No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Balls Deep - Ideāla dildo un anālo pērlīšu kombinācija

Portāls Crackstuffers Balls Deep ir ideāla dildo un anālo pērlīšu kombinācija, kas ir ideāli piemērota ikvienam, kurš meklē intensīvu anālo pieredzi. Unikālās formas Crackstuffers Balls Deep nodrošina neparastu stimulāciju, kas var daudzkārt pastiprināt katru orgasmu.

Vairāk informācijas

1503/00

139,99 €


-40,00 €

99,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Portāls Crackstuffers Balls Deep ir ideāla dildo un anālo pērlīšu kombinācija, kas ir ideāli piemērota ikvienam, kurš meklē intensīvu anālo pieredzi. Unikālās formas Crackstuffers Balls Deep nodrošina izcilu stimulāciju, kas var daudzkārt pastiprināt jebkuru orgasmu. Šis Crackstuffers dildo ir ārkārtīgi garš - 51 cm un diametrs - 6 cm, tāpēc piedāvā nepārspējamu pilnuma un izstiepšanās sajūtu, nodrošinot maksimālu stimulāciju ar katru anālo ievadīšanu un izņemšanu.

    Intensīvs anālais piedzīvojums ar katru ievietošanu un izņemšanu:

    The Crackstuffers Balls Deep ir veidots tā, lai katra bumbiņa ievietošanas laikā maigi ieslīdētu anālajā atverē un pēc tam sniegtu ļoti intensīvu sajūtu, kad tiek izvilkta no anālās atveres. Bumbiņas ir nedaudz bumbiņveidīgas un konusveidīgas, lai tās labāk iespiestu anālajā atverē, tādējādi atvieglojot iekļūšanu un pastiprinot sajūtu, kad tās tiek izvilktas no anālās atveres. Šī unikālā forma Crackstuffers Balls Deep nodrošina izcilu stimulāciju, kas var daudzkārt pastiprināt katru orgasmu.

    Ideāls dizains maksimālai baudai:

    Ievietojiet bumbiņu pēc bumbiņas Crackstuffers Balls Deep ievietojot un pēc tam lēnām izvelkot, tiek radīta nepārspējama anālās stimulācijas sajūta. Šis Crackstuffers dildo ir ideāli piemērots ikvienam, kas meklē maksimālu anālo uzbudinājumu. Un, ja jums patīk īpaši intensīvi, pēc četrām biezajām bumbiņām varat ievietot dildo vai locekli, lai baudījumu padarītu perfektu.

    Crackstuffer Balls Deep izmēri:

    • Garums: 51 cm
    • Diametrs: 6 cm


    Šie izmēri padara Crackstuffers Balls Deep vienu no garākajiem un labākajiem bumbiņu dildo tirgū, kas ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri meklē ekstrēmu anālo stimulāciju.

    Kāpēc klientiem patīk Crackstuffers Balls Deep mīlestība:

    Mūsu klienti mīl Crackstuffers Balls Deep tā unikālās dildo un anālo bumbiņu kombinācijas dēļ. Bumbiera formas bumbiņas atvieglo ievietošanu un nodrošina intensīvu sajūtu izvelkot, savukārt Crackstuffer dildo garums un diametrs nodrošina maksimālu pilnības sajūtu. Šīs īpašības padara Crackstuffers Balls Deep neaizstājamu rotaļlietu ikvienam, kas meklē ekstrēmu anālo pieredzi.

    Saderīgs ar visiem MEO izplatītajiem lubrikantiem:

    The Crackstuffers Balls Deep ir augstas kvalitātes produkts no Crackstuffers x MEO™ sērijas, un tas ir izgatavots no izturīga, ādai draudzīga materiāla. Tas ir saderīgs ar visu veidu lubrikantiem, tostarp ūdens bāzes, silikona bāzes un hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO. VERYCLEAN Tīrīšanai ieteicams izmantot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli. Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku un nodrošina vēl intensīvāku pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • Crackstuffers Balls Deep
    • Augstas kvalitātes produkts no MEO™ Crackstuffers sērijas
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli kopjams un ādai draudzīgs
    • Crackstuffers seksa rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes vinila, kas ir patīkams rokās un lieliski sader ar visiem lubrikantiem.
    • Crackstuffers x MEO dildo vai dibena spraudnis ir augstākās kvalitātes anālās seksa rotaļlietas.
    • Crackstuffers dildo un dibena aizbāžņi ir izgatavoti no ādai draudzīgiem, viegli kopjamiem materiāliem, kas ir lieliski saderīgi ar lubrikantiem uz ūdens un silikona bāzes, kā arī ar hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO.
    • Tīrīšana: VERYCLEAN Ieteicams lietot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli.
    • Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku. Sling Kombinācijā ar ASS UP spilventiņu vai Fuck&Play , Crackstuffers dildo var ievietot īpaši ērti un ļoti dziļi.
    • Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālā seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildo ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem lietotājiem un intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem. Crackstuffers ir vislabāk pazīstams ar saviem lielajiem dildo, kas bieži vien ir lielāki nekā vairums tirgū pieejamo parasto dildo, ļaujot gūt ekstrēmas un intensīvas pieredzes. Crackstuffers piedāvā dažādus unikālus dizainus, kas bieži vien ir īpaši radīti anālajai stimulācijai, tostarp dildo ar izteikti izteiktām galviņām, šaurām vārpstām un platām pamatnēm, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas. Crackstuffers izmanto augstas kvalitātes, ķermenim nekaitīgus materiālus, un parasti dildo ir izgatavoti no izturīga PVC, kas nesatur ftalātus, ir izturīgs un viegli tīrāms. Šis zīmols ir cieši saistīts ar LGBTQ+ kopienu un ir īpaši populārs geju vidē. Crackstuffers produkti ir pielāgoti šīs kopienas vajadzībām un piedāvā plašu dildo klāstu, kas piemērots gan vienatnē, gan pāriem. Visi Crackstuffers produkti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē, kas garantē augstu kvalitāti un stingru kontroli ražošanas procesā. Papildus klasiskajiem dildo zīmola sortimentā ir arī citas anālā seksa rotaļlietas, piemēram, anālie spraudņi, prostatas stimulatori un īpaši produkti fistinga kopienai. Crackstuffers ir iemantojis slavu ar saviem īpašajiem, bieži vien ekstrēmajiem izstrādājumiem, un ir zīmols, ko izvēlas ikviens, kurš meklē neparastu un intensīvu anālo pieredzi.
    • MEO ar lepnumu piedāvā pilnu Crackstuffers produktu klāstu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei, augstākās klases klientu apkalpošanai un ātrai, diskrētai piegādei, mēs garantējam, ka savus lielos Crackstuffers dildus saņemsiet ātri un droši. MEO jūs atradīsiet labākos produktus neparastai un intensīvai pieredzei - vienmēr ar drošību un kvalitāti, ko esat pelnījuši.

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Absolut geil

    Absolut geil, fantastisches Toy. Tolle Größen!!!!!!

      Novērtēšana 

      Take them all, then maybe a cock too

      See how many balls you can take, then pull it out! Go for the gape... The balls taper slightly for easy entry, but more of a bump on exit for teasing. Take them all, then maybe a cock too, fill yourself up.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Crackstuffers Balls Deep - Ideāla dildo un anālo pērlīšu kombinācija

        Crackstuffers Balls Deep - Ideāla dildo un anālo pērlīšu kombinācija

        Portāls Crackstuffers Balls Deep ir ideāla dildo un anālo pērlīšu kombinācija, kas ir ideāli piemērota ikvienam, kurš meklē intensīvu anālo pieredzi. Unikālās formas Crackstuffers Balls Deep nodrošina neparastu stimulāciju, kas var daudzkārt pastiprināt katru orgasmu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: