No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Frank - Populārais XL silikona dildo

Frank dildo ir absolūts Crackstuffers izcilākais produkts! Viņš ir pirmā izvēle visiem pieredzējušajiem dibena spēlētājiem, kuri meklē vislabāko anālo izstiepšanu. Ar iespaidīgo 34 cm garumu un 9,5 cm diametru šis XL dildo, kas izgatavots no augstākās kvalitātes silikona, piedāvā pieredzi, kas pārsteigs jūsu prātu!

Vairāk informācijas

2271/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Crackstuffers Frank - Populārais XL silikona dildo

    Frank dildo ir absolūts Crackstuffers izcilākais produkts! Tā ir pirmā izvēle visiem pieredzējušajiem dibena spēlētājiem, kuri meklē vislabāko anālo izstiepšanu. Ar iespaidīgo 34 cm garumu un 9,5 cm diametru šis XL dildo, kas izgatavots no augstākās kvalitātes silikona, piedāvā pieredzi, kas pārsteigs jūsu prātu! Frank ir īpaši izstrādāts ekstrēmai anālajai izstiepšanai un intensīvai stimulācijai, ko vēlaties piedzīvot atkal un atkal.

    Izmēri, kas iedvesmo:

    • Garums: 34 cm
    • Diametrs: 9,5 cm
    • Ievietojamais garums: 30 cm


    Kāpēc Frank dildo no Crackstuffers ir lieliska izvēle:

    Frank dildo ir garš un īpaši biezs! Frank no Crackstuffers tika izstrādāts asu spēlētājiem, kuri meklē visaugstāko izaicinājumu. Tā īpaši biezais kāts ar perfekti veidotu apakšstilbu nodrošina intensīvu sajūtu anālās iekļūšanas laikā, savukārt dildo paplašinās virzienā uz dibenu, lai nodrošinātu maksimālu anālo izstiepšanos. Šī ārkārtējas pilnības sajūta jūs atkal un atkal atgriezīs pie Frank.

    Crackstuffers - vienkārši vairāk sajūtu!

    Ar Crackstuffers un MEO nav iemesla nepārkāpt savas anālās robežas. Mūsu augstākās kvalitātes silikona izstrādājumi piedāvā ne tikai izcilu veiktspēju, bet arī izturību un kvalitāti, kas padara anālo seksu īpašu.

    Ideāls materiāls nepārspējamai baudai:

    Izcila jauno Crackstuffers izstrādājumu, kas izgatavoti no augstākās kvalitātes silikona, priekšrocība ir to ādai draudzīgā, mīkstā tekstūra, kas nodrošina patīkamu, bet intensīvu stimulāciju. Augstas kvalitātes Crackstuffers dildo un dibena spraudņi, kas izgatavoti no ar rokām darināta, platīnā kaltēta silikona, nodrošina ne tikai iespaidīgu elastību, bet arī unikālu izturību, kas tiem nodrošina ilgu kalpošanas laiku. Crackstuffers produkti ir nedaudz dārgāki par parastajiem rūpnieciski masveidā ražotajiem izstrādājumiem, jo tie ir rūpīgi izgatavoti ar rokām no augstas kvalitātes, platīnā kaltēta augstākās kvalitātes silikona. Šis pārtikai drošais materiāls nodrošina izcilu maigumu, elastību un izturību, kas bieži trūkst rūpnieciski ražotiem izstrādājumiem. Katrs izstrādājums tiek rūpīgi pārbaudīts un apstrādāts, lai garantētu visaugstāko kvalitāti un nepārspējamu pieredzi. Rezultāts ir unikāls izstrādājums, kas pārsteidz ne tikai ar kvalitāti, bet arī ar savu ilgmūžību.

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes vai hibrīda bāzes:

    Ir svarīgi, lai šiem Crackstuffers produktiem tiktu izmantoti tikai lubrikanti uz ūdens bāzes vai mūsu hibrīda lubrikanti Glory Hole tiek izmantoti. Jāizvairās no eļļošanas līdzekļiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt augstas kvalitātes silikona materiālu. Mūsu ūdens bāzes lubrikanti FuckBuddy un Glory Hole ar pantenolu un laureth-9 nodrošina lielisku eļļošanu un kopšanu, nebojājot materiālu.

    Sīkāka informācija:

    • Crackstuffers Frank - Augstas kvalitātes silikona anālais dildo
    • MEO™ Crackstuffers sērijas produkts, kas izgatavots no augstas kvalitātes silikona.
    • Materiāls: Ar rokām izgatavots, platīna pārklājumā izturēts augstākās kvalitātes silikons, drošs pārtikai, nesatur ftalātus un ir draudzīgs ādai.
    • Crackstuffers dildo ir izgatavoti no augstas kvalitātes, ķermenim draudzīga silikona, kas nodrošina fantastisku sajūtu un lieliski sader ar ūdens bāzes un hibrīda lubrikantiem.
    • Crackstuffers x MEO dildo vai dibena spraudnis ir augstākās kvalitātes anālās seksa rotaļlietas, ko raksturo ergonomika, izturība un droša lietošana.
    • VERYCLEANTīrīšana Iesakām tīrīt ar siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli . Papildu higiēnai un kopšanai pēc tīrīšanas lieliski noderēs mūsu Extremeo aerosols.
    • Iespējamās kombinācijas: Sling Kombinācijā ar ASS UP spilvenu vai Fuck&Play , Crackstuffers dildo var ievietot īpaši ērti un ļoti dziļi.
    • Par Crackstuffers: Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālo seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildo ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem lietotājiem un intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem. Crackstuffers ir vislabāk pazīstams ar saviem lielajiem dildo, kas bieži vien ir lielāki nekā vairums tirgū pieejamo parasto dildo, ļaujot gūt ekstrēmas un intensīvas pieredzes. Crackstuffers piedāvā dažādus unikālus dizainus, kas bieži vien ir īpaši izstrādāti anālajai stimulācijai, tostarp dildo ar izteikti izteiktām galviņām, šaurām vārpstām un platām pamatnēm, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas.
    • Materiāli: Crackstuffers izmanto augstas kvalitātes, ķermenim drošus materiālus, un dildo parasti ir izgatavoti no vinila, kas nesatur ftalātus, vai augstas kvalitātes silikona, kas ir izturīgs un viegli tīrāms. Šis zīmols ir cieši saistīts ar LGBTQ+ kopienu un ir īpaši populārs geju vidē. Crackstuffers produkti ir pielāgoti šīs kopienas vajadzībām un piedāvā plašu dildo klāstu, kas piemērots gan vienatnē, gan pāriem. Visi Crackstuffers produkti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē, kas garantē augstu kvalitāti un stingru kontroli ražošanas procesā. Papildus klasiskajiem dildo zīmola sortimentā ir arī citas anālā seksa rotaļlietas, piemēram, anālie spraudņi, prostatas stimulatori un īpaši produkti fistinga kopienai. Crackstuffers ir iemantojis slavu ar saviem īpašajiem, bieži vien ekstrēmajiem izstrādājumiem, un ir zīmols, ko izvēlas ikviens, kurš meklē neparastu un intensīvu anālo pieredzi.
    • MEO ar lepnumu piedāvā pilnu Crackstuffers produktu klāstu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei, augstākās klases klientu apkalpošanai un ātrai, diskrētai piegādei, mēs garantējam, ka savus lielos Crackstuffers dildus saņemsiet ātri un droši. MEO jūs atradīsiet labākos produktus neparastai un intensīvai pieredzei - vienmēr ar drošību un kvalitāti, ko esat pelnījuši.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    You will certainly feel the stretch as you sink down on him

    Frank is for expert players wanting that ultimate stretch. He’s really thick, a great head but then it expands out, you will certainly feel the stretch as you sink down on him,

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Crackstuffers Frank - Populārais XL silikona dildo

      Crackstuffers Frank - Populārais XL silikona dildo

      Frank dildo ir absolūts Crackstuffers izcilākais produkts! Viņš ir pirmā izvēle visiem pieredzējušajiem dibena spēlētājiem, kuri meklē vislabāko anālo izstiepšanu. Ar iespaidīgo 34 cm garumu un 9,5 cm diametru šis XL dildo, kas izgatavots no augstākās kvalitātes silikona, piedāvā pieredzi, kas pārsteigs jūsu prātu!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: