No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Bondage piederumi

Informatīvais biļetens

Hogtie Metāla savienotājs ar 4 āķīšiem, kas īpaši piemērots verdzībai

Šis nerūsējošā tērauda savienotājs ļauj ātri un viegli izveidot sarežģītus sasiešanas sasaistes līdzekļus. Šī savienotāja izturīgās ķēdes ir tik izturīgas, ka tās var viegli izturēt pat spēcīgāko vergu vilkmi.

Vairāk informācijas

1805/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis nerūsējošā tērauda savienotājs ļauj ātri un viegli izveidot sarežģītus sasiešanas sasaistes līdzekļus. Šī savienotāja izturīgās ķēdes ir tik izturīgas, ka tās var viegli izturēt pat spēcīgu vergu vilkmi. Ar 4 āķīšiem var piestiprināt roku dzelžus un potīšu aproces un ievērojami ierobežot partnera kustību brīvību, lai viņš vai viņa būtu pilnībā pakļauts viņu nežēlastībai.

    Priekšrocības:

    • Augsta stabilitāte: savienotājs ir izgatavots no izturīga nerūsējošā tērauda, kas nodrošina īpašu izturību un stabilitāti. Izturīgās ķēdes un karabīnes var viegli izturēt pat lielas slodzes.
    • Viegla lietošana: četri āķi ļauj ātri un viegli savienot roku dzelžus un potīšu aproces, kas ir ideāli piemērotas dažādām sasiešanas pozām un paņēmieniem, jo īpaši sasiešanai ar cūkām.
    • Intensīva kontrole: spēcīgs kustību brīvības ierobežojums rada intensīvu dominances un padevības sajūtu. Sasaistītais partneris ir pilnībā pakļauts dominējošā partnera žēlastībai.


    Hogtie Bondage ir ierobežojoša verdzināšanas poza, kurā personas rokas un kājas ir sasietas aiz muguras, lai radītu intensīvu kustību ierobežojuma un kontroles sajūtu. Nerūsējošā tērauda savienotājs ar 4 āķiem ļauj ātri, droši un efektīvi savienot roku un potīšu aproces. Izturīgās ķēdes un āķīši ir izstrādāti tā, lai izturētu pat lielas slodzes, un tādējādi nodrošina drošu lietošanu. Savienotājs ar 4 āķīšiem ir īpaši piemērots pašsavienošanai bez partnera, pateicoties lietotājam draudzīgai lietošanai un izturīgai konstrukcijai. Četri āķīši ļauj ātri un droši savienot roku dzelžus un potīšu aproces, padarot pašbondāžu vienkāršu un efektīvu. Tā kā sprādzes āķi savelkas vietā tikai ar vienu klikšķi, lietotājs var patstāvīgi uzlikt un atlaist ierobežojošos līdzekļus, neprasot partnera palīdzību. Turklāt savienotājs piedāvā skaidru un labi organizētu struktūru, kas ļauj lietotājam precīzi un simetriski uzlikt roku dzelžus un potīšu aproces. Tas samazina nepatīkamu sajūtu risku un nodrošina vienmērīgu spiediena sadalījumu uz plaukstām un potītēm. Pateicoties tā uzticamajai konstrukcijai un vieglai lietošanai, savienotājs piedāvā drošu pašsaistīšanas iespēju, kas ļauj gūt intensīvāku un apmierinošāku pieredzi. Metāla savienotājs ar 4 āķīšiem ir neaizstājams piederums ikvienam, kurš vēlas intensificēt savu bondage pieredzi. Pateicoties tā izturīgajam izpildījumam un daudzpusīgajam izmantošanas veidam, šis savienotājs ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem.





    Papildu informācija:

    • Hogtie Metāla savienotājs ar 4 āķīšiem, kas īpaši paredzēti verdzībai
    • Materiāls: augstas kvalitātes nerūsējošais tērauds
    • Aizdares āķīši: četri izturīgi aizdares āķīši drošai roku dzelžu un potīšu aproču piestiprināšanai
    • Lietošana: Ideāli piemērotas sasiešanai un citām ierobežojošām sasiešanas tehnikām
    • Savietojamība: Ideāli piemērots lietošanai ar mūsu ādas roku dzelžiem un potītes aprocēm.
    • MEO tiešsaistes veikals piedāvā plašu bondage izstrādājumu un citu BDSM piederumu klāstu visām gaumēm un fantāzijām. Atklājiet dažādus bondage izstrādājumu un augstas kvalitātes BDSM piederumu aspektus MEO tiešsaistes veikalā. MEO sortimentā ir dažāda veida bondage piederumi, tostarp ādas roku saites un potīšu aproces, bondage virves, izstiepšanas stieņi un daudz kas cits, kas ir īpaši izstrādāti dažādām vajadzībām un vēlmēm. Ikviens MEO veikala bondage produkts ir izstrādāts tā, lai maksimāli palielinātu juteklisko pieredzi, nodrošinot drošu un ērtu savaldīšanu. MEO bondage produkti ir piemēroti gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem. Tie piedāvā ne tikai komfortu un drošību, bet arī iespēju pacelt BDSM sesiju jaunā līmenī ar inovatīvu un kvalitatīvu aprīkojumu. Augstākās klases materiālu izmantošana un rūpīga izgatavošana garantē ilgu izstrādājumu kalpošanas laiku un patīkamas sajūtas lietošanas laikā. Papildus bondage piederumiem interneta veikals piedāvā plašu citu BDSM produktu klāstu, piemēram, knupīšus, pātagas, ādas maskas un daudz ko citu. Šie piederumi ir lieliski saskaņoti, lai nodrošinātu visaptverošu un apmierinošu BDSM pieredzi. MEO interneta veikals pievērš lielu uzmanību kvalitātei un drošībai, tāpēc katrs produkts atbilst visaugstākajiem standartiem un garantē drošu lietošanu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Gute Qualität schnell geliefert

    Super verarbeitet , praktisch, sieht gut aus und ist von guter Qualität

    • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Hogtie Metāla savienotājs ar 4 āķīšiem, kas īpaši piemērots verdzībai

    Hogtie Metāla savienotājs ar 4 āķīšiem, kas īpaši piemērots verdzībai

    Šis nerūsējošā tērauda savienotājs ļauj ātri un viegli izveidot sarežģītus sasiešanas sasaistes līdzekļus. Šī savienotāja izturīgās ķēdes ir tik izturīgas, ka tās var viegli izturēt pat spēcīgāko vergu vilkmi.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: