No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Derrick - butt plug Tik liels kā vīrieša dūriens

Crackstuffers Derrick butt plug Tas ir piemērots ikvienam, kam jau ir fistinga pieredze un kas vēlas gūt maksimālu baudu. Ar iespaidīgo 8 cm diametru un 19 cm garumu šis Crackstuffers jaunās augstākās kvalitātes silikona sērijas dibena spraudnis piedāvā intensīvu pieredzi pat mūsu pieredzējušākajiem klientiem.

Vairāk informācijas

2265/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Kūle anālajā atverē vairs nav izaicinājums...?

    Crackstuffers Derrick butt plug Tas ir tieši tas, kas piemērots ikvienam, kuram jau ir fistinga pieredze un kurš meklē augstāko baudu. Ar iespaidīgo 8 cm diametru un 19 cm garumu šis Crackstuffers jaunās augstākās kvalitātes silikona sērijas dibena spraudnis piedāvā intensīvu pieredzi pat mūsu pieredzējušākajiem klientiem. Butt plug Neraugoties uz tā izmēru, Derrick ir viegli ievietot, pateicoties mīkstajam un elastīgajam silikona materiālam, un nodrošina patīkamu un piepildījumu sniedzošu sajūtu dziļi anālajā atverē.

    Izmēri, kas pārsteidz:

    • Garums: 19 cm
    • Diametrs: 8 cm
    • Ievietojamais garums: 16 cm


    butt plug Kas padara Crackstuffers Derrick tik īpašu?

    Butt plug Derrick no Crackstuffers ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas intensīvu, piepildītu pieredzi un jau ir pieradis pie ekstrēmas anālās izstiepšanās. Ar iespaidīgo 8 cm diametru un 19 cm garumu šis dibena spraudnis ir īsts izaicinājums - ideāli piemērots tiem, kas jau ir apguvuši veselu dūri un vēlas izbaudīt maksimālas iespiešanās sajūtu. Butt plug Derrick ir liels no jaunās Crackstuffers augstākās kvalitātes silikona sērijas, un tas apvieno izcilu kvalitāti un izsmalcinātu dizainu, kas ir īpaši izstrādāts pieredzējušiem lietotājiem. Derrick butt plug no Crackstuffers piedāvā lielisku pilnuma sajūtu, kurai nav līdzvērtīgas. Butt plug Īpašā silikona tekstūra padara to viegli ievietojamu, savukārt lielā, kuplā forma nodrošina drošu noturēšanos anālajā atverē un sniedz nepārspējamu piepildījuma sajūtu.

    Ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem:

    Butt plug Šis ir piemērots tiem, kas vēlas izjust maksimālu izstiepuma un pilnības sajūtu. Tā izmērs un forma padara to par vienu no populārākajiem Crackstuffers sēžammaisiem, īpaši mūsu pieredzējušo klientu vidū, kuri meklē jaunus izaicinājumus. Butt plug Derrick ir ideāli piemērots, lai maksimāli izstieptu anālo atveri un sagatavotu to vēl intensīvākiem piedzīvojumiem.

    Crackstuffers - vienkārši vairāk sajūtu!

    Pateicoties Crackstuffers un MEO, vairs nav nekāda iemesla, lai nesasniegtu savas anālās robežas. Papildus izcilai veiktspējai mūsu augstākās kvalitātes silikona izstrādājumi piedāvā arī izturību un kvalitāti, kas padara anālo seksu par kaut ko īpašu.

    Ideāls materiāls nepārspējamai baudai:

    Izcila jauno Crackstuffers izstrādājumu, kas izgatavoti no augstākās kvalitātes silikona, priekšrocība ir to maigā, ādai draudzīgā tekstūra, kas nodrošina patīkamu, bet intensīvu stimulāciju. Augstas kvalitātes Crackstuffers dildo un dibena spraudņi, kas izgatavoti no ar rokām darināta, platīnā kaltēta silikona, nodrošina ne tikai iespaidīgu elastību, bet arī nepārspējamu izturību. Crackstuffers produkti ir nedaudz dārgāki par parastajiem rūpnieciski masveidā ražotajiem produktiem, jo tie ir rūpīgi izgatavoti ar rokām no augstas kvalitātes, platīnā kaltēta augstākās kvalitātes silikona. Šis pārtikai drošais materiāls nodrošina izcilu maigumu, elastību un izturību, kas bieži trūkst rūpnieciski ražotiem izstrādājumiem. Katrs izstrādājums tiek rūpīgi pārbaudīts un apstrādāts, lai garantētu visaugstāko kvalitāti un nepārspējamu pieredzi. Rezultāts ir unikāls izstrādājums, kas pārsteidz ne tikai ar kvalitāti, bet arī ar savu ilgmūžību.

    Lūdzu, izmantojiet tikai ūdens bāzes vai hibrīda lubrikantus:

    Ir svarīgi, lai Crackstuffers silikona izstrādājumiem tiktu izmantoti tikai lubrikanti uz ūdens bāzes vai mūsu hibrīda lubrikanti Glory Hole jālieto. Jāizvairās no eļļošanas līdzekļiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt augstas kvalitātes silikona materiālu. Mūsu ūdens bāzes lubrikanti FuckBuddy un Glory Hole ar pantenolu un laureth-9 nodrošina lielisku eļļošanu un kopšanu, nebojājot materiālu.

    Sīkāka informācija:

    .


    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ausfüllend, nichts für Ungeübte

    Nachdem mir mein 7 cm Plug zu langweilig wurde habe ich mir den Derrick geholt.
    Nach kurzer Zeit habe ich ihn auch schon ganz rein bekommen, ist ein irres Gefühl. Ich kann ihn nur empfehlen.
    Wenn mal keine Faust da ist genau der richtige Ersatz.

      Novērtēšana 

      5 stars

      Derrick is for more serious play, for those who can take a fist. It’s a great full feeling, but being soft, its manageable.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Crackstuffers Derrick - butt plug Tik liels kā vīrieša dūriens

      Crackstuffers Derrick - butt plug Tik liels kā vīrieša dūriens

      Crackstuffers Derrick butt plug Tas ir piemērots ikvienam, kam jau ir fistinga pieredze un kas vēlas gūt maksimālu baudu. Ar iespaidīgo 8 cm diametru un 19 cm garumu šis Crackstuffers jaunās augstākās kvalitātes silikona sērijas dibena spraudnis piedāvā intensīvu pieredzi pat mūsu pieredzējušākajiem klientiem.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: