No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Felipe - Biezais dildo, ko vēlas visi

MEO zina, ko jūs vēlaties! Biezais Felipe dildo no Crackstuffers ir monstrs penis, ko mēs visi vēlamies. Ar iespaidīgo 24 cm garumu un 7 cm diametru šis dildo ir trekns un vienmēr gatavs spiest tevi līdz anālajām robežām.

Vairāk informācijas

2269/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Crackstuffers Felipe - Biezais dildo, ko vēlas visi

    MEO zina, ko jūs vēlaties! Biezais Felipe dildo no Crackstuffers ir monstrs penis, ko mēs visi vēlamies. Ar iespaidīgo 24 cm garumu un 7 cm diametru šis dildo ir trekns un vienmēr gatavs spiest jūs līdz anālajām robežām. Tā izspūrušais dzeltenums un izteiktās vēnas nodrošina intensīvu stimulāciju, kas jūs tracinās ar katru anālo ievadīšanu un izvadīšanu.

    Spogulis, spogulis uz sienas - Felipe ir karstākais dildo visā valstī!

    Iedomājieties, cik karsti ir izmantot šo anālo dildo spoguļa priekšā vai uz spoguļa. Katrs Felipe collas colla ir redzami anāli iegremdēta, jo tas iekļūst arvien dziļāk un dziļāk anālajā kanālā. Vizuālā pieredze ir tikpat aizraujoša kā fiziskā - vērojiet, kā Felipe pilnībā piepilda jūs anāli un apmierina jūsu vēlmi pēc intensīvas iekļūšanas.

    Izmēri, kas pārliecina:

    • Garums: 24 cm
    • Diametrs: 7 cm
    • Ievietojamais garums: 21,5 cm


    Kāpēc Felipe ir dildo, ko vēlas visi:

    Felipe no Crackstuffers ir kas vairāk nekā tikai dildo - viņš ir ideāla monstra dzimumlocekļa iemiesojums. Ar izspūrušo sēkliniekus un izteiktām vēnām, kas padara katru lietošanu par piedzīvojumu, šis dildo ātri kļūs par jūsu jauno iecienītāko seksa rotaļlietu. Vienkārši ieeļļojiet ar Glory Hole Lubrikantu, un jautrība var sākties. Pateicoties tā plakanajai pamatnei, Crackstuffers Felipe dildo varat lietot pat bez rokām un ļauties visām savām baudām.

    Crackstuffers - vienkārši vairāk sajūtu!

    Ar Crackstuffers un MEO vairs nav iemesla neizpētīt savas anālās robežas. Mūsu augstākās kvalitātes silikona izstrādājumi piedāvā ne tikai izcilu veiktspēju, bet arī izturību un kvalitāti, kas padara anālo seksu īpašu.

    Ideāls materiāls nepārspējamai baudai:

    Izcila jauno Crackstuffers izstrādājumu, kas izgatavoti no augstākās kvalitātes silikona, priekšrocība ir to ādai draudzīgā, mīkstā tekstūra, kas nodrošina patīkamu, bet intensīvu stimulāciju. Augstas kvalitātes Crackstuffers dildo un dibena spraudņi, kas izgatavoti no ar rokām darināta, platīnā kaltēta silikona, nodrošina ne tikai iespaidīgu elastību, bet arī unikālu izturību, kas tiem nodrošina ilgu kalpošanas laiku. Crackstuffers produkti ir nedaudz dārgāki par parastajiem rūpnieciski masveidā ražotajiem izstrādājumiem, jo tie ir rūpīgi izgatavoti ar rokām no augstas kvalitātes, platīnā kaltēta augstākās kvalitātes silikona. Šis pārtikai drošais materiāls nodrošina izcilu maigumu, elastību un izturību, kas bieži trūkst rūpnieciski ražotiem izstrādājumiem. Katrs izstrādājums tiek rūpīgi pārbaudīts un apstrādāts, lai garantētu visaugstāko kvalitāti un nepārspējamu pieredzi. Rezultāts ir unikāls izstrādājums, kas pārsteidz ne tikai ar kvalitāti, bet arī ar savu ilgmūžību.

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes vai hibrīda bāzes:

    Ir svarīgi, lai šiem Crackstuffers produktiem tiktu izmantoti tikai lubrikanti uz ūdens bāzes vai mūsu hibrīda lubrikanti Glory Hole tiek izmantoti. Jāizvairās no eļļošanas līdzekļiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt augstas kvalitātes silikona materiālu. Mūsu ūdens bāzes lubrikanti FuckBuddy un Glory Hole ar pantenolu un laureth-9 nodrošina lielisku eļļošanu un kopšanu, nebojājot materiālu.

    Sīkāka informācija:

     

    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Massive

    This is big, but fun once you get used to it! Certainly not for the beginner but it feels great

      Novērtēšana 

      Definitely a winner for me

      Very very nice product.
      Described as not for beginners, which is why I bought it..I am not.
      Feels like magic when in use, can take your breath away by surprise.
      I think I have chosen a winner here.
      Only advice on using it is ...do not be stingy on the lube, then you are guaranteed a pleasurable time.

        Novērtēšana 

        Nicht für Anfänger

        Für Anfänger wegen der Größe mit Vorsicht zu genießen, das etwas andere sehr ausfüllende Gefühl

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Crackstuffers Felipe - Biezais dildo, ko vēlas visi

        Crackstuffers Felipe - Biezais dildo, ko vēlas visi

        MEO zina, ko jūs vēlaties! Biezais Felipe dildo no Crackstuffers ir monstrs penis, ko mēs visi vēlamies. Ar iespaidīgo 24 cm garumu un 7 cm diametru šis dildo ir trekns un vienmēr gatavs spiest tevi līdz anālajām robežām.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: