No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Rocket - butt plug Ideāli piemērots intensīvam solo seksam

Crackstuffers Rocket butt plug Tas ir ideāli piemērots ikvienam, kas meklē intensīvu un ilgstošu anālo baudu. Butt plug Ar izspūrušo galviņu un stabilo pamatni šis Crackstuffers ir ideāli piemērots sēdēšanai un braukšanai. Crackstuffers Rocket Īpašā forma ļauj tam ieslīdēt dziļi anālajā kanālā, kamēr jūs...

Vairāk informācijas

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Crackstuffers Rocket - butt plug Ideāli piemērots intensīvam solo seksam

    Crackstuffers Rocket butt plug Ideāli piemērots ikvienam, kas meklē intensīvu un ilgstošu anālo baudu. Butt plug Ar izspūrušo galviņu un stabilo pamatni šis Crackstuffers ir ideāli piemērots sēdēšanai un izjādēm. Crackstuffers Rocket Īpašā forma ļauj tam maigi un dziļi ieslīdēt anālajā kanālā, kamēr jūs izjutīsiet centimetru pēc centimetra orgasmisku baudu.

    Crackstuffers Rocket Kāpēc klientiem patīk :

    Crackstuffers Rocket Tas ir īpaši populārs solo seksa seansiem, jo tā unikālā forma un izmērs nodrošina intensīvus orgasmus. Butt plug Izspūrušā galviņa nodrošina neticamu stimulāciju, savukārt stabilais pamats nodrošina, ka tas droši turas savā vietā un jūs varat braukt līdz orgasmam. Crackstuffers Rocket The gludais materiāls padara to viegli ievietojamu anālajā atverē, pat lielākiem izmēriem, īpaši ar nelielu lubrikanta daudzumuGlory Hole Lubrikants. Crackstuffers Rocket Mūsu klienti novērtē tā dizainu un materiāla lieliskās slīdēšanas īpašības, kas nodrošina maksimālu komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā.

    Lieliski piemērots gan iesācējiem, gan profesionāļiem:

    Crackstuffers Rocket Tas ir pieejams četros dažādos izmēros, lai nodrošinātu perfektu pieredzi gan iesācējiem, gan profesionāļiem:

    • Mazs: 23 cm garums, 6,5 cm diametrs
    • Vidējs: 25,5 cm garums, 7 cm diametrs
    • Liels: 26,5 cm garums, 8,5 cm diametrs
    • X-lielais: 29 cm garums, 9,5 cm diametrs


    Šie izmēri ir ideāla izvēle tiem, kas vēlas paplašināt savas anālās prasmes un pāriet uz lielākiem diametriem.

    butt plug Sekss ar Crackstuffers - kāpēc tas būtu jāizmēģina ikvienam:

    Butt plug Crackstuffers Rocket Ar a, piemēram, ar , seksuālo baudu var pārcelt pavisam jaunā līmenī. Butt plug A piedāvā unikālu stimulācijas veidu, kas palielina ķermeņa apzināšanos un stimulē erogēnās zonas. Butt plug A var izmantot vienatnē vai kopā ar partneri, lai palielinātu orgasma intensitāti un atklātu jaunas baudas dimensijas. Butt plug Sajūta, kad A diskrēti atrodas jūsu anālajā atverē, vienlaikus piespiežot erogēnās zonas, izraisa dziļu un intensīvu uzbudinājumu, kas daudziem šķiet nepārspējams. Crackstuffers Rocket Tas ir ideāla izvēle šiem aizraujošajiem piedzīvojumiem, jo ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem un ir viegli lietojams, pateicoties tā ergonomiskajai formai.

    Saderīgs ar visiem MEO izplatītajiem lubrikantiem:

    Crackstuffers Rocket Tas ir augstas kvalitātes produkts no Crackstuffers x MEO™ sērijas un ir izgatavots no izturīga, ādai draudzīga materiāla. Tas ir saderīgs ar visu veidu lubrikantiem, tostarp ūdens bāzes, silikona bāzes un hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO. VERYCLEAN Tīrīšanai ieteicams izmantot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli. Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku un nodrošina vēl intensīvāku pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • Crackstuffers Rocket - butt plug Ideāli piemērots intensīvām solo sesijām
    • Augstas kvalitātes produkts no MEO™ Crackstuffers sērijas.
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs.
    • Crackstuffers seksa rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes vinila, kas labi jūtams rokās un lieliski sader ar visiem lubrikantiem.
    • Crackstuffers x MEO dildo vai dibena spraudnis ir augstākās kvalitātes anālās seksa rotaļlietas.
    • Crackstuffers dildo un dibena aizbāžņi ir izgatavoti no ādai draudzīgiem, viegli kopjamiem materiāliem, kas ir lieliski saderīgi ar lubrikantiem uz ūdens un silikona bāzes, kā arī ar hibrīda lubrikantiem, piemēram, GloryHole no MEO.
    • Tīrīšana: VERYCLEAN Ieteicams lietot siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli.
    • Extremeo aerosols padara ievietošanu vēl vieglāku. Sling Kombinācijā ar ASS UP spilventiņu vai Fuck&Play , Crackstuffers dildo var ievietot īpaši ērti un ļoti dziļi.
    • Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālā seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildo ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem lietotājiem un intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem. Crackstuffers ir vislabāk pazīstams ar saviem lielajiem dildo, kas bieži vien ir lielāki nekā vairums tirgū pieejamo parasto dildo, ļaujot gūt ekstrēmas un intensīvas pieredzes. Crackstuffers piedāvā dažādus unikālus dizainus, kas bieži vien ir īpaši radīti anālajai stimulācijai, tostarp dildo ar izteikti izteiktām galviņām, šaurām vārpstām un platām pamatnēm, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas. Crackstuffers izmanto augstas kvalitātes, ķermenim nekaitīgus materiālus, un parasti dildo ir izgatavoti no izturīga PVC, kas nesatur ftalātus, ir izturīgs un viegli tīrāms. Šis zīmols ir cieši saistīts ar LGBTQ+ kopienu un ir īpaši populārs geju vidē. Crackstuffers produkti ir pielāgoti šīs kopienas vajadzībām un piedāvā plašu dildo klāstu, kas piemērots gan vienatnē, gan pāriem. Visi Crackstuffers produkti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē, kas garantē augstu kvalitāti un stingru kontroli ražošanas procesā. Papildus klasiskajiem dildo zīmola sortimentā ir arī citas anālā seksa rotaļlietas, piemēram, anālie spraudņi, prostatas stimulatori un īpaši produkti fistinga kopienai. Crackstuffers ir iemantojis slavu ar saviem īpašajiem, bieži vien ekstrēmajiem izstrādājumiem, un ir zīmols, ko izvēlas ikviens, kurš meklē neparastu un intensīvu anālo pieredzi.
    • MEO ar lepnumu piedāvā pilnu Crackstuffers produktu klāstu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei, augstākās klases klientu apkalpošanai un ātrai, diskrētai piegādei, mēs garantējam, ka savus lielos Crackstuffers dildus saņemsiet ātri un droši. MEO jūs atradīsiet labākos produktus neparastai un intensīvai pieredzei - vienmēr ar drošību un kvalitāti, ko esat pelnījuši.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Consigliatissimo

    Consigliatissimo, con la ventosa sì può usare durante la doccia e si può lasciare dentro durante la giornata !!!

      Novērtēšana 

      X-Large, je suis un peu trop gourmand, MAIS...I am a little too

      J'ai pris le X-Large car je rêvais de lui. Une fois en main, on prend en considération son gabarit, son épaisseur et son poids. C'est un vrai jouet de bonne qualité.
      Je pensais facilement glisser dessus, mais un peu gourmand. Mais maintenant la tête passe, "plop" je sens clairement que je passe un cap, "ça bouge" et ensuite je glisse dessus, pas encore jusqu'à la base, mais franchement quelle sensation et excitation de sentir que le petit trou est un tunnel bien droit ..long...et large de 9.5cm ! Je suis excité rien que d'en parler !

      I took the X-Large because I dreamed of him. Once in hand, one takes into consideration its size, its thickness and its weight. It's a real good quality toy. I thought easily slip on, but a little greedy. But now the head passes, "plop" I clearly feel that I pass a course, "it moves" and then I slide on it, not yet to the base, but frankly what a sensation and excitement to feel that the little hole is a tunnel right ..long ... and 9.5cm wide! I'm excited just to talk about it!

      • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      J'ai pris le L ! Ça t explose le trou ! Mais que c est cool!

      Je suis BottomToys sur twitter et les réseaux sociaux. Je fais des articles sur les godes (un peu gros)
      C était mon 1er crackstuffers, et bon sang whaou ! Je comprends vraiment l'engouement pour cette marque.
      La matière est hyper souple, et très glissante, d autre part la base peut faire une très très bonne ventouse.
      Franchement j ai eu un peu de mal a passer le haut, mais alors une fois le "ploc" passé, c est fantastique !
      Contrairement a d autres comme les bombshell docjohnson, le fait d être souple permet au gode de trouver le bon angle de pénétration.
      La couleur aussi est vraiment superbe ! Que du positif, reste juste à bien choisir votre taille :-)

      • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Great for placing on the floor and riding

      With a flat base and a nice head, the Rocket is great for placing on the floor and riding. A good head with a tapering body, letting you slide further down.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Crackstuffers Rocket - butt plug Ideāli piemērots intensīvam solo seksam

      Crackstuffers Rocket - butt plug Ideāli piemērots intensīvam solo seksam

      Crackstuffers Rocket butt plug Tas ir ideāli piemērots ikvienam, kas meklē intensīvu un ilgstošu anālo baudu. Butt plug Ar izspūrušo galviņu un stabilo pamatni šis Crackstuffers ir ideāli piemērots sēdēšanai un braukšanai. Crackstuffers Rocket Īpašā forma ļauj tam ieslīdēt dziļi anālajā kanālā, kamēr jūs...

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: