No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Bumbiņas knupis

Informatīvais biļetens

Mutes maska ar sarkanu lodveida knupeli

Sarkanais lodveida knupis, kas ir prasmīgi paslēpts aiz mutes maskas, kas izgatavota no augstas kvalitātes ādas, ir ideāls risinājums ikvienam, kurš vēlas pilnībā un klusi pakļauties verdzības seansos. Ar šo piederumu vergam nav citas izvēles, kā tikai baudīt stingro verdzību absolūtā klusumā.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas



    Šī mutes maska ar iebūvētu sarkanu lodveida knupeli ir lieliska komforta un efektīva knupināšanas efekta kombinācija! Sarkanais lodveida knupelis, kas ir gudri paslēpts aiz mutes maskas, kura izgatavota no augstas kvalitātes ādas, ir ideāls risinājums ikvienam, kurš vēlas pilnībā un klusi pakļauties verdzības sesiju laikā.

    Ar šo piederumu vergam nav citas izvēles, kā tikai baudīt stingro verdzību absolūtā klusumā.Produkta īpašības:

    • Cieša iestiprināšana un absolūta klusuma sajūta: lodveida knupis ir cieši iespiests mutē un nostiprināts ar mutes masku, lai to nevarētu vienkārši izspiest ar mēli. Dubultā šūtā un oderētā mutes maska nodrošina perfektu pieguļšanu un apslāpē visus trokšņus, tādējādi garantējot pilnīgu klusumu.
    • Ērta knupināšana: lodveida knupis ar mutes masku nodrošina ērtu knupināšanu. Pūles knupeli mutē droši notur mutes maskas spiediens. Lielākā mutes maskas saskares virsma ir saudzīga pret mutes kaktiņiem, jo mutes kaktiņos nav iecirsta ādas siksniņa vai lente. Šīs īpašības padara šo MEO knupīti par pirmo izvēli daudziem BDSM entuziastiem visā pasaulē.
    • Pielāgojamība: aprīkots ar galvas siksnu ar sprādzi, mūsu mutes žņaugs garantē ideālu piemērotību mazām un lielām galvām, sievietēm un vīriešiem.


    Mūsu mutes knupis ir pieejams trīs dažādos diametros, tāpēc tas ir ideāls mutes knupis gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem:

    • Bumbiņainais knupis ar 40 mm diametru (aptuveni 1,57 collas)
    • 45 mm (aptuveni 1,77 collas) diametra lodveida knupis
    • 50 mm (aptuveni 1,97 collas) diametra lodveida knupis


    Mūsu sortimenta lodveida knupis ar mutes masku ir ne tikai īpaši efektīvs, bet arī nodrošina ļoti ērtu knupināšanas veidu. Augstas kvalitātes ādas un izsmalcināta dizaina kombinācija garantē stingru pieguļšanu un maksimālu efektu.

    Dažādu izmēru dēļ šis lodveida knupis ir piemērots visiem pieredzes līmeņiem, padarot to par būtisku piederumu jebkurai labi apgādātai BDSM kolekcijai.Sīkāka informācija:

    • BDSM bumbiņas knupis
    • Materiāls: āda (mutes maska), silikons (lodes knupis)
    • MEO bumbiņu knupīši BDSM veikalā: MEO, viens no Vācijas vadošajiem augstas kvalitātes BDSM piederumu ražotājiem, piedāvā iespaidīgu knupīšu izvēli jebkurai gaumei un pieredzes līmenim. Produktu klāsts aptver gan klasiskos lodīšu knupīšus, gan inovatīvus modeļus, piemēram, zirnekļa knupīšus, un īpašus modeļus, piemēram, slavenās Piss Gag un mutes maskas ar integrētiem lodīšu knupīšiem. Katrs izstrādājums ir izgatavots ar visaugstāko precizitāti un no labākajiem materiāliem, lai nodrošinātu komfortu un drošību. MEO knupīši ir pazīstami ar savu ilgmūžīgo kvalitāti, ergonomisko piegulumu un spēju pastiprināt BDSM pieredzi. Apvienojot tradicionālo meistarību un mūsdienīgu dizainu, MEO nosaka jaunus standartus BDSM jomā. Klienti visā pasaulē novērtē izsmalcināto dizainu, plašo pielietojumu klāstu un augstos drošības standartus, ko piedāvā katrs produkts. MEO piešķir lielu nozīmi savu klientu apmierinātībai un piedāvā visaptverošas konsultācijas, lai ikviens varētu atrast savām vajadzībām atbilstošu produktu. Neatkarīgi no tā, vai tie ir iesācēji, kas sper pirmos soļus BDSM pasaulē, vai pieredzējuši lietotāji, kas vēlas paplašināt savu kolekciju, MEO veikalā ikviens atradīs sev piemērotu aksesuāru.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Well made and beautiful

    Awesome, awesome, awesome!! Well made and beautiful!

      Novērtēšana 

      ist der hammer !

      Habe diese Mundmaske mit Balllknebll gekauft und ist der Hammer,Verabeitung ist sehr sehr gut mehr muss man nicht sagen,, Mein Empfehlung,Ein guter Kauf.

        Novērtēšana 

        Sehr geiler Knebel

        Ist dank der Mundmaske angenehm zu tragen. Kein Einschneiden in den Mundwinkeln. Könnte gerne noch etwas tiefer im Mund sein :D Sonst aber alles perfekt.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Mutes maska ar sarkanu lodveida knupeli

          Mutes maska ar sarkanu lodveida knupeli

          Sarkanais lodveida knupis, kas ir prasmīgi paslēpts aiz mutes maskas, kas izgatavota no augstas kvalitātes ādas, ir ideāls risinājums ikvienam, kurš vēlas pilnībā un klusi pakļauties verdzības seansos. Ar šo piederumu vergam nav citas izvēles, kā tikai baudīt stingro verdzību absolūtā klusumā.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          13 citas preces tajā pašā kategorijā: