No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Ar izspūrušu glans

Kam nepatīk kupls, perfekti veidots dzimumloceklis? Ikvienam! Uz Crackstuffers Mushroom Headbutt plug ir aprīkots ar tik biezu dzimumlocekli, ka tas noteikti ātri kļūs par jūsu mīļāko seksa rotaļlietu. Ar savu lielisko dizainu, kas atgādina biezu dzimumlocekliCrackstuffers Mushroom Head intensīvu stimulāciju un anālo izstiepšanu, kas izstiepj anālo atveri līdz tās robežām.

Vairāk informācijas

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Ar plumbu glans

    Kurš gan nemīl biezu, stingru, perfekti veidotu dzimumlocekli? Ikvienam! Uz Crackstuffers Mushroom Headbutt plug ir aprīkots ar tik biezu dzimumlocekli, ka tas noteikti ātri kļūs par jūsu mīļāko seksa rotaļlietu. Ar savu unikālo dizainu, kas atgādina biezu dzimumlocekli, TheCrackstuffers Mushroom Head intensīva stimulācija un patīkama stiepšanās, kas izstiepj anālo atveri līdz tās robežām.

    Intensīva stimulācija un droša satvēriena anālajā atverē:

    Crackstuffers Mushroom Head ir veidots tā, lai ievietošanas laikā maksimāli izstieptu anālo atveri un nodrošinātu intensīvu pilnības sajūtu. Butt plug Kad sākotnējās stiepšanās sāpes ir pārvarētas, Crackstuffers cieši pieguļ un vairs neizlīd ārā. Tas ir lieliski piemērots spēlei "Izstumt un iestumt", kurā jūs izstumjatCrackstuffers Mushroom Head iekšā anālajā atverē un atkal to izstumj ārā - pieredze, kas jums noteikti patiks!

    Dažādi izmēri jebkurai vajadzībai:

    Crackstuffers Mushroom Head ir pieejami trīs dažādi izmēri, lai ikviens varētu atrast savām vajadzībām ideāli piemērotu izmēru:

    • Mazs: 21 cm garums, 5,5 cm diametrs
    • Vidējs: 24 cm garums, 8 cm diametrs
    • Liels: 26 cm garums, 9,5 cm diametrs


    Šie izmēri padara Crackstuffers Mushroom Head universālu dibena spraudni, kas lieliski pielāgojas dažādām vajadzībām un nodrošina intensīvu stimulāciju jebkurā izmērā.

    Kāpēc mūsu klientiem patīk Crackstuffers Mushroom Head patīk:

    Crackstuffers Mushroom Head ir vispopulārākais dibena aizbāžnis, kad runa ir par īpašo sēnes galviņas formu, un tam ir pamatots iemesls. Šai formai raksturīgs plašs, noapaļots sēklinieks, kas atgādina dabisko dzimumlocekļa anatomiju. The Crackstuffers Mushroom Head ievietošanas laikā nodrošina intensīvu stimulāciju, jo platā sēnītes galviņa izstiepj anālo atveri vairāk nekā šaurāki sēžamspraudņi, kas rada ārkārtīgi uzbudinošu pilnības sajūtu. Pēc ievietošanas Crackstuffers Mushroom Head pateicoties konusveida formai, cieši turas anālajā atverē, līdz minimumam samazinot risku, ka aizbāžnis netīšām izslīdēs ārā, pat intensīvu kustību laikā. Izvelkot ārā, platā sēnītes galviņa mērķtiecīgi stimulē anālās sieniņas un sfinktera darbību, kas ievērojami pastiprina orgasma sajūtu. Šis dibena spraudnis ir arī neticami universāls un piemērots gan izstiepšanai, gan mērķtiecīgai stimulācijai, padarot to par neaizstājamu seksa rotaļlietu intensīvu anālo rotaļu cienītājiem.

    Saderīgs ar visiem MEO izplatītajiem lubrikantiem:

    The Crackstuffers Mushroom Head ir augstas kvalitātes produkts no Crackstuffers x MEO™ sērijas, un tas ir izgatavots no izturīga, ādai draudzīga materiāla. Tas ir saderīgs ar visu veidu lubrikantiem, tostarp ūdens bāzes, silikona bāzes un hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO. VERYCLEAN Tīrīšanai ieteicams izmantot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli. Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku un nodrošina vēl intensīvāku pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • Crackstuffers Mushroom Head - Anālais spraudnis
    • Augstas kvalitātes izstrādājums no MEO™ Crackstuffers sērijas
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Crackstuffers seksa rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes vinila, kas labi jūtams rokās un lieliski darbojas ar visiem lubrikantiem.
    • Crackstuffers x MEO dildo vai dibena spraudnis ir augstākās kvalitātes anālās seksa rotaļlietas.
    • Crackstuffers dildo un dibena aizbāžņi ir izgatavoti no ādai draudzīgiem, viegli kopjamiem materiāliem, kas ir lieliski saderīgi ar lubrikantiem uz ūdens un silikona bāzes, kā arī ar hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO.
    • Tīrīšana: VERYCLEAN Ieteicams lietot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli.
    • Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku. Sling Kombinācijā ar ASS UP spilventiņu vai Fuck&Play , Crackstuffers dildo var ievietot īpaši ērti un ļoti dziļi.
    • Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālā seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildo ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem lietotājiem un intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem. Crackstuffers ir vislabāk pazīstams ar saviem lielajiem dildo, kas bieži vien ir lielāki nekā vairums tirgū pieejamo parasto dildo, ļaujot gūt ekstrēmas un intensīvas pieredzes. Crackstuffers piedāvā dažādus unikālus dizainus, kas bieži vien ir īpaši izstrādāti anālajai stimulācijai, tostarp dildo ar izteikti izteiktām galviņām, šaurām vārpstām un platām pamatnēm, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas. Crackstuffers izmanto augstas kvalitātes, ķermenim nekaitīgus materiālus, un parasti dildo ir izgatavoti no izturīga PVC, kas nesatur ftalātus, ir izturīgs un viegli tīrāms. Šis zīmols ir cieši saistīts ar LGBTQ+ kopienu un ir īpaši populārs geju vidē. Crackstuffers produkti ir pielāgoti šīs kopienas vajadzībām un piedāvā plašu dildo klāstu, kas piemērots gan vienatnē, gan pāriem. Visi Crackstuffers produkti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē, kas garantē augstu kvalitāti un stingru kontroli ražošanas procesā. Papildus klasiskajiem dildo zīmola sortimentā ir arī citas anālā seksa rotaļlietas, piemēram, anālie spraudņi, prostatas stimulatori un īpaši produkti fistinga kopienai. Crackstuffers ir iemantojis slavu ar saviem īpašajiem, bieži vien ekstrēmajiem izstrādājumiem, un ir zīmols, ko izvēlas ikviens, kurš meklē neparastu un intensīvu anālo pieredzi.
    • MEO ar lepnumu piedāvā pilnu Crackstuffers produktu klāstu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei, augstākās klases klientu apkalpošanai un ātrai, diskrētai piegādei, mēs garantējam, ka savus lielos Crackstuffers dildus saņemsiet ātri un droši. MEO jūs atradīsiet labākos produktus neparastai un intensīvai pieredzei - vienmēr ar drošību un kvalitāti, ko esat pelnījuši.



     

    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Un ottimo prodotto

    Un ottimo prodotto, la taglia S è perfetta anche per chi ha esperienze con il sesso anale. Il materiale in cui è realizzato è molto piacevole al tatto

      Novērtēšana 

      Wegbereiter für große Dinge

      Wegen der relativ harmlosen Spitze und des flachen Anstiegs zur dicken Kugel, geht dieser Plug in der Erstanwendung einer Dehnungs-Session gut als Vordehner für größere Ereignisse.

        Novērtēšana 

        you'll love the way this toy works your hole

        This Mushroom Head Plug starts off with a gentle tease with it's flaired head, and then gently expands out to a larger bulb. Wear it like a plug, or use it like a dildo - either way, you'll love the way this toy works your hole.

          Novērtēšana 

          Fantastic medium

          The top sections shape and ridge warmed and loosened me up then sliding down to the main part was exactly what I was looking for. Firstly the medium provides a great, firm-but-soft stretch and its shaping meant there was never any doubt that I'd work it all in. Once past the widest part the rush as it slid home was great, and all the time that mushroom head found its way in deep. Hopefully I'll move up to the large after some more sessions!

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          You will love it!

          The Mushroom Head will tease your hole just like the real thing. But not only does it tease, but it then expands to a gentle bulb, so you can wear it as a plug, gentle pushing it out and in.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Ar izspūrušu glans

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Ar izspūrušu glans

          Kam nepatīk kupls, perfekti veidots dzimumloceklis? Ikvienam! Uz Crackstuffers Mushroom Headbutt plug ir aprīkots ar tik biezu dzimumlocekli, ka tas noteikti ātri kļūs par jūsu mīļāko seksa rotaļlietu. Ar savu lielisko dizainu, kas atgādina biezu dzimumlocekliCrackstuffers Mushroom Head intensīvu stimulāciju un anālo izstiepšanu, kas izstiepj anālo atveri līdz tās robežām.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: