No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers The Bulb - butt plug Labākais ekstrēmai anālai stiepšanai

Crackstuffers piedāvā Crackstuffers The Bulb - butt plug visiem, kas vēlas izpētīt savas anālās robežas! Butt plug Tas ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izbaudīt vēl ekstrēmāku un intensīvāku anālo izstiepšanu nekā jebkad agrāk. ArCrackstuffers The Bulb anālais treniņš tiek pacelts jaunā līmenī - absolūti unikālai pieredzei!

Vairāk informācijas

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Crackstuffers The Bulb - butt plug Labākais ekstrēmai anālajai stiepšanai

    Crackstuffers piedāvā Crackstuffers The Bulb - butt plug visiem, kas vēlas izpētīt savas anālās robežas! Butt plug Tas ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izbaudīt vēl ekstrēmāku un intensīvāku anālo stiepšanos nekā jebkad agrāk. ArCrackstuffers The Bulb anālais treniņš tiek pacelts jaunā līmenī - absolūti unikālai pieredzei!

    Izsmalcināta forma maksimālai anālai izstiepšanai

    Crackstuffers The Bulb butt plug tika īpaši izstrādāta lēnai, maigai anālai stiepšanai, kas nodrošina labākus un ievērojami intensīvākus rezultātus. Butt plug Pateicoties tā pārdomātajai formai, Crackstuffers lēni stiepjas anālajā atverē, lai nodrošinātu anālo relaksāciju pēc pirmā veiksmīgā soļa, pirms pāriet uz nākamo fāzi, kas no jums prasīs visu.

    Ideāli piemērots rotaļām vienatnē vai kopā ar partneri:

    The Crackstuffers The Bulbbutt plug ir universāls, ko var izmantot gan vienatnē, gan kopā ar partneri. Butt plug Pateicoties perfektajam materiālam, Crackstuffers ātri uzkarst līdz komfortablai ķermeņa temperatūrai un piedāvā ļoti intensīvu, bet patīkamu pieredzi.

    Crackstuffer izmēri Spuldzīte:

    • Mazais: garums 26 cm, diametrs 7 cm
    • Vidēja: garums 27 cm, diametrs 8,5 cm
    • Liels: garums 28 cm, diametrs 10,5 cm


    Neatkarīgi no tā, kuru izmēru izvēlaties, Crackstuffers The Bulb piedāvā iespaidīgu garuma un diametra kombināciju dziļai un intensīvai anālai izstiepšanai.

    Perfekta eļļošana nepārspējamai baudai:

    Vēl viena priekšrocība Crackstuffers The Bulb ir daudzpusīga lubrikanta izvēle. Crackstuffers The Bulb ir saderīgs gan ar lubrikantiem uz ūdens, gan silikona bāzes. Butt plug Arī taukaini lubrikanti, piemēram, Crisco vai citi labi pazīstami lubrikanti, ir ideāli piemēroti šim neparastajam Crackstuffers produktam. Mēs īpaši iesakām izmantot hibrīda smērvieluGlory Hole ar pantenolu un laureth-9, kas apvieno lielisku eļļošanas un kopšanas īpašības.

    Sīkāka informācija:

    • Crackstuffers The Bulb - Anālais korķis
    • Augstas kvalitātes produkts no MEO™ Crackstuffers sērijas
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli kopjams un ādai draudzīgs
    • Crackstuffers seksa rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes vinila, kas labi jūtams rokās un lieliski darbojas ar visiem lubrikantiem.
    • Crackstuffers x MEO dildo vai dibena spraudnis ir augstākās kvalitātes anālās seksa rotaļlietas.
    • Crackstuffers dildo un dibena aizbāžņi ir izgatavoti no ādai draudzīgiem, viegli kopjamiem materiāliem, kas ir lieliski saderīgi ar lubrikantiem uz ūdens un silikona bāzes, kā arī ar hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO.
    • Tīrīšana: VERYCLEAN Ieteicams lietot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli.
    • Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku. Sling Kombinācijā ar ASS UP spilventiņu vai Fuck&Play , Crackstuffers dildo var ievietot īpaši ērti un ļoti dziļi.
    • Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālā seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildo ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem lietotājiem un intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem. Crackstuffers ir vislabāk pazīstams ar saviem lielajiem dildo, kas bieži vien ir lielāki nekā vairums tirgū pieejamo parasto dildo, ļaujot gūt ekstrēmas un intensīvas pieredzes. Crackstuffers piedāvā dažādus unikālus dizainus, kas bieži vien ir īpaši radīti anālajai stimulācijai, tostarp dildo ar izteikti izteiktām galviņām, šaurām vārpstām un platām pamatnēm, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas. Crackstuffers izmanto augstas kvalitātes, ķermenim nekaitīgus materiālus, un parasti dildo ir izgatavoti no izturīga PVC, kas nesatur ftalātus, ir izturīgs un viegli tīrāms. Šis zīmols ir cieši saistīts ar LGBTQ+ kopienu un ir īpaši populārs geju vidē. Crackstuffers produkti ir pielāgoti šīs kopienas vajadzībām un piedāvā plašu dildo klāstu, kas piemērots gan vienatnē, gan pāriem. Visi Crackstuffers produkti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē, kas garantē augstu kvalitāti un stingru kontroli ražošanas procesā. Papildus klasiskajiem dildo zīmola sortimentā ir arī citas anālā seksa rotaļlietas, piemēram, anālie spraudņi, prostatas stimulatori un īpaši produkti fistinga kopienai. Crackstuffers ir iemantojis slavu ar saviem īpašajiem, bieži vien ekstrēmajiem izstrādājumiem, un ir zīmols, ko izvēlas ikviens, kurš meklē neparastu un intensīvu anālo pieredzi.
    • MEO ar lepnumu piedāvā pilnu Crackstuffers produktu klāstu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei, augstākās klases klientu apkalpošanai un ātrai, diskrētai piegādei, mēs garantējam, ka savus lielos Crackstuffers dildus saņemsiet ātri un droši. MEO jūs atradīsiet labākos produktus neparastai un intensīvai pieredzei - vienmēr ar drošību un kvalitāti, ko esat pelnījuši.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Alla scoperta del mondo Anal !!!

    Dopo quasi 30 anni di matrimonio io e mia moglie abbiamo deciso di provare il piacere anale. Abbiamo preso un sacco di articoli a tema, tra cui questo nella versione small e medium. Unito ad un buon lubrificante va benissimo ( per ora lo small ) per iniziare a preparare il lato B a qualcosa di più importante ( strap-on e simili .... ) . Perfetto. Grazie MEO

      Novērtēšana 

      Massimo

      sinceramente credevo fosse più grande ! comunque è fantastico !!! in particolare quando ti scorre dentro con il glande che entra e esce , offre un piacere che ti lascia senza fiato !!! soldi spesi bene !!

        Novērtēšana 

        Merveilleux !

        Grâce à lui, je viens d'augmenter ma limite en dilatation, je l'adore !

        • 2 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Buttplug macht süchtig

        Habe mit der kleinsten Größe angefangen und bin jetzt bei MEDIUM. Ich kann gar nicht mehr aufhören und trainiere damit jeden Abend. Kann kaum erwarten den großen Buttplug zu kaufen.

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        3 Tage Lieferzeit sind zu lang

        Die Bestellung wurde zwar am gleichen Tag verschickt, kam aber dank DHL erst am dritten Tag an. Der Buttplug ist schon sehr geil, aber die Lieferzeit macht mich echt sauer. Deswegen zwei Sterne Abzug.

        • 0 no 8 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Raufsetzen und reiten

        Der BULB ist einer meiner lieblings Buttplugs. Leider kann man den Buttplug nicht länger tragen, da der Fuß bei Bewegung mit hinein rutscht. Er ist aber auch eher zum Reiten gedacht.

        • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Not for the faint-hearted

        It's huge! Not a toy for beginners.
        Don't think that you can just buy one and get it all in straight away; it takes some work!
        Feels amazingly full and stretched when it's in though! Nice and squishy to touch as well.
        Leaves me stretched out for a while afterwards.

        • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Amazing

        Brilliant speedy delivery from MEO as always. Packaging is very simple but fine. I wanted something bigger than my dildo I enjoy play with. This was perfect step up. This does require warming you up with smaller plugs to start with! But with plenty of lube, I like to alternate with a large dildo and work the plug in! The orgasmic feeling you get when the plug pops in my butt is amazing, and makes me cum in no time at all! I have had this for about a year and gets a good bit of use and is still going strong!

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Crackstuffers The Bulb - butt plug Labākais ekstrēmai anālai stiepšanai

        Crackstuffers The Bulb - butt plug Labākais ekstrēmai anālai stiepšanai

        Crackstuffers piedāvā Crackstuffers The Bulb - butt plug visiem, kas vēlas izpētīt savas anālās robežas! Butt plug Tas ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izbaudīt vēl ekstrēmāku un intensīvāku anālo izstiepšanu nekā jebkad agrāk. ArCrackstuffers The Bulb anālais treniņš tiek pacelts jaunā līmenī - absolūti unikālai pieredzei!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: