sasiešanu vēl drošāku un kontrolētāku.

    Kāpēc sekss suņa stilā ir tik populārs?

    Suņa stila sekss ir viena no populārākajām un intensīvākajām seksa pozām, jo tā nodrošina ļoti dziļu iekļūšanu. Šī poza nodrošina dominējošajam partnerim lielisku kontroli un pirmklasīgu piekļuvi pakļāvīgā partnera erogēnajām zonām, kas maksimāli palielina baudu. Ar Bound&Ground™ spilvenu šī pieredze kļūst vēl intensīvāka, jo pakļāvīgais partneris tiek fiksēts perfektā pozīcijā. Pārvietošanās brīvības ierobežojums un pilnīga kontrole no dominējošā partnera puses pastiprina pakļaušanās un padevības sajūtu. Tas rada intensīvāku seksuālo pieredzi, jo pakļāvīgais partneris ir pilnībā pakļauts dominējošā partnera gribas un vēlmju varai. Bound&Ground™ pīlārs pārvērš suņu stila seksu par nepārspējamu, varas, kontroles un tīras kaisles pilnu pieredzi.

    Izbaudiet Bound&Ground™ pillory™ maģisko efektu, kas elpu aizraujošā veidā pastiprina jūsu partnera pakļāvību!

    Bound&Ground™ dizains nodrošina, ka gan rokas, gan kājas tiek stingri turētas vietā, piespiežot jūsu partneri ieņemt padevīgu pozīciju. Iespēja nostiprināt Bound&Ground™ ar piekaramo slēdzeni ļauj dominējošajam partnerim pilnībā kontrolēt situāciju, kamēr pakļāvīgais partneris ir droši savaldīts. Izturīgā konstrukcija, kas izgatavota no augstas kvalitātes koka, tērauda un plastmasas, garantē izturību un stabilitāti pat intensīvas lietošanas gadījumā. Bound&Ground™ var izmantot gan vīrieši, gan sievietes, padarot to par daudzpusīgu un neaizstājamu BDSM repertuāra piederumu.

    Pieredze, ko nedrīkst palaist garām!

    Bound&Ground™ izcilā īpašība ir tā ierobežotā kustību brīvība. Nav iespējams piecelties, stāvēt vai staigāt. Šajā pakļāvīgajā, ceļgalos guļošajā suņa stila pozā partneris ir pilnībā pakļauts dominējošā partnera varā. Tas pastiprina varas dinamiku starp partneriem un ļauj gūt dziļus emocionālus un fiziskus pārdzīvojumus.

    Tāpēc Bound&Ground™ ir obligāts priekšnoteikums ikvienam BDSM cienītājam:

    Bound&Ground™ spilvenu var būt tikpat pievilcīgi izmantot kopā ar kādu no mūsu seksa mašīnām vai strādāt ar dzimumlocekli, sēkliniekiem, anālo atveri vai vagīnu ar masāžas aparātu no Bound&Ground™ DOXY lai strādātu ar tiem. Tas kļūst īpaši aizraujoši, kad dominējošā saimniece praktizē peggingu un lutina savu pakļāvīgo partneri ar strap-on dildo. Šī daudzpusība padara Bound&Ground™ par obligātu aprīkojumu ikvienam BDSM faniem. Bound&Ground™ pīlāru ir viegli uzvilkt un noņemt, pateicoties tā vienkāršai lietošanai, tāpēc tas ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM faniem.

    Vai vēlaties maksimāli kontrolēt savu pasīvo partneri? Tad Bound&Ground™ pīlārs ir tieši jums!

    Bound&Ground™ pīlārs ir īpaši populārs, pateicoties tā spējai veicināt klasiskas un intensīvas BDSM pozas drošā un kontrolētā veidā. Roku un kāju fiksācija suņa stila pozā ļauj uzsvērt dominējošā partnera varu un kontroli, vienlaikus stingri ierobežojot pakļāvīgā partnera kustību brīvību.

    Šī īpašība padara Bound&Ground™ pīlāru par ļoti efektīvu līdzekli varas, kontroles un pazemošanas demonstrēšanai. Rezumējot, Bound&Ground™ pīlārs ir neaizstājams palīglīdzeklis ikvienam, kurš vēlas intensīvi izbaudīt BDSM dzīvesveidu. Tas piedāvā ne tikai fiziskas kontroles, bet arī pazemošanas iespēju, padarot to par ārkārtīgi efektīvu un populāru BDSM seksa rotaļlietu. Izbaudiet pilnīgu kontroli un pazemošanu ar Bound&Ground™ pillory un atklājiet šīs inovatīvās BDSM seksa rotaļlietas daudzveidīgās iespējas.

    Sīkāka informācija:

    • Bound&Ground™ pīlārs
    • Šarnīrs: Bound&Ground™ pīlāru ir viegli atvērt un aizvērt, tādējādi padarot to vienkārši lietojamu.
    • Roku un kāju fiksācija: konstrukcija nodrošina, ka gan rokas, gan kājas ir stingri fiksētas, noturot partneri saliektā, pakļāvīgā suņa stila pozīcijā.
    • Bloķēšanas mehānisms: aizvērtā stāvoklī spilvenu var nostiprināt ar piekaramo slēdzeni, lai nodrošinātu papildu drošību un kontroli.
    • Daudzpusība: var izmantot gan vīrieši, gan sievietes.
    • Materiāls: augstas kvalitātes koks, tērauds un plastmasa nodrošina izturīgu un stabilu konstrukciju

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wow - Schönes Gefühl

    Hätte nicht gedacht, dass das Ding so viel Spaß macht. Wenn wir es benutzen ist es ein absolutes Highlight. Ich kann es nur empfehlen. Qualität und Preis sind echt unschlagbar.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Bound&Ground™ - Suņa stila pīlārs

      Bound&Ground™ - Suņa stila pīlārs

      Vai vēlaties maksimāli kontrolēt savu partneri? Tad Bound&Ground™ spilvens ir tieši tas, kas piemērots tieši jums! Bound&Ground™ pillory pārvērš suņu stila seksu par nepārspējamu pieredzi, kas pilna varas, kontroles un tīras kaisles. Bound&Ground™ ir spilvens, kas ir īpaši izstrādāts roku un kāju sasiešanai.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: