No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Curved Depth Trainer - Ļoti garš anālais spraudnis dziļai anālai stimulācijai

Portāls Crackstuffers Curved Depth Trainer ir absolūta sensācija, kas revolucionāri maina anālo treniņu! Salīdzinot ar parasto Crackstuffers Depth Trainer šajā versijā ir maigi viļņi, kas nodrošina papildu stimulāciju anālās stiepšanās laikā.

Vairāk informācijas

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Crackstuffers Curved Depth Trainer - Ļoti garš dibena spraudnis dziļai anālajai stimulācijai

    The Crackstuffers Curved Depth Trainer ir absolūta sensācija, kas revolucionāri maina anālo treniņu! Salīdzinot ar parasto Crackstuffers Depth Trainer šai versijai ir maigi viļņi, kas nodrošina papildu stimulāciju anālās stiepšanās laikā. Crackstuffers Curved Depth Trainer tika izstrādāta, lai nodrošinātu lēnu un īpaši dziļu anālās atveres izstiepšanu - līdz pat iespējai uzņemt ekstrēmus dildo vai pat veselu roku!

    Lēna anālā izstiepšanās maksimālai stimulācijai dziļi ķermenī:

    The Crackstuffers Curved Depth Trainer ir ideāli piemērots ikvienam, kas vēlas anālo stimulāciju pacelt nākamajā līmenī. Ar šo Crackstuffers izstrādājumu jūs varat izstiept anālo atveri savā tempā, neievietojot visu dildo uzreiz (ideāli ir veidot treniņu vairāku mēnešu garumā). Kad esat gatavs un vēlaties vairāk, vienkārši pārejiet uz nākamā izmēra dildo Crackstuffers Curved Depth Trainergludais, elastīgais materiāls, no kura ir izgatavots Crackstuffers Curved Depth Trainer nodrošina, ka tas viegli ieslīd anālajā atverē, īpaši tad, kad daudz Glory Hole Tiek izmantots lubrikants.

    Izstrādāts speciālistu - ideāli piemērots ekstrēmai dziļai izpētei:

    - lieliski piemērots visiem lietotājiem Crackstuffers Curved Depth Trainer ir izstrādājuši speciālisti, un tā ir ideāla seksa rotaļlieta anālo dziļumu izpētei. Daudzi anālie spraudņi un dildo palīdz izstiept anālo atveri, bet šis brīnišķīgais Crackstuffers izstrādājums trenē ķermeņa dziļumus. Viļņa formas dizains nodrošina absolūti intensīvu stimulāciju, savukārt dildo roktura formas gals nodrošina drošu lietošanu. Crackstuffers Curved Depth Trainer lieliski pieguļ jūsu rokai un nodrošina pilnīgu kontroli pār to, cik dziļi dildo var iekļūt jūsos Crackstuffers Curved Depth Trainer var iekļūt jūs.

    Crackstuffer izliektā dziļuma trenažiera izmēri:

    Crackstuffers Curved Depth Trainer garums ir aptuveni 55 cm, un tas ir pieejams piecos dažādos diametros, lai atbilstu individuālajām vēlmēm un apmācības līmeņiem:

    • Diametrs 4 cm
    • Diametrs 5 cm
    • Diametrs 6 cm
    • 7 cm diametrs
    • Diametrs 8 cm


    Neatkarīgi no izvēlētā izmēra Crackstuffers Curved Depth Trainer piedāvā dziļu un intensīvu anālo stimulāciju, kas ir pilnībā pielāgota jūsu vajadzībām.

    Perfekta eļļošana nepārspējamai baudai:

    Vēl viena priekšrocība Crackstuffers Curved Depth Trainer ir daudzpusīga lubrikanta izvēle. Crackstuffers Curved Depth Trainer ir saderīgs gan ar lubrikantiem uz ūdens, gan silikona bāzes. Arī taukaini lubrikanti, piemēram, Crisco vai citi labi pazīstami lubrikanti, ir ideāli piemēroti šiem neparastajiem Crackstuffers dibena spraudņiem un dildēm. Mēs īpaši iesakām izmantot hibrīda lubrikantu Glory Hole ar pantenolu un laureth-9, kas apvieno lielisku eļļošanas un kopšanas īpašības.

    Sīkāka informācija:

    • Crackstuffers Curved Depth Trainer - ļoti garš anālais korķis
    • Augstas kvalitātes produkts no MEO™ Crackstuffers sērijas
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli kopjams un ādai draudzīgs
    • Crackstuffers seksa rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes vinila, kas labi jūtams rokās un lieliski darbojas ar visiem lubrikantiem.
    • Crackstuffers x MEO dildo vai dibena spraudnis ir augstākās kvalitātes anālās seksa rotaļlietas.
    • Crackstuffers dildo un dibena aizbāžņi ir izgatavoti no ādai draudzīgiem, viegli kopjamiem materiāliem, kas ir lieliski saderīgi ar lubrikantiem uz ūdens un silikona bāzes, kā arī ar hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO.
    • Tīrīšana: VERYCLEAN Ieteicams lietot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli.
    • Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku. Sling Kombinācijā ar ASS UP spilventiņu vai Fuck&Play , Crackstuffers dildo var ievietot īpaši ērti un ļoti dziļi.
    • Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālā seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildo ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem lietotājiem un intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem. Crackstuffers ir vislabāk pazīstams ar saviem lielajiem dildo, kas bieži vien ir lielāki nekā vairums tirgū pieejamo parasto dildo, ļaujot gūt ekstrēmas un intensīvas pieredzes. Crackstuffers piedāvā dažādus unikālus dizainus, kas bieži vien ir īpaši radīti anālajai stimulācijai, tostarp dildo ar izteikti izteiktām galviņām, šaurām vārpstām un platām pamatnēm, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas. Crackstuffers izmanto augstas kvalitātes, ķermenim nekaitīgus materiālus, un parasti dildo ir izgatavoti no izturīga PVC, kas nesatur ftalātus, ir izturīgs un viegli tīrāms. Šis zīmols ir cieši saistīts ar LGBTQ+ kopienu un ir īpaši populārs geju vidē. Crackstuffers produkti ir pielāgoti šīs kopienas vajadzībām un piedāvā plašu dildo klāstu, kas piemērots gan vienatnē, gan pāriem. Visi Crackstuffers produkti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē, kas garantē augstu kvalitāti un stingru kontroli ražošanas procesā. Papildus klasiskajiem dildo zīmola sortimentā ir arī citas anālā seksa rotaļlietas, piemēram, anālie spraudņi, prostatas stimulatori un īpaši produkti fistinga kopienai. Crackstuffers ir iemantojis slavu ar saviem īpašajiem, bieži vien ekstrēmajiem izstrādājumiem, un ir zīmols, ko izvēlas ikviens, kurš meklē neparastu un intensīvu anālo pieredzi.
    • MEO ar lepnumu piedāvā pilnu Crackstuffers produktu klāstu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei, augstākās klases klientu apkalpošanai un ātrai, diskrētai piegādei, mēs garantējam, ka savus lielos Crackstuffers dildus saņemsiet ātri un droši. MEO jūs atradīsiet labākos produktus neparastai un intensīvai pieredzei - vienmēr ar drošību un kvalitāti, ko esat pelnījuši.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    7cm is already pretty stiff

    While the shape feels incredible at the entry, 7cm diameter results in quite a stiff toy. While this does help with insertion, it unfortunately cannot bend sufficiently to really enter deep. Also, there were some surface defects on mine. Great idea slightly disappointing

      Novērtēšana 

      Top

      Mon assortiment de jouets favori. Ils valent leur prix.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Designed to slowly stretch you deeper over time

      Designed to slowly stretch you deeper over time, eventually being able to take larger toys or a whole arm. Stretch at your own pace, you don’t need to insert all of it at one, best to play over a few months. When you’re ready and wanting more, get the next size up. Use plenty of lube; they are smooth so that they slide in easily.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Ļoti garš anālais spraudnis dziļai anālai stimulācijai

      Crackstuffers Curved Depth Trainer - Ļoti garš anālais spraudnis dziļai anālai stimulācijai

      Portāls Crackstuffers Curved Depth Trainer ir absolūta sensācija, kas revolucionāri maina anālo treniņu! Salīdzinot ar parasto Crackstuffers Depth Trainer šajā versijā ir maigi viļņi, kas nodrošina papildu stimulāciju anālās stiepšanās laikā.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: