No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo ar piesūcekni

butt plugPuse , puse dildo, BUTTRFIM-92 Stinger Anal Dildo ir ideāls papildinājums ikvienam, kam patīk intensīva anālā bauda un neparasti dibena spraudņi. Pateicoties izteiktajam dzeltenumam un viļņainajam dizainam, šo anālo dildo var ērti un maigi ievietot anālajā atverē, neraugoties uz tā iespaidīgo izmēru.

Vairāk informācijas

10031/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Anālais dildo ar spēcīgu piesūcekni dziļai anālajai stimulācijai

    Butt plugPuse , puse dildo, BUTTRFIM-92 Stinger Anal Dildo ir ideāls papildinājums ikvienam, kam patīk intensīva anālā bauda un neparasti sēžas dūrieni. Pateicoties izteiktajam sēkliniekam un viļņotajam dizainam, šo anālo dildo var ērti un maigi ievietot anālajā atverē, neraugoties uz tā iespaidīgo izmēru. Ievietojamais garums 22 cm un diametrs 8 cm nodrošina dziļu un intensīvu stimulāciju, kas pat pieredzējušiem lietotājiem ļaus sasniegt savas iespējas. Stinger Pateicoties īpaši spēcīgajam piesūceknim, FIM-92 anālo dildo var piestiprināt pie jebkuras gludas virsmas, lai baudu gūtu bez rokām.

    Anālais profesionāļiem - spēcīgs dizains intensīvai stimulācijai

    BUTTR kolekcija ir īpaši izstrādāta anālo pakalpojumu profesionāļiem ar augstām prasībām, un tā paceļ anālo baudu jaunā līmenī Backdoor-Play uz jaunu līmeni. BUTTR zīmola robustais, vīrišķīgais izskats un militārais dizains atspoguļo spēku un izturību, kas nepieciešama, izmantojot seksa rotaļlietas, piem FIM-92 Stinger Anal Dildo ir nepieciešamas. Šis anālais dildo ir vēl viens piemērs tam, kā BUTTR piedāvā neaizmirstamus piedzīvojumus, kas prasa pilnīgu atdevi un izturību.

    Kāpēc BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo ir lieliska izvēle:

    • Šis dildo piedāvā intensīvu stimulāciju un ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, jo tā ievietošanas garums ir 22 cm un maksimālais diametrs - 8 cm.
    • Izteikti izteikts dzimumloceklis un sfērisks dizains: reālistiskais dizains ar izteiktu dzimumlocekli un viļņiem gar vārpstu nodrošina ļoti īpašu pieredzi.
    • Spēcīgs piesūceknis: īpaši spēcīgais piesūceknis ļauj piestiprināt dildo FIM-92 Stinger Anal Dildo pie jebkuras gludas virsmas, lai to varētu izmantot bez rokām - ideāli piemērots braukšanai ar dildo vai dažādām citām pozām.


    Lietošana, piemērots lubrikants un dildo tīrīšana

    Vienmēr izmantojiet pietiekamu daudzumu ieteiktā lubrikanta Glory Hole MEO hibrīda lubrikantu, lai dildo lietošana būtu vienmērīga un patīkama FIM-92 Stinger Anal Dildo. Šis hibrīda lubrikants nodrošina ilgnoturīgu eļļošanu un ir ideāli piemērots intensīvām sesijām. Notīriet FIM-92 Stinger Anal DildoVERYCLEAN pēc lietošanas rūpīgi notīriet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai izmantojiet mūsu aerosolu īpaši rūpīgai tīrīšanai un optimālai higiēnai.

    BUTTR zīmols - kvalitāte un inovācijas no Eiropas

    BUTTR ir Eiropas zīmols, kas ir ieguvis slavu kā augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un lubrikantu piegādātājs. Pazīstams ar savu robusto, vīrišķīgo estētiku un rūpīgi izstrādāto produktu klāstu, BUTTR ir īpaši paredzēts vīriešiem un sievietēm, kuri meklē jaunus izaicinājumus seksā Backdoor-Play meklē jaunus izaicinājumus. Stinger Katrs BUTTR kolekcijas produkts, sākot no anālā dildo FIM-92 līdz īpaši izstrādātajiem lubrikantiem, ir izgatavots atbilstoši visaugstākajiem drošības, komforta un izturības standartiem. Zīmols pārsteidz ne tikai ar inovatīvu dizainu, bet arī ar ķermenim draudzīgu materiālu izmantošanu, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Ar BUTTR jūs izbaudīsiet intensīvu, izsmalcinātu baudu - neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis profesionālis anālā seksa jomā,fisting vai anālā stiepšanās.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Massive

    I am not an anal newbie, and this thing is going to take me easily months to be able to hilt, this makes my largest plug look tiny. i will update when I can

      Novērtēšana 

      Sehr befriedigend

      Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo ar piesūcekni

      BUTTR FIM-92 Stinger Anal Dildo - Dildo ar piesūcekni

      butt plugPuse , puse dildo, BUTTRFIM-92 Stinger Anal Dildo ir ideāls papildinājums ikvienam, kam patīk intensīva anālā bauda un neparasti dibena spraudņi. Pateicoties izteiktajam dzeltenumam un viļņainajam dizainam, šo anālo dildo var ērti un maigi ievietot anālajā atverē, neraugoties uz tā iespaidīgo izmēru.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: