No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dubultais dildo, kuru vienmēr esat gaidījis

Portāls Crackstuffers Ridged Buddy Expander ir kas vairāk nekā tikai dubultais dildo - tas ir jebkuras dildo kolekcijas izcilība. Tas, vai Crackstuffers Ridged Buddy Expander izmantosiet vienatnē vai dalīsieties priekā ar kādu citu, ir atkarīgs tikai no jums. Ar iespaidīgo 55 cm garumu un pieciem dažādiem diametriem šis dildo ir...

Vairāk informācijas

119,99 €


-20,00 €

99,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dubultais dildo, kuru vienmēr esat gaidījis!

    The Crackstuffers Ridged Buddy Expander ir kas vairāk nekā tikai dubultais dildo - tas ir jebkuras dildo kolekcijas izcilība. Tas, vai Crackstuffers Ridged Buddy Expander izmantosiet vienatnē vai dalīsieties priekā ar kādu citu, ir atkarīgs tikai no jums. Ar iespaidīgo 55 cm garumu un pieciem dažādiem diametriem Crackstuffers Ridged Buddy Expander piedāvā dažādas iespējas intensīvai kopīgai baudai vai solo rotaļām.

    Kāpēc mūsu klientiem patīk Crackstuffers Ridged Buddy Expander mīlestība:

    Mūsu klienti sajūsminās par šī dubultā dildo no Crackstuffers neticamo garumu, gludo virsmu un perfekti veidotajiem viļņiem un izciļņiem. Maigie izciļņi gar kātu nodrošina intensīvu stimulāciju, nodrošinot maksimālu baudu ar katru ievietošanu un izņemšanu. Crackstuffers Ridged Buddy Expander ir vienkārši labākais dubultais dildo, kāds jums jebkad ir bijis!

    Daudzpusīga lietošana - vienatnē vai divatā:

    Pateicoties tā unikālajam dizainam, šis Crackstuffers Ridged Buddy Expander var lietot gan atsevišķi, gan pārī. Aizraujošām solo rotaļām varat noskaidrot, cik daudz no šī Crackstuffers dubultā dildo varat ievietot. Izmantojiet daudz Glory Hole Lubrikantu un nesteidzieties. Vai arī dalieties jautrībā ar partneri, izaicinot viens otru, lai noskaidrotu, kurš spēj ieņemt vairāk no šī lieliskā dubultā dildo.

    Dažādi izmēri maksimālai dažādībai:

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander ir pieejami pieci dažādi izmēri, lai jūs varētu atrast sev piemērotāko:

    • 4 cm diametrs
    • 5 cm diametrs
    • 6 cm diametrs
    • 7 cm diametrs
    • 8 cm diametrs


    Šis Crackstuffers dubultais dildo ar iespaidīgo 55 cm garumu nodrošina pietiekamu garumu dziļai un intensīvai iekļūšanai neatkarīgi no tā, kādu diametru izvēlaties.

    Saderīgs ar visiem MEO ierastajiem lubrikantiem:

    The Crackstuffers Ridged Buddy Expander tas ir augstas kvalitātes produkts no Crackstuffers x MEO™ sērijas un ir izgatavots no izturīga, ādai draudzīga materiāla. Tas ir saderīgs ar visu veidu lubrikantiem, tostarp ūdens bāzes, silikona bāzes un hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO. VERYCLEAN Tīrīšanai ieteicams izmantot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli. Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku un nodrošina vēl intensīvāku pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Labākais dubultais dildo intensīvai stimulācijai
    • Augstas kvalitātes produkts no MEO™ Crackstuffers sērijas.
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs.
    • Crackstuffers seksa rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes vinila, kas labi jūtams rokās un lieliski darbojas ar visiem lubrikantiem.
    • Crackstuffers x MEO dildo vai dibena spraudnis ir augstākās kvalitātes anālās seksa rotaļlietas.
    • Crackstuffers dildo un dibena aizbāžņi ir izgatavoti no ādai draudzīgiem, viegli kopjamiem materiāliem, kas ir lieliski saderīgi ar lubrikantiem uz ūdens un silikona bāzes, kā arī ar hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO.
    • Tīrīšana: VERYCLEAN Ieteicams lietot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli.
    • Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku. Sling Kombinācijā ar ASS UP spilventiņu vai Fuck&Play , Crackstuffers dildo var ievietot īpaši ērti un ļoti dziļi.
    • Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālā seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildo ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem lietotājiem un intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem. Crackstuffers ir vislabāk pazīstams ar saviem lielajiem dildo, kas bieži vien ir lielāki nekā vairums tirgū pieejamo parasto dildo, ļaujot gūt ekstrēmas un intensīvas pieredzes. Crackstuffers piedāvā dažādus unikālus dizainus, kas bieži vien ir īpaši radīti anālajai stimulācijai, tostarp dildo ar izteikti izteiktām galviņām, šaurām vārpstām un platām pamatnēm, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas. Crackstuffers izmanto augstas kvalitātes, ķermenim nekaitīgus materiālus, un parasti dildo ir izgatavoti no izturīga PVC, kas nesatur ftalātus, ir izturīgs un viegli tīrāms. Šis zīmols ir cieši saistīts ar LGBTQ+ kopienu un ir īpaši populārs geju vidē. Crackstuffers produkti ir pielāgoti šīs kopienas vajadzībām un piedāvā plašu dildo klāstu, kas piemērots gan vienatnē, gan pāriem. Visi Crackstuffers produkti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē, kas garantē augstu kvalitāti un stingru kontroli ražošanas procesā. Papildus klasiskajiem dildo zīmola sortimentā ir arī citas anālā seksa rotaļlietas, piemēram, anālie spraudņi, prostatas stimulatori un īpaši produkti fistinga kopienai. Crackstuffers ir iemantojis slavu ar saviem īpašajiem, bieži vien ekstrēmajiem izstrādājumiem, un ir zīmols, ko izvēlas ikviens, kurš meklē neparastu un intensīvu anālo pieredzi.
    • MEO ar lepnumu piedāvā pilnu Crackstuffers produktu klāstu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei, augstākās klases klientu apkalpošanai un ātrai, diskrētai piegādei, mēs garantējam, ka savus lielos Crackstuffers dildus saņemsiet ātri un droši. MEO jūs atradīsiet labākos produktus neparastai un intensīvai pieredzei - vienmēr ar drošību un kvalitāti, ko esat pelnījuši.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Dildo

    Positiv ist, dass das Material sehr robust und langlebig wirkt. Die strukturierte Oberfläche sorgt für zusätzliche Stimulation, was definitiv ein Pluspunkt ist. Die Flexibilität des Produkts macht es auch für verschiedene Anwendungen vielseitig.
    Allerdings empfand ich die Größe und Form als etwas unhandlich. Für Anfänger könnte es schwierig sein, das Produkt bequem zu nutzen. Die Reinigung erfordert auch etwas mehr Aufwand, da die Rillen gründlich gereinigt werden müssen.
    Insgesamt ist der Crackstuffers Ridged Buddy Expander ein solides Produkt mit interessanten Features, aber es könnte für manche Nutzer aufgrund der Größe und Handhabung eine Herausforderung darstellen.

      Novērtēšana 

      We love the buddy expander

      We love the buddy expanders, those ridges will stimulate, and working up through the sizes will fill your hole. Use them with a buddy on your backs, and grind away, see who is the greediest! Or use it solo and see how much you can take, use plenty of lube and take your time.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dubultais dildo, kuru vienmēr esat gaidījis

      Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dubultais dildo, kuru vienmēr esat gaidījis

      Portāls Crackstuffers Ridged Buddy Expander ir kas vairāk nekā tikai dubultais dildo - tas ir jebkuras dildo kolekcijas izcilība. Tas, vai Crackstuffers Ridged Buddy Expander izmantosiet vienatnē vai dalīsieties priekā ar kādu citu, ir atkarīgs tikai no jums. Ar iespaidīgo 55 cm garumu un pieciem dažādiem diametriem šis dildo ir...

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: