No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Hunter - XXL dildo izgatavots no augstākās kvalitātes silikona

43 cm garais Hunter dildo no Crackstuffers ir lieliska izvēle ikvienam, kas meklē XXL dildo, kas iekļūst dziļi anālajā atverē. Šis XXL dildo, kas izgatavots no augstas kvalitātes augstākās kvalitātes silikona, ir īpaši izstrādāts t. s Anal Depth Play un piedāvā perfektu iespaidīga garuma un dizaina kombināciju.

Vairāk informācijas

2272/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Crackstuffers Hunter - XXL dildo izgatavots no augstas kvalitātes silikona

    Crackstuffers 43 cm garais Hunter dildo ir lieliska izvēle ikvienam, kas meklē XXL dildo, kas iekļūst dziļi anālajā atverē. Šis zilais XXL dildo, kas izgatavots no augstas kvalitātes augstākās kvalitātes silikona, ir īpaši izstrādāts t. s Anal Depth Play un piedāvā perfektu iespaidīga garuma un dizaina kombināciju. Crackstuffers Hunter Ar elpu aizraujošo 43 cm garumu un 6,8 cm diametru tas ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuriem patīk iekļūt īpaši dziļi anālajā atverē.

    Izmēri, kas iedvesmo:

    • Garums: 43 cm
    • Diametrs: 6,8 cm
    • Ievietojamais garums: 33 cm


    Kāpēc Hunter dildo no Crackstuffers ir pirmā izvēle Anal Depth Play ir:

    Crackstuffers Hunter Šis dildo piedāvā visu, kas nepieciešams lielam dildoAnal Depth Play vajadzībām. Pateicoties tā garajai un slaidajai formai, kas ir nedaudz platāka par plaukstu, šo XXL dildo var ievietot īpaši dziļi, nezaudējot nekā no tā intensitātes. Detalizētais dzīslojums un izspūrušais dzelonis nodrošina intensīvu stimulāciju ar katru centimetru. Biezie sēkliniekos un plakanā pamatne nodrošina papildu stabilitāti un komfortu lietošanas laikā, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz savu pieredzi.

    Dildo no Crackstuffers anālajām dziļuma rotaļām:

    Anal Depth Play tas ir īpašs anālo rotaļu veids, kas ietver iekļūšanu īpaši dziļi anālajā kanālā un šīs zonas stimulēšanu. Atšķirībā no tradicionālajām anālajām rotaļām, kurās iekļūšana parasti ir vairāk virspusēja Anal Depth Play tiek izmantoti daudz garāki un bieži vien šaurāki dildo, kas var iekļūt dziļāk ķermenī. Tas ļauj intensīvi stimulēt anālās atveres iekšējās sieniņas un var radīt ārkārtīgas baudas sajūtas. Anal Depth Play ir īpaši populārs mūsu pieredzējušo klientu vidū, kuri vēlas pārkāpt savas robežas un iepazīt jaunus, dziļākus anālās baudas līmeņus. Tomēr ir svarīgi vienmēr apzināties savas robežas un labsajūtu un izmantot pietiekamus lubrikantus, piem Glory Hole lai nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi.

    Crackstuffers - vienkārši vairāk sajūtu!

    Ar Crackstuffers un MEO vairs nav iemesla nesasniegt savas anālās robežas. Mūsu augstākās kvalitātes silikona izstrādājumi piedāvā ne tikai izcilu veiktspēju, bet arī izturību un kvalitāti, kas padara anālo seksu īpašu.

    Ideāls materiāls nepārspējamai baudai:

    Izcila jauno Crackstuffers izstrādājumu, kas izgatavoti no augstākās kvalitātes silikona, priekšrocība ir to ādai draudzīgā, mīkstā tekstūra, kas nodrošina patīkamu, bet intensīvu stimulāciju. Augstas kvalitātes Crackstuffers dildo un dibena spraudņi, kas izgatavoti no ar rokām darināta, platīnā kaltēta silikona, nodrošina ne tikai iespaidīgu elastību, bet arī unikālu izturību, kas tiem nodrošina ilgu kalpošanas laiku. Crackstuffers produkti ir nedaudz dārgāki par parastajiem rūpnieciski masveidā ražotajiem izstrādājumiem, jo tie ir rūpīgi izgatavoti ar rokām no augstas kvalitātes, platīnā kaltēta augstākās kvalitātes silikona. Šis pārtikai drošais materiāls nodrošina izcilu maigumu, elastību un izturību, kas bieži trūkst rūpnieciski ražotiem izstrādājumiem. Katrs izstrādājums tiek rūpīgi pārbaudīts un apstrādāts, lai garantētu visaugstāko kvalitāti un nepārspējamu pieredzi. Rezultāts ir unikāls izstrādājums, kas pārsteidz ne tikai ar kvalitāti, bet arī ar savu ilgmūžību.

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes vai hibrīda bāzes:

    Ir svarīgi, lai šiem Crackstuffers produktiem tiktu izmantoti tikai lubrikanti uz ūdens bāzes vai mūsu hibrīda lubrikanti Glory Hole tiek izmantoti. Jāizvairās no eļļošanas līdzekļiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt augstas kvalitātes silikona materiālu. Mūsu ūdens bāzes lubrikanti FuckBuddy un Glory Hole ar pantenolu un laureth-9 nodrošina lielisku eļļošanu un kopšanu, nebojājot materiālu.

    Sīkāka informācija:

     

    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Get that hole stuffed!

    Crackstuffers dildos are soft, warm and bright blue and they are designed for men with greedy arses. If all you want is that stretch, then these are the dildos for you. Lube them up and get ready for the best ride you have ever had. Crackstuffers are designed to open you up slowly, smoothly and higher up as well. So what are you waiting for? Get that hole stuffed!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo izgatavots no augstākās kvalitātes silikona

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo izgatavots no augstākās kvalitātes silikona

      43 cm garais Hunter dildo no Crackstuffers ir lieliska izvēle ikvienam, kas meklē XXL dildo, kas iekļūst dziļi anālajā atverē. Šis XXL dildo, kas izgatavots no augstas kvalitātes augstākās kvalitātes silikona, ir īpaši izstrādāts t. s Anal Depth Play un piedāvā perfektu iespaidīga garuma un dizaina kombināciju.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: