No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Missile - Rievots dildo anālajai izstiepšanai

Šis unikālais dildo no Crackstuffers ir īpaši izstrādāts maksimālai anālās atveres stimulācijai un izstiepšanai. Viļņotās rievas visā dildo garumā Crackstuffers Missile ar katru ievietošanu un izņemšanu stimulē rozetes un anālo kanālu tā, ka tas sola tīru ekstāzi, vienlaikus maksimāli izstiepjot anālo atveri.

Vairāk informācijas

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Crackstuffers Missile - Rievots dildo anālajai izstiepšanai:

    The Crackstuffers Missile ir ideāls dildo, lai pastāvīgi izstieptu anālo atveri ar skaidri redzamiem rezultātiem. Šis unikālais Crackstuffers dildo ir īpaši izstrādāts maksimālai anālās atveres stimulācijai un izstiepšanai. Viļņotās rievas gar dildo Crackstuffers Missile ar katru ievietošanu un izņemšanu stimulē rozetes un anālo kanālu tā, ka tas sola tīru ekstāzi, vienlaikus maksimāli izstiepjot anālo atveri.

    Perfekta anālā stimulācija ar katru lietošanas reizi:

    Crackstuffers Missile tika izstrādāts, lai anālo baudu paceltu jaunā līmenī. Vienkārši ievietojiet un baudiet lēni - Crackstuffer dildo rievotās rievas nodrošina intensīvu stimulāciju ar katru ievietošanu un izņemšanu. Izsmalcinātā forma un diferencētie izmēri ļauj pakāpeniski palielināt anālo stiepšanos, līdz tiek sasniegts vēlamais rezultāts.

    Dažādi izmēri katrai prasībai:

    Crackstuffers Missile ir pieejami četri dažādi izmēri, lai ikviens varētu atrast savām vajadzībām ideāli piemērotu ierīci:

    • Mazs: 28 cm garums, 6,5 cm diametrs
    • Vidējs: 29 cm garums, 7,5 cm diametrs
    • Liels: 32 cm garums, 8 cm diametrs
    • X liels: 33 cm garums, 9 cm diametrs


    Šie izmēri padara Crackstuffers Missile universālu dibena aizbāzni, kas lieliski pielāgojas dažādām vajadzībām un nodrošina intensīvu stimulāciju jebkurā izmērā.

    Kāpēc mūsu klientiem patīk Crackstuffers Missile patīk:

    Mūsu klienti mīl Crackstuffers Missile par intensīvo stimulāciju un redzamajiem rezultātiem, ko tas sasniedz anālās stiepšanās laikā. Unikālās rievas gar kātu ir īpaši izstrādātas, lai nodrošinātu maksimālu anālo sieniņu masāžu ar katru ievietošanu un izņemšanu. Šīs rievas nodrošina dziļu anālā kanāla masāžu, padarot katru lietošanu par neaizmirstamu pieredzi. Turklāt Crackstuffers Missile ir izgatavots no materiāla, kam piemīt ideāls stingrums - pietiekami stingrs, lai panāktu vēlamo izstiepšanu, un vienlaikus pietiekami elastīgs, lai stimulētu visas jutīgās zonas dziļi ķermenī. Šī struktūras un materiāla kombinācija padara Crackstuffers Missile ideālu dildo ikvienam, kurš vēlas paplašināt savas anālās robežas, vienlaikus piedzīvojot intensīvu un dziļu stimulāciju.

    Saderīgs ar visiem MEO izplatītajiem lubrikantiem:

    The Crackstuffers Crackstuffers Missile ir augstas kvalitātes produkts no Crackstuffers x MEO™ sērijas un ir izgatavots no izturīga, ādai draudzīga materiāla. Tas ir saderīgs ar visu veidu lubrikantiem, tostarp ūdens bāzes, silikona bāzes un hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO. VERYCLEAN Tīrīšanai ieteicams izmantot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli. Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku un nodrošina vēl intensīvāku pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • Crackstuffers Crackstuffers Missile - Dildo ar rievām
    • Augstas kvalitātes produkts no MEO™ Crackstuffers sērijas.
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Crackstuffers seksa rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes vinila, kas labi jūtams rokās un lieliski darbojas ar visiem lubrikantiem.
    • Crackstuffers x MEO dildo vai dibena spraudnis ir augstākās kvalitātes anālās seksa rotaļlietas.
    • Crackstuffers dildo un dibena aizbāžņi ir izgatavoti no ādai draudzīgiem, viegli kopjamiem materiāliem, kas ir lieliski saderīgi ar lubrikantiem uz ūdens un silikona bāzes, kā arī ar hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO.
    • Tīrīšana: VERYCLEAN Ieteicams lietot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli.
    • Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku. Sling Kombinācijā ar ASS UP spilventiņu vai Fuck&Play , Crackstuffers dildo var ievietot īpaši ērti un ļoti dziļi.
    • Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālā seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildo ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem lietotājiem un intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem. Crackstuffers ir vislabāk pazīstams ar saviem lielajiem dildo, kas bieži vien ir lielāki nekā vairums tirgū pieejamo parasto dildo, ļaujot gūt ekstrēmas un intensīvas pieredzes. Crackstuffers piedāvā dažādus unikālus dizainus, kas bieži vien ir īpaši radīti anālajai stimulācijai, tostarp dildo ar izteikti izteiktām galviņām, šaurām vārpstām un platām pamatnēm, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas. Crackstuffers izmanto augstas kvalitātes, ķermenim nekaitīgus materiālus, un parasti dildo ir izgatavoti no izturīga PVC, kas nesatur ftalātus, ir izturīgs un viegli tīrāms. Šis zīmols ir cieši saistīts ar LGBTQ+ kopienu un ir īpaši populārs geju vidē. Crackstuffers produkti ir pielāgoti šīs kopienas vajadzībām un piedāvā plašu dildo klāstu, kas piemērots gan vienatnē, gan pāriem. Visi Crackstuffers produkti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē, kas garantē augstu kvalitāti un stingru kontroli ražošanas procesā. Papildus klasiskajiem dildo zīmola sortimentā ir arī citas anālā seksa rotaļlietas, piemēram, anālie spraudņi, prostatas stimulatori un īpaši produkti fistinga kopienai. Crackstuffers ir iemantojis slavu ar saviem īpašajiem, bieži vien ekstrēmajiem izstrādājumiem, un ir zīmols, ko izvēlas ikviens, kurš meklē neparastu un intensīvu anālo pieredzi.
    • MEO ar lepnumu piedāvā pilnu Crackstuffers produktu klāstu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei, augstākās klases klientu apkalpošanai un ātrai, diskrētai piegādei, mēs garantējam, ka savus lielos Crackstuffers dildus saņemsiet ātri un droši. MEO jūs atradīsiet labākos produktus neparastai un intensīvai pieredzei - vienmēr ar drošību un kvalitāti, ko esat pelnījuši.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Un délice

    Très beau et bon jouet (le médium fait bien 75mm ce qui permet d'y mettre la main)
    Une fois les dimensions assimilées par notre anatomie, une chevauché sauvage donne l'impression de se faire prendre par un train a cause des ondulations qui font vibrer le sphincters.
    Du coup, craquage pour le large ... et peut-être l'extra large à noël :D

    • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ass destruction

    This arse-nal of Missiles is guaranteed to drive your bunker ballistic. These toys are excellent for solo play - lube up, and bounce away. The ridges along the tip are perfect for that extra bit of stimulation and will leave you wanting more.

      Novērtēšana 

      le missile

      matière très agréable,souple mais suffisamment rigide,il fait bien son boulot mais un diamètre de 7,5 au lieu de 8cm pour le large,et une finition à revoir car il y a plein de bavures à éliminer lui font perdre 2 étoiles.

      • 0 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      They are good way to expand your hole

      With ridges to stimulate, perfect for bouncing away. Count the bumps as you go down and see how much you can take.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Crackstuffers Missile - Rievots dildo anālajai izstiepšanai

      Crackstuffers Missile - Rievots dildo anālajai izstiepšanai

      Šis unikālais dildo no Crackstuffers ir īpaši izstrādāts maksimālai anālās atveres stimulācijai un izstiepšanai. Viļņotās rievas visā dildo garumā Crackstuffers Missile ar katru ievietošanu un izņemšanu stimulē rozetes un anālo kanālu tā, ka tas sola tīru ekstāzi, vienlaikus maksimāli izstiepjot anālo atveri.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: