No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Crackstuffers

Informatīvais biļetens

Crackstuffers Stefan - Dildo izgatavots no augstākās kvalitātes silikona

Ja iekāre tevi sauc un tu vienkārši vēlies spēlēties, zilais Stefan dildo no Crackstuffers ir tieši tas, kas tev nepieciešams! Šis dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes augstākās kvalitātes silikona, un tas apvieno ērtu diametru un garu, tievu kātu, kas ir piemērots gan solo seksam, gan dildo sesijām ar draugiem.

Vairāk informācijas

2276/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ja iekāre tevi sauc un tu vienkārši vēlies spēlēties, zilais Stefan dildo no Crackstuffers ir tieši tas, kas tev nepieciešams! Šis dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes augstākās kvalitātes silikona, un tam ir ērts diametrs un garš, plāns kāts, kas piemērots gan solo seksam, gan dildo sesijām ar draugiem. Šis Crackstuffers dildo ar reālistisku dzimumlocekli un 23,5 cm garu kātu nodrošina ideālu līdzsvaru starp komfortu un intensīvu stimulāciju.

    Iespaidīgi izmēri:

    • Garums: 23,5 cm
    • Diametrs: 5 cm
    • Ievietojamais garums: 18 cm
    • Apļa apkārtmērs: aptuveni 15,7 cm


    Kāpēc zilais Stefan dildo no Crackstuffers ir tik populārs?

    Crackstuffers Stefan Šis dildo ir ne tikai dildo, bet arī īsts izcilnis jebkurā dildo kolekcijā. Tas ir tik īpašs ar savu izcilo elastību, kas ļauj sasniegt visas erogēnās zonas dziļi ķermenī. Crackstuffers Stefan Pateicoties tā maigajai tekstūrai, dildo lieliski pielāgojas ķermeņa iekšējiem izliekumiem un kontūrām, tādējādi nodrošinot intensīvāku un mērķtiecīgāku stimulāciju. Šī elastība apvienojumā ar augstas kvalitātes augstākās kvalitātes silikona apdari nodrošina, ka katra kustība sagādā intensīvu baudu neatkarīgi no tā, vai dildo tiek izmantots vienatnē vai kopā ar partneri.

    Crackstuffers - vienkārši vairāk sajūtu!

    Ar Crackstuffers un MEO vairs nav iemesla neizpētīt savas anālās robežas. Mūsu augstākās kvalitātes silikona izstrādājumi piedāvā ne tikai izcilu veiktspēju, bet arī izturību un kvalitāti, kas padara anālo seksu īpašu.

    Ideāls materiāls nepārspējamai baudai:

    Izcila jauno Crackstuffers izstrādājumu, kas izgatavoti no augstākās kvalitātes silikona, priekšrocība ir to ādai draudzīgā, mīkstā tekstūra, kas nodrošina patīkamu, bet intensīvu stimulāciju. Augstas kvalitātes Crackstuffers dildo un dibena spraudņi, kas izgatavoti no ar rokām darināta, platīnā kaltēta silikona, piedāvā ne tikai iespaidīgu elastību, bet arī unikālu izturību, kas nodrošina tiem ilgu kalpošanas laiku. Crackstuffers produkti ir nedaudz dārgāki par parastajiem rūpnieciski masveidā ražotajiem izstrādājumiem, jo tie ir rūpīgi izgatavoti ar rokām no augstas kvalitātes, platīnā kaltēta augstākās kvalitātes silikona. Šis pārtikai drošais materiāls nodrošina izcilu maigumu, elastību un izturību, kas bieži trūkst rūpnieciski ražotiem izstrādājumiem. Katrs izstrādājums tiek rūpīgi pārbaudīts un apstrādāts, lai garantētu visaugstāko kvalitāti un nepārspējamu pieredzi. Rezultāts ir unikāls izstrādājums, kas pārsteidz ne tikai ar kvalitāti, bet arī ar savu ilgmūžību.

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes vai hibrīda bāzes.

    Ir svarīgi, lai šiem Crackstuffers produktiem tiktu izmantoti tikai lubrikanti uz ūdens bāzes vai mūsu hibrīda lubrikanti Glory Hole tiek izmantoti. Jāizvairās no eļļošanas līdzekļiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt augstas kvalitātes silikona materiālu. Mūsu ūdens bāzes lubrikanti FuckBuddy un Glory Hole ar pantenolu un laureth-9 nodrošina lielisku eļļošanu un kopšanu, nebojājot materiālu.

    Sīkāka informācija:

    • Crackstuffers Stefan - Augstas kvalitātes silikona anālais dildo
    • MEO™ Crackstuffers sērijas produkts, kas izgatavots no augstas kvalitātes silikona.
    • Materiāls: Ar rokām izgatavots, platīna pārklājumā izturēts augstākās kvalitātes silikons, drošs pārtikai, nesatur ftalātus un ir draudzīgs ādai.
    • Crackstuffers dildo ir izgatavoti no augstas kvalitātes, ķermenim draudzīga silikona, kas nodrošina fantastisku sajūtu un lieliski sader ar ūdens bāzes un hibrīda lubrikantiem.
    • Crackstuffers x MEO dildo vai dibena spraudnis ir augstākās kvalitātes anālās seksa rotaļlietas, ko raksturo ergonomika, izturība un droša lietošana.
    • VERYCLEANTīrīšana Iesakām tīrīt ar siltu ūdeni un rotaļlietu tīrīšanas līdzekli . Papildu higiēnai un kopšanai pēc tīrīšanas lieliski noderēs mūsu Extremeo aerosols.
    • Iespējamās kombinācijas: Sling Kombinācijā ar ASS UP spilvenu vai Fuck&Play , Crackstuffers dildo var ievietot īpaši ērti un ļoti dziļi.
    • Par Crackstuffers: Crackstuffers ir angļu zīmols, kas specializējas dildo un citu anālo seksa rotaļlietu ražošanā un ir īpaši pazīstams ar saviem lielajiem, īpaši lielajiem un neparastas formas dildo. Šie dildo ir īpaši izstrādāti pieredzējušiem lietotājiem un intensīvas anālās stimulācijas cienītājiem. Crackstuffers ir vislabāk pazīstams ar saviem lielajiem dildo, kas bieži vien ir lielāki nekā vairums tirgū pieejamo parasto dildo, ļaujot gūt ekstrēmas un intensīvas pieredzes. Crackstuffers piedāvā dažādus unikālus dizainus, kas bieži vien ir īpaši izstrādāti anālajai stimulācijai, tostarp dildo ar izteikti izteiktām galviņām, šaurām vārpstām un platām pamatnēm, kas ļauj izbaudīt dažādas sajūtas.
    • Materiāli: Crackstuffers izmanto augstas kvalitātes, ķermenim drošus materiālus, un dildo parasti ir izgatavoti no vinila, kas nesatur ftalātus, vai augstas kvalitātes silikona, kas ir izturīgs un viegli tīrāms. Šis zīmols ir cieši saistīts ar LGBTQ+ kopienu un ir īpaši populārs geju vidē. Crackstuffers produkti ir pielāgoti šīs kopienas vajadzībām un piedāvā plašu dildo klāstu, kas piemērots gan vienatnē, gan pāriem. Visi Crackstuffers produkti tiek ražoti Apvienotajā Karalistē, kas garantē augstu kvalitāti un stingru kontroli ražošanas procesā. Papildus klasiskajiem dildo zīmola sortimentā ir arī citas anālā seksa rotaļlietas, piemēram, anālie spraudņi, prostatas stimulatori un īpaši produkti fistinga kopienai. Crackstuffers ir iemantojis slavu ar saviem īpašajiem, bieži vien ekstrēmajiem izstrādājumiem, un ir zīmols, ko izvēlas ikviens, kurš meklē neparastu un intensīvu anālo pieredzi.
    • MEO ar lepnumu piedāvā pilnu Crackstuffers produktu klāstu. Pateicoties mūsu ilggadējai pieredzei, augstākās klases klientu apkalpošanai un ātrai, diskrētai piegādei, mēs garantējam, ka savus lielos Crackstuffers dildus saņemsiet ātri un droši. MEO jūs atradīsiet labākos produktus neparastai un intensīvai pieredzei - vienmēr ar drošību un kvalitāti, ko esat pelnījuši.

     

    Crackstuffers Dildos

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Consigliato

    Appena aperto mia moglie ha spalancato gli occhi, non ci credeva! Lo usa quando non sono a casa o quando vuole una doppia penetrazione! Ottimo prodotto, consigliato!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Crackstuffers Stefan - Dildo izgatavots no augstākās kvalitātes silikona

    Crackstuffers Stefan - Dildo izgatavots no augstākās kvalitātes silikona

    Ja iekāre tevi sauc un tu vienkārši vēlies spēlēties, zilais Stefan dildo no Crackstuffers ir tieši tas, kas tev nepieciešams! Šis dildo ir izgatavots no augstas kvalitātes augstākās kvalitātes silikona, un tas apvieno ērtu diametru un garu, tievu kātu, kas ir piemērots gan solo seksam, gan dildo sesijām ar draugiem.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: