No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Big Cal - butt plug XL ekstremālai anālai izstiepšanai

Šis Crackstuffers dildo ar iespaidīgo 9 cm diametru un 35 cm garumu ir īpaši izstrādāts ekstrēmai anālajai izstiepšanai. Rezultāti ir skaidri redzami jau pēc īsa laika un padara Crackstuffers Big Cal pirmo izvēli pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas intensīvu un ātru progresu anālās dilatācijas jomā.

Vairāk informācijas

1502/00

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Portāls Crackstuffers Big Calbutt plug ir ideāli piemērots ikvienam, kas meklē ekstrēmu anālo izstiepšanu. Šis Crackstuffers dildo ar iespaidīgo 9 cm diametru un 35 cm garumu ir īpaši izstrādāts ekstrēmai anālajai izstiepšanai. Rezultāti ir skaidri redzami jau pēc neilga laika, un tas padara Crackstuffers Big Cal pirmo izvēli pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas intensīvu un ātru progresu anālās dilatācijas jomā.

    Ekstremāla anālā izplešanās maksimāliem rezultātiem:

    The Crackstuffers Big Cal ir raksturīgs iespaidīgs izmērs, svars (gandrīz 2 kg) un īpašā forma, kas nodrošina ekstremālu anālā kanāla paplašināšanos. Butt plug Šis Crackstuffers nav domāts iesācējiem - ar savu biezo galvu tas ir īsts izaicinājums pat pieredzējušiem lietotājiem. Bet tie, kas pārvar bailes unCrackstuffers Big Cal līdz galam, tiks apbalvoti ar skaidri redzamiem rezultātiem.

    Lietošana bez rokām, pateicoties plašajam pamatam:

    Īpaša iezīme Crackstuffers Big Cal ir plašā pamatne, kas ļauj to lietot bez rokām. Tas padara Crackstuffers dildo vēl daudzpusīgāku un ļauj pilnībā koncentrēties uz intensīvo anālās dilatācijas sajūtu.

    Crackstuffer Big Cal:

    • Garums: 35 cm
    • Diametrs: 9 cm
    • Apjoms: aptuveni 28,3 cm


    Šie izmēri padara Crackstuffers Big Cal vienu no lielākajiem un iespaidīgākajiem sēžas aizbāžņiem tirgū, kas ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas pārbaudīt un pārsniegt savas anālās robežas.

    Crackstuffers - zīmols ekstrēmai anālajai stimulācijai:

    Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālo seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildi un dibena spraudņi ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem.

    Kāpēc klientiem patīk Crackstuffers Big Cal mīlestība:

    Mūsu klienti mīl Crackstuffers Big Cal tā milzīgā izmēra un tā nodrošinātās ārkārtējās anālās stiepšanās dēļ. Crackstuffers dildo nodrošina ātrus un redzamus anālās stiepšanās rezultātus, savukārt platā pamatne ļauj to lietot bez rokām. Šī kombinācija padara Crackstuffers Big Calbutt plug neaizstājamu XL ierīci ikvienam, kas meklē intensīvu anālo pieredzi.

    Crackstuffers Big Cal var lietot ar visiem parastajiem lubrikantiem:

    Vēl viena priekšrocība Crackstuffers Big Cal ir daudzpusība lubrikanta izvēlē. Crackstuffers Big Cal ir saderīgs gan ar ūdens, gan silikona bāzes smērvielām. Arī taukaini lubrikanti, piemēram, Crisco vai citi labi pazīstami lubrikanti, ir ideāli piemēroti šiem neparastajiem Crackstuffers dibena spraudņiem un dildēm. Mēs īpaši iesakām izmantot hibrīda lubrikantu Glory Hole ar pantenolu un laureth-9, kas apvieno lielisku eļļošanas un kopšanas īpašības.

    Sīkāka informācija:

    • Crackstuffers Big Cal - XL anālais korķis
    • Augstas kvalitātes produkts no MEO™ Crackstuffers sērijas
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli kopjams un ādai draudzīgs
    • Crackstuffers seksa rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes vinila, kas labi jūtams rokās un lieliski darbojas ar visiem lubrikantiem.
    • Crackstuffers x MEO dildo vai dibena spraudnis ir augstākās kvalitātes anālās seksa rotaļlietas.
    • Crackstuffers dildo un dibena aizbāžņi ir izgatavoti no ādai draudzīgiem, viegli kopjamiem materiāliem, kas ir lieliski saderīgi ar lubrikantiem uz ūdens un silikona bāzes, kā arī ar hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO.
    • Tīrīšana: VERYCLEAN Ieteicams lietot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli.
    • Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku. Sling Kombinācijā ar ASS UP spilventiņu vai Fuck&Play , Crackstuffers dildo var ievietot īpaši ērti un ļoti dziļi.
    • Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālā seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildo ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem lietotājiem un intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem. Crackstuffers ir vislabāk pazīstams ar saviem lielajiem dildo, kas bieži vien ir lielāki nekā vairums tirgū pieejamo parasto dildo, ļaujot gūt ekstrēmas un intensīvas pieredzes. Crackstuffers piedāvā dažādus unikālus dizainus, kas bieži vien ir īpaši radīti anālajai stimulācijai, tostarp dildo ar izteikti izteiktām galviņām, šaurām vārpstām un platām pamatnēm, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas. Crackstuffers izmanto augstas kvalitātes, ķermenim nekaitīgus materiālus, un parasti dildo ir izgatavoti no izturīga PVC, kas nesatur ftalātus, ir izturīgs un viegli tīrāms. Šis zīmols ir cieši saistīts ar LGBTQ+ kopienu un ir īpaši populārs geju vidē. Crackstuffers produkti ir pielāgoti šīs kopienas vajadzībām un piedāvā plašu dildo klāstu, kas piemērots gan vienatnē, gan pāriem. Visi Crackstuffers produkti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē, kas garantē augstu kvalitāti un stingru kontroli ražošanas procesā. Papildus klasiskajiem dildo zīmola sortimentā ir arī citas anālā seksa rotaļlietas, piemēram, anālie spraudņi, prostatas stimulatori un īpaši produkti fistinga kopienai. Crackstuffers ir iemantojis slavu ar saviem īpašajiem, bieži vien ekstrēmajiem izstrādājumiem, un ir zīmols, ko izvēlas ikviens, kurš meklē neparastu un intensīvu anālo pieredzi.
    • MEO ar lepnumu piedāvā pilnu Crackstuffers produktu klāstu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei, augstākās klases klientu apkalpošanai un ātrai, diskrētai piegādei, mēs garantējam, ka savus lielos Crackstuffers dildus saņemsiet ātri un droši. MEO jūs atradīsiet labākos produktus neparastai un intensīvai pieredzei - vienmēr ar drošību un kvalitāti, ko esat pelnījuši.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    My favourite!

    Big Cal has a nice full feeling. Its easy to insert due to its gentle tapering head, then it will slide in, the next stage is more of stretch as you start to insert the rest.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL ekstremālai anālai izstiepšanai

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL ekstremālai anālai izstiepšanai

    Šis Crackstuffers dildo ar iespaidīgo 9 cm diametru un 35 cm garumu ir īpaši izstrādāts ekstrēmai anālajai izstiepšanai. Rezultāti ir skaidri redzami jau pēc īsa laika un padara Crackstuffers Big Cal pirmo izvēli pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas intensīvu un ātru progresu anālās dilatācijas jomā.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: