No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Fin - Silikona anālais dildo - populārs fistinga kopienā

Fin by Crackstuffers ir ideāls dildo visiem, kas vēlas izpētīt savas anālās robežas - gan pieredzējušiem lietotājiem, gan arī plašām apmācībām pirms gulētiešanas fisting. Fin dildo ir 25 cm garš un 6,5 cm liels diametrs, tāpēc tas ir īstais izmērs, lai izstieptu anālo atveri un gūtu intensīvu baudu.

Vairāk informācijas

2268/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Fin ir ideāls dildo pieredzējušiem lietotājiem un priekšspēles treniņiem!

    Fin no Crackstuffers ir ideāls dildo ikvienam, kas vēlas izpētīt savas anālās robežas - gan pieredzējušiem lietotājiem, gan plašiem treniņiem pirms fistingam fisting. Ar 25 cm garumu un 6,5 cm lielu diametru Fin dildo ir īstais izmērs, lai izstieptu anālo atveri un gūtu intensīvu baudu.

    Lieliski piemērots sēdēšanai un rotaļām:

    Pateicoties tā plakanajai pamatnei, Fin dildo no Crackstuffers ir ideāli piemērots sēdēšanai uz tā un tā iebīdīšanai dziļi anālajā atverē. Mīkstās rievas zem izspūrušā dzimumlocekļa nodrošina papildu stimulāciju un padara katru ievilkšanu un izvilkšanu par baudu. Gan ikdienas rotaļām, gan intensīvākām sesijām - Fin jūs nekad nepievils.

    Izmēri, kas iedvesmo:

    • Garums: 25 cm
    • Diametrs: 6,5 cm
    • Ievietojamais garums: 22 cm


    Kāpēc zilais Fin dildo no Crackstuffers tiek pirkts tik bieži:

    Fin nav tikai anālais dildo - tā ir augstas kvalitātes seksa rotaļlieta, ko raksturo augstākās klases kvalitāte un augstākās kvalitātes silikona materiāls. Lieluma, mīksto izciļņu un plakanās pamatnes kombinācija padara to par vienu no populārākajiem dildo mūsu klāstā. Tas ir lieliski piemērots ikvienam, kurš vēlas uzlabot savas anālās prasmes un vienlaikus izbaudīt augsta līmeņa stimulāciju.

    Īpaši populārs fistingā:

    Fin dildo no Crackstuffers ir īpaši iecienīts fistinga kopienā, jo tas ir ideāli piemērots treniņiem pirms fistinga sesijas. Tā izmērs un maigās rieviņas palīdz pakāpeniski izstiept anālo atveri, kas ir ideāla sagatavošanās fistingam. Pēc treniņa ar Fin dildo anālais atveris paliek sakarsis, labi izstiepts un plaši atvērts, kas fistingam piešķir vēl lielāku intensitāti un baudu. Mīkstās rieviņas zem dzimumlocekļa nodrošina papildu stimulāciju, sniedzot papildu baudu ar katru kustību. Tie ir lieliski izvietoti, lai intensīvi stimulētu anālo atveri ar katru lietošanas reizi.

    Crackstuffers - vienkārši vairāk sajūtu!

    Ar Crackstuffers un MEO vairs nav iemesla nesasniegt savas anālās robežas. Mūsu augstākās kvalitātes silikona izstrādājumi piedāvā ne tikai izcilu veiktspēju, bet arī izturību un kvalitāti, kas padara anālo seksu par kaut ko īpašu.

    Ideāls materiāls nepārspējamai baudai:

    Izcila jauno Crackstuffers izstrādājumu, kas izgatavoti no augstākās kvalitātes silikona, priekšrocība ir to maigā, ādai draudzīgā tekstūra, kas nodrošina patīkamu, bet intensīvu stimulāciju. Augstas kvalitātes Crackstuffers dildo un dibena spraudņi, kas izgatavoti no ar rokām darināta, platīnā kaltēta silikona, nodrošina ne tikai iespaidīgu elastību, bet arī nepārspējamu izturību. Crackstuffers produkti ir nedaudz dārgāki par parastajiem rūpnieciski masveidā ražotajiem produktiem, jo tie ir rūpīgi izgatavoti ar rokām no augstas kvalitātes, platīnā kaltēta augstākās kvalitātes silikona. Šis pārtikai drošais materiāls nodrošina izcilu maigumu, elastību un izturību, kas bieži trūkst rūpnieciski ražotiem izstrādājumiem. Katrs izstrādājums tiek rūpīgi pārbaudīts un apstrādāts, lai garantētu visaugstāko kvalitāti un nepārspējamu pieredzi. Rezultāts ir unikāls izstrādājums, kas pārsteidz ne tikai ar kvalitāti, bet arī ar savu ilgmūžību.

    Lūdzu, izmantojiet tikai ūdens bāzes vai hibrīda lubrikantus:

    Ir svarīgi, lai Crackstuffers silikona izstrādājumiem tiktu izmantoti tikai lubrikanti uz ūdens bāzes vai mūsu hibrīda lubrikanti Glory Hole jālieto. Jāizvairās no eļļošanas līdzekļiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt augstas kvalitātes silikona materiālu. Mūsu ūdens bāzes lubrikanti FuckBuddy un Glory Hole ar pantenolu un laureth-9 nodrošina lielisku eļļošanu un kopšanu, nebojājot materiālu.

    Sīkāka informācija:

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

    Fin is great for beginners, or just for daily play to open up. With a flat base, he’s perfect for squatting on and bouncing away. The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Crackstuffers Fin - Silikona anālais dildo - populārs fistinga kopienā

      Crackstuffers Fin - Silikona anālais dildo - populārs fistinga kopienā

      Fin by Crackstuffers ir ideāls dildo visiem, kas vēlas izpētīt savas anālās robežas - gan pieredzējušiem lietotājiem, gan arī plašām apmācībām pirms gulētiešanas fisting. Fin dildo ir 25 cm garš un 6,5 cm liels diametrs, tāpēc tas ir īstais izmērs, lai izstieptu anālo atveri un gūtu intensīvu baudu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: