No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo - XL dildo

BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo tika īpaši izstrādāts mūsu pieredzējušajiem klientiem, kuri vēlas vēl intensīvāku prostatas vai G punkta stimulāciju. Šim dildo ir iespaidīgs ievietošanas garums - 25,4 cm un maksimālais diametrs - 6,9 cm, un tam ir viss nepieciešamais, lai sasniegtu un pārsniegtu savas robežas.

Vairāk informācijas

10030/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo - Liels dildo, kas jums patiks!

    BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo tika īpaši izstrādāts mūsu pieredzējušo klientu vidū, kuri vēlas vēl intensīvāku prostatas vai G punkta stimulāciju. Šim dildo ir iespaidīgs ievietojamais garums - 25,4 cm un maksimālais diametrs - 6,9 cm, tāpēc tam ir viss, kas nepieciešams, lai sasniegtu un pārsniegtu savas iespējas. Pateicoties tā anatomiski ideālajai formai, šis Black Hawk Curved Anal Dildo var īpaši sasniegt jūsu karstos punktus, neatkarīgi no tā, vai tie ir anālie vai vaginālie.

    Lieliskas detaļas vēl lielākai stimulācijai

    Daudzās detaļas Black Hawk Curved Anal Dildo bUTTR nodrošina, ka jūs intensīvi sajutīsiet katru pieskārienu. Sākot ar izteiktu priekšādu, beidzot ar biezo dzimumlocekli un izspūrušajām vēnām - šis melnais dildo piedāvā elpu aizraujošu pieredzi, kuru jūs drīz vien neaizmirsīsiet. Turklāt jūs varat piestiprināt dildo pie jebkuras gludas virsmas ar piesūcekni tā apakšpusē vai pat braukt ar to pa spoguli - ideāli piemērots baudai bez rokām.

    Kāpēc BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo ir lieliska izvēle:

    • Šī dildo īpašais izliekums nodrošina optimālu prostatas vai G punkta sasniegšanu.
    • Izaicinošs izmērs: ar 25,4 cm iebīdāmo garumu un 6,9 cm diametru Black Hawk Curved Anal Dildo ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri dod priekšroku lieliem dildo.
    • Brīnišķīgas detaļas: neapgraizīts, biezs dzimumloceklis ar izteiktu priekšādu, lielu dzelīti un izspūrušām vēnām nodrošina īpaši intensīvu stimulāciju.
    • Daudzpusīga lietošana: Piesūceknis ļauj dildo piestiprināt pie gludām virsmām, tāpēc tas piedāvā plašas lietošanas iespējas, sākot no lietošanas bez rokām līdz braukšanai uz vai pie spoguļa.


    Lietošana, piemērots lubrikants un dildo tīrīšana

    Mēs iesakām vienmēr ieeļļot BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo vienmēr ar bagātīgu daudzumu anālā lubrikanta, piem Glory Hole MEO hibrīda lubrikantu, lai nodrošinātu īpaši patīkamu pieredzi. VERYCLEAN Pēc lietošanas rūpīgi notīriet dildo ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai izmantojiet mūsu aerosolu maksimālai higiēnai.

    BUTTR zīmols - kvalitāte un inovācijas no Eiropas

    BUTTR ir Eiropas zīmols, kas ir ieguvis slavu kā augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un lubrikantu piegādātājs. Pazīstams ar savu robusto, vīrišķīgo estētiku un rūpīgi izstrādāto produktu klāstu, BUTTR ir paredzēts tieši vīriešiem un sievietēm, kuri meklē jaunus izaicinājumus seksa laikā Backdoor-Play meklē jaunus izaicinājumus. Katrs BUTTR kolekcijas produkts, sākot no Black Hawk Curved Anal Dildo līdz īpaši izstrādātajiem lubrikantiem, ir ražots atbilstoši visaugstākajiem drošības, komforta un izturības standartiem. Zīmols pārsteidz ne tikai ar inovatīvu dizainu, bet arī ar ķermenim draudzīgu materiālu izmantošanu, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Ar BUTTR jūs izbaudīsiet intensīvu, izsmalcinātu baudu - neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis profesionālis seksa rotaļlietu jomā, fisting vai anālā stiepšanās.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Absolutely Amazing

    I bought this plug cause it was the next step in stretching. I was able to slip completely over it on my third try. This thing is huge but feels so amazing and stays super slick with some good thick lube on it. I can now bounce up and down on it fully and it feels so amazing. Highly recommend to serious stretchers. Know what your getting into before purchase. This is well worth the time and money!!!

      Novērtēšana 

      Super vearbeitet

      Die herkömmlichen Dildos waren für meinen Freund zu hart. Dieser ist für ihn auch für längere Zeiträume angenehm zu benutzen. Riecht nach dem Auspacken überhaupt nicht. Super verarbeitet! Ich werde ihm wohl bald den nächsten von MEO spendieren...

        Uzrakstiet savu pārskatu

        BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo - XL dildo

        BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo - XL dildo

        BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo tika īpaši izstrādāts mūsu pieredzējušajiem klientiem, kuri vēlas vēl intensīvāku prostatas vai G punkta stimulāciju. Šim dildo ir iespaidīgs ievietošanas garums - 25,4 cm un maksimālais diametrs - 6,9 cm, un tam ir viss nepieciešamais, lai sasniegtu un pārsniegtu savas robežas.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: