No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM Wax Play - Masāžas sveces

Informatīvais biļetens

BDSM Wax Play - BDSM sveces no Dr. Sado - BDSM vasks

Izbaudiet neticamus priekus, ko sniedz BDSM Wax Play ar šo 3 BDSM sveču komplektu no Dr. Sado. Izbaudiet aizraujošu baudas un sāpju maisījumu ar augstas kvalitātes BDSM svecēm no Dr Sado. Šīs sveces ir absolūti ideālas, jo tās deg karstāk nekā parastās masāžas sveces un sniedz īpaši intensīvas sajūtas jutekliskās rotaļās ar karstu vasku.

Vairāk informācijas

9662/00

12,99 €


-3,00 €

9,99 €

3,33 €/daļa

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    BDSM Wax Play - BDSM sveces Dr Sado - BDSM vasks

    Izbaudiet neticamas baudas, ko sniedz BDSM Wax Play ar šo 3 BDSM sveču komplektu no Dr Sado. Izbaudiet aizraujošu baudas un sāpju maisījumu ar augstas kvalitātes BDSM svecēm no Dr Sado. Šīs sveces ir absolūti ideālas, jo tās deg karstākas nekā parastās masāžas sveces un sniedz īpaši intensīvas sajūtas juteklisko rotaļu laikā ar karstu vasku. Ideāli piemērotas pāriem, kas vēlas izpētīt sāpju un jutekliskuma robežas. Kropļu siltums kairina ādu un pastiprina erotisko pieredzi, kamēr jūs pilnībā nododaties mirklim - absolūta bauda!

    Kāda gan būtu bauda bez nelielām sāpēm?

    Tāpat kā šokolāde ar čili vai karamele ar jūras sāli, pretstati cilvēkiem sagādā īpašu baudu. Tā tas ir arī ar BDSM svecēm no Dr Sado by MEO ®. Palutiniet vai sodiet savu partneri ar karstu vasku, kas sāp tikai uz īsu brīdi un atkal ātri atdziest. Tas atstāj jutīgu ādu, kas daudz intensīvāk reaģē uz mazāko pieskārienu.

    Jums vajadzētu ņemt to vērā BDSM Wax Play ņemt to vērā:

    Vienmēr uzpiliniet BDSM vasku uz ādas no vismaz 50 cm augstuma, lai nodrošinātu, ka temperatūra tiek labi panesta.

    Ja jūsu partneris joprojām ir pārāk karsts, uzkapājiet BDSM vasku uz ķermeņa no lielāka attāluma. Dr. Sado BDSM sveces deg augstākā temperatūrā nekā parastās masāžas sveces, un tās ir izstrādātas tā, lai radītu intensīvu karstumu baudas un sāpju rotaļām. Šīs sveces var izraisīt ādas apsārtumu, kas izzūd 12 līdz 24 stundu laikā.

    Masāžas sveces un BDSM vaska spēles:

    Mēs piedāvājam arī BDSM Wax Play Citu zīmolu aksesuārus, piemēram, masāžas sveces no Shungakama Sutra un Petits Joujoux. Atklājiet aizraujošo sajūtu starp sāpēm un baudu ar šīm augstas kvalitātes BDSM svecēm: Masāžas sveces jau sen nav tikai romantisks aksesuārs - BDSM kontekstā tām ir īpaši intensīva iedarbība, un tās sniedz unikālu iespēju izjust dominanci un pakļautību jutekliskā veidā. Tās apvieno erotisku spēli ar temperatūru, pieskārienu un kontroli un rada atmosfēru, kurā harmoniski saplūst baudas un sāpju sajūta.

    Sīkāka informācija:

    • BDSM Wax Play
    • 3 sveču komplekts aizraujošām BDSM spēlēm ar karstu vasku.
    • Tikai atbildīgiem pieaugušajiem.
    • Karstākas nekā masāžas sveces īpašiem BDSM piedzīvojumiem
    • Svecēm ir zemāks kušanas punkts nekā parastajām svecēm, tāpēc tās nedeg tik ātri kā parastās sveces.
    • Izmēri: 17,5 cm garas un aptuveni 1,3 cm platas
    • 3 krāsu maisījums
    • Siltā gaisma rada romantisku atmosfēru
    • Neatstājiet BDSM sveces degt bez uzraudzības un nelietojiet tās viegli uzliesmojošu materiālu tuvumā.
    • Neatkarīgi no tā, kā tiek praktizēta BDSM Way Play, pastāv vispārēja vienprātība, ka absolūtas drošības, veselīguma un konsensualitātes princips (Safe, Sane, Consensual) ir galvenais erotisko BDSM prakšu pamats.



    BDSM Wax Play - Jutekliska stimulācija ar BDSM svecēm

    BDSM Wax Play ir aizraujoša un jutekliska prakse, kas nepārspējamā veidā apvieno spēli ar baudu un sāpēm. BDSM sveču karstais vasks, kas maigi pil uz ādas, rada intensīvas sajūtas, kas padziļina erotisko pieredzi un palielina uzbudinājumu. Mēs, MEO, esam apkopojuši dažas pielietošanas iespējas un padomus, lai jūs varētu BDSM Wax Play

    drošas un patīkamas BDSM sveces. Pirms sākat arBDSM Wax Play ir svarīgi sagatavot vietu, kurā tiks uzklāts vasks. Ādai jābūt tīrai un sausai.

    Skūšanās var palīdzēt ērtāk izbaudīt šo pieredzi, jo vaska noņemšana no apmatojuma var būt sāpīga. Izvēlieties piemērotu virsmu vaska uzklāšanai, vēlams tādu, ko ir viegli noņemtBDSM Wax Playvēlams tādu, kuru ir viegli notīrīt, un izklāt dvieļus vai mazgājamu virsmu, lai notīrītu vasku no BDSM svecēm.

    Pārliecinieties, ka telpa ir labi vēdināma, lai izvairītos no iespējamiem tvaikiem no BDSM svecēm. Ne visas sveces ir piemērotas BDSM vaska rotaļām. Īpašas BDSM sveces, piemēram, Dr. Sado,Shungakama Sutra vai Petits Joujoux ir ideāli piemērotas, jo tās kūst citā temperatūrā nekā parastās sveces.

    Tas padara BDSM sveces drošākas lietošanai uz ādas un nodrošina intensīvas, bet kontrolējamas sajūtas. Sekssiju sāciet, turot BDSM sveci drošā attālumā (aptuveni 15 līdz 30 cm) virs partnera ķermeņa. Ļaujiet BDSM sveces vaskam lēnām pilēt uz ādas.

    Varat sākt ar maziem, mērķtiecīgiem pilieniem un lēnām palielināt sajūtas, mainot attālumu vai uzklājot vasku uz lielāka laukuma. Kad vasks ir uzklāts uz lielāku laukumuBDSM Wax Play

    bDSM svecēm ir noteiktas ķermeņa zonas, kas īpaši jutīgi reaģē uz vaska karstumu un tāpēc piedāvā īpaši intensīvu pieredzi: Krūšu gali: Viena no populārākajām BDSM sveču izmantošanas zonām ir krūtsgalsBDSM Wax Play.

    Sprauslas ir ļoti jutīgas, un BDSM sveču karstais vasks rada asu kontrastu starp karstumu un tirpstošām sāpēm, kas var ievērojami pastiprināt baudas izjūtu. Iekšējā augšstilbu daļa: Šī joma ir ļoti jutīga, un tuvums dzimumorgāniem padara vaska uzklāšanu ar BDSM svecēm īpaši erotisku.

    Nelielās sāpes no karstā vaska var palielināt uzbudinājumu un izraisīt intensīvu tirpšanas sajūtu. Sēžas: sēžamvieta piedāvā lielāku platību vaska uzklāšanai ar BDSM svecēm.

    Šeit var strādāt ar lielākiem pilieniem, lai mainītu sāpju līmeni un radītu patīkamu spriedzi starp baudu un sāpēm. Apakšējā muguras daļa: Muguras lejasdaļa ir vēl viena iecienītākā vieta, kur var lietotBDSM Wax Playīpaši partneriem, kuriem patīk intensīvas un ilgstošas sajūtas.

    BDSM sveču vasks šeit atdziest lēnāk un tādējādi pastiprina siltuma sajūtu. Pubiskā zona: Piesardzīgi, BDSM sveces var izmantot arī pubika zonā, ja tiek izmantotas īpaši izstrādātas BDSM sveces, lai izvairītos no apdegumiem vai traumām. Ģenitāliju tuvums var maksimāli palielināt uzbudinājumu un nodrošināt dziļu juteklisko pieredzi. Masāžas sveces noShungakama Sutra vai Petits Joujoux.

    BDSM sveču kombinēšana ar citām BDSM praksēm

    BDSM Wax Play bDSM sveces var lieliski kombinēt ar citiem BDSM aksesuāriem. Roku saites, aizsietas acis vai knupīši var pastiprināt pieredzi, pastiprinot partnera sajūtas un liekot viņam vai viņai dziļāk pakļauties.

    Spriedze un nākamā karstā piliena gaidīšana pastiprinās, ja partneris neredz, kad un kur BDSM sveces vasks nokļūst BDSM Wax Play ir svarīgi rūpīgi tīrīt un kopt ādu. Ļaujiet BDSM sveces vaskam pilnībā atdzist un pēc tam uzmanīgi noņemiet to no ādas. Izvairieties no vaska noplēšanas, lai novērstu ādas kairinājumu.

    Silta duša vai maigs tīrīšanas līdzeklis var palīdzēt noņemt BDSM sveces paliekas. Pēc tam uzklājiet nomierinošu losjonu vai barojošu eļļu, lai mitrinātu un nomierinātu ādu. Pārliecinieties, ka turpmākajās dienās rūpīgi kopjat ādu, lai mazinātu jebkādu BDSM sveču radīto kairinājumu.

    .

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Intense

    Using it on my husband's ass, cock and balls was an absolutely electrifying experience. Each drop of wax, especially from the recommended height, created a unique sensation that had him writhing in a mixture of pleasure and anticipation.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ein Muss für jeden, der das Hot Wax Play ausprobieren möchte!

    Ein Muss für jeden, der das Hot Wax Play ausprobieren möchte!

    Vor kurzem habe ich mich an das faszinierende Hot Wax Play herangewagt und mich für die Kerzen von Dr. Sado entschieden. Was für eine herausragende Wahl! Die Kerzen brennen bei genau der richtigen Temperatur - heiß genug, um diesen erregenden Schmerz zu spüren, aber nicht zu heiß, dass man sich Sorgen um Verbrennungen machen muss.

    Die drei Farben im Set verleihen dem Spiel nicht nur eine sinnliche Note, sondern auch eine ästhetische. Es war unglaublich erregend, die bunten Wachsmuster auf der Haut meiner Partnerin zu sehen. Das warme Licht der Kerzen schuf außerdem eine unglaublich intime Atmosphäre, die unsere Session nur noch intensiver machte.

    Besonders beeindruckt war ich von der Sicherheitsempfehlung, das Wachs aus einer Höhe von 50 cm zu tropfen. Diese Empfehlung war perfekt, um den besten Genuss aus den Kerzen herauszuholen.

    Für alle, die sich in die prickelnde Welt des Hot Wax Play wagen möchten, kann ich Dr. Sado's Kerzen wärmstens empfehlen. Sie sind ein unverzichtbares Accessoire für jede BDSM-Sammlung und bieten eine perfekte Kombination aus Lust und Schmerz.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Set aus 3 Kerzen, perfekt für Anfänger und Experten

    Heißes Wachs kann auf vielen Körperteilen verwendet werden, von den Brustwarzen, über den Bauch, bis hin zu den Oberschenkeln und dem Rücken. Jede Zone bietet unterschiedliche Empfindungen. Auf den Brustwarzen oder dem Inneren des Oberschenkels kann das Wachs von Dr. Sado intensiver wirken, während der Rücken eine größere Fläche für breitflächige Spiele bietet.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Set di candele carine da usare con il mio partner.

    Fornisce un piacevole stimolo grazie al dolore, ma non troppo forte.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ottimo

    Grandi candele per principianti se stai considerando il gioco della cera. Sono belli e sono più lunghi di quanto mi aspettassi. Che è un punto a favore. Aerare la stanza quando si usano le candele. Soprattutto quando contiene molto cherosene. Le candele si scaldano, ma non troppo. Dà una sensazione piacevole, a condizione che le candele gocciolino abbastanza lontano dalla pelle!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    SM Kerzen

    Jetzt beginnt sie ja wieder, die dunkle Jahreszeit – Zeit für ein paar Kerzen..;)
    Super gut für heisse Spiele..auch für nicht ganz so harte Masochisten geeignet. Die unterschiedlichen Farben laden dazu ein, der eigenen Kreativität freien Lauf zu lassen. Wirklich gute BDSM Kerzen!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Parfait

    Génial, Brule bien, coule correctement mais pas trop et est assez durable.
    Produit top pour le prix.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Tried these

    Not too bad, good for playing. Little more experience is needed. A good product In my humble opinion. Decently priced.

    • 4 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    BDSM-Anfänger

    Für BDSM-Anfänger sehr gut geeignet. Ich habe eine sehr empfindliche Haut. Ich hatte nur leichte sporadische Rötungen. Mehr nicht. Gerne mehr davon. :)

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    HOT

    These candles are HOT-temperature wise. Way hotter than the average candle which is weird because they're supposed to be less painful. Anyway, if you can't handle ordinary wax, I'd steer clear of these.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    I will be definitely buying this product again

    I've not used candles before. As a first time experience, I found it was very shocking how much it hurt, but it was for a short amount. Then the heat softens, and I was left with a tingly sensation. It leaves a small red mark, but it soon fades away.

    To get a really good experience, I would recommend being blindfolded and tied up at the same time. It's very exciting.

    I think this product has lasted me a long time, I will be definitely buying this product again.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sehr angenehm beim spielen

    Sehr angenehm beim spielen, da das Wachs nicht so heiß wird, dass es Verbrennungen gibt. Auch bei kleinem Abstand sind keine bleibenden Spuren zu sehen, nur leichte Rötungen, die nach kurzer Zeit wieder verschwinden.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Funktioniert super

    Funktioniert sehr super. Auch für Anfänger super geeignet. Funktioniert so wie beschrieben und auch gute Qualität.

      Novērtēšana 

      Sensual Hot Wax Candles

      These two candles last a fair while, yes they are on the hotter side of temp play but I liked this. Value for money.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      I love them

      After longing for low temp taper candles, these candles are a dream come true. They don't burn at all. They only feel warm and delightful on your skin. Perfect to add to our rope bondage, this is one product that I'm sure to order over and over again

      • 4 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM Wax Play - BDSM sveces no Dr. Sado - BDSM vasks

      BDSM Wax Play - BDSM sveces no Dr. Sado - BDSM vasks

      Izbaudiet neticamus priekus, ko sniedz BDSM Wax Play ar šo 3 BDSM sveču komplektu no Dr. Sado. Izbaudiet aizraujošu baudas un sāpju maisījumu ar augstas kvalitātes BDSM svecēm no Dr Sado. Šīs sveces ir absolūti ideālas, jo tās deg karstāk nekā parastās masāžas sveces un sniedz īpaši intensīvas sajūtas jutekliskās rotaļās ar karstu vasku.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      18 citas preces tajā pašā kategorijā: