No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo ar piesūcekni

butt plug Stinger Puslīdz, puslīdz dildo, BUTTR FIM-92 anālais dildo ir ideāls papildinājums ikvienam, kam patīk intensīva anālā bauda un neparasti dibena spraudņi. Pateicoties izteiktajam apakšžoklim un viļņainajam dizainam, šo anālo dildo var ērti un maigi ievietot anālajā atverē, neraugoties uz tā iespaidīgo izmēru.

Vairāk informācijas

10031/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - anālais dildo ar spēcīgu piesūcekni dziļai anālajai stimulācijai

    Butt plug Stinger Puslīdz, puslīdz dildo, BUTTR FIM-92 anālais dildo ir ideāls papildinājums ikvienam, kam patīk intensīva anālā bauda un neparasti dibena spilventiņi. Pateicoties izteiktajam dzimumloceklim un viļņveidīgajam dizainam, šis anālais dildo ir ērts un saudzīgs, lai to ievieto anālajā atverē, neraugoties uz iespaidīgo izmēru. Ievietojamais garums 22 cm un diametrs 8 cm nodrošina dziļu un intensīvu stimulāciju, kas pat pieredzējušiem lietotājiem ļaus sasniegt savas iespējas. Stinger Pateicoties īpaši spēcīgajam piesūceknim, FIM-92 anālo dildo var piestiprināt pie jebkuras gludas virsmas, lai baudu varētu gūt bez rokām.

    Anālais profesionāļiem - spēcīgs dizains intensīvai stimulācijai

    BUTTR kolekcija ir īpaši izstrādāta anālo attiecību profesionāļiem ar augstām prasībām, un tā aizmugurējo durvju rotaļas paceļ jaunā līmenī. Stinger BUTTR zīmola robustais, vīrišķīgais izskats un militārais dizains atspoguļo spēku un izturību, kas nepieciešama, izmantojot tādas seksa rotaļlietas kā FIM-92 anālais dildo. Šis anālais dildo ir vēl viens piemērs tam, kā BUTTR piedāvā neaizmirstamu pieredzi, kas prasa pilnīgu atdevi un izturību.

    Stinger Kāpēc BUTTR FIM-92 anālais dildo ir lieliska izvēle:

    • Šis dildo piedāvā intensīvu stimulāciju un ir ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem.
    • Izteikti izteikti dzimumlocekļi un sfērisks dizains: reālistiskais dizains ar izteikti izteiktiem dzimumlocekļiem un viļņiem gar kātu nodrošina ļoti īpašu pieredzi.
    • Stinger Spēcīgs piesūceknis: īpaši spēcīgais piesūceknis ļauj piestiprināt FIM-92 anālo dildo pie jebkuras gludas virsmas, lai to varētu izmantot bez rokām - ideāli piemērots braukšanai ar dildo vai dažādām citām pozām.


    Lietošana, piemērots lubrikants un dildo tīrīšana

    Vienmēr izmantojiet pietiekamu daudzumu ieteiktā lubrikanta Glory HoleStinger MEO hibrīda lubrikantu, lai FIM-92 anālais dildo būtu vienmērīgs un patīkams. Šis hibrīda lubrikants nodrošina ilgnoturīgu eļļošanu un ir ideāli piemērots intensīvām sesijām. Stinger VERYCLEAN Pēc lietošanas rūpīgi notīriet FIM-92 anālo dildo ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai izmantojiet mūsu aerosolu īpaši rūpīgai tīrīšanai un optimālai higiēnai.

    BUTTR zīmols - kvalitāte un inovācijas no Eiropas

    BUTTR ir Eiropas zīmols, kas ir ieguvis slavu kā augstas kvalitātes seksa rotaļlietu un lubrikantu piegādātājs. Pazīstams ar savu robusto, vīrišķīgo estētiku un rūpīgi izstrādāto produktu klāstu, BUTTR ir paredzēts tieši vīriešiem un sievietēm, kas meklē jaunus izaicinājumus aizkulišu rotaļās. Stinger Visi BUTTR kolekcijas produkti, sākot ar FIM-92 anālo dildo un beidzot ar īpaši izstrādātajiem lubrikantiem, ir ražoti atbilstoši visaugstākajiem drošības, komforta un izturības standartiem. Zīmols pārsteidz ne tikai ar inovatīvu dizainu, bet arī ar ķermenim draudzīgu materiālu izmantošanu, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem. Ar BUTTR jūs izbaudīsiet intensīvu, izsmalcinātu baudu - neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis profesionālis anālā seksa jomā,fisting vai anālā stiepšanās.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr befriedigend

    Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo ar piesūcekni

      Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - Dildo ar piesūcekni

      butt plug Stinger Puslīdz, puslīdz dildo, BUTTR FIM-92 anālais dildo ir ideāls papildinājums ikvienam, kam patīk intensīva anālā bauda un neparasti dibena spraudņi. Pateicoties izteiktajam apakšžoklim un viļņainajam dizainam, šo anālo dildo var ērti un maigi ievietot anālajā atverē, neraugoties uz tā iespaidīgo izmēru.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: