No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drāšanas mašīnas un slaukšanas mašīnas

Informatīvais biļetens

Alphamale Pro 2 seksa mašīna - kompakta, jaudīga un vienmēr gatava intensīvam seksam

Jums nav partnera vai jūsu partneris reti vēlas nodarboties ar seksu? Tad šī mašīna ir īstais risinājums tieši jums! Alphamale Ar MEO Pro 2 estrādes mašīnu jums vairs nav jāpalaiž garām pilnvērtīga un intensīva seksuālā pieredze. Ar līdz pat 285 grūdieniem minūtē šis trūcējamais aparāts nodrošina intensīvus orgasmus, ko atcerēsieties vēl ilgi.

Vairāk informācijas

10019/00

599,99 €


-150,00 €

449,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jums nav partnera vai jūsu partneris reti vēlas nodarboties ar seksu? Tad šī mašīna ir tieši jums! Alphamale Ar MEO Pro 2 estrādes mašīnu jums vairs nav jāpalaiž garām pilnvērtīga un intensīva seksuālā pieredze. Ar līdz pat 285 grūdieniem minūtē šis trūcējamais aparāts nodrošina intensīvus orgasmus, ko atcerēsieties vēl ilgi.


    Šis trīcēšanas aparāts apvieno visas lielo seksa aparātu priekšrocības kompaktā dizainā, ko var diskrēti novietot un kas ir ātri gatavs lietošanai. Neraugoties uz kompakto izmēru, šis seksa aparāts piedāvā tikpat iespaidīgu veiktspēju un daudzpusību kā lielākie seksa aparāti - ideāli piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, gan elpu aizraujošam anālajam seksam, gan intensīvam vaginālajam seksam.

    Alphamale Pro 2 mašīna - kompakta, jaudīga un vienmēr gatava intensīvam seksam!

    Alphamale Ar neticamo veiktspēju - 285 grūdieni minūtē - Pro 2 trīcēšanas mašīna nodrošinās intensīvus orgasmus, ko drīz vien neaizmirsīsiet. Šūšanās mašīnai ir praktiska tālvadības pults, 17 cm garš dildo un divi adapteri. Butt plug Pateicoties Vac-U-Lock™ adapterim (piemēram, Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock un daudzu citu ražotāju dildo) un piesūcekņa adapterim (dildo ar piesūcekņiem), šo trīcēšanas mašīnu var izmantot ar gandrīz jebkuru dildo vai , kas sniedz jums neierobežotu elastību un nebeidzamu baudu.

    Alphamale Kāpēc Pro 2 ir ideāls seksa aparāts:

    • Alphamale Kompaktais dizains: kompaktais dizains padara Pro 2 šukšanas mašīnu viegli uzglabājamu un ātri lietojamu, nezaudējot veiktspēju.
    • Jaudīgs: ar 285 grūdieniem minūtē šis drāžamais aparāts nodrošina neticamu veiktspēju, kas garantē intensīvu seksu ar elpu aizraujošiem orgasmiem.
    • butt plug Universāls: ar komplektā iekļauto Vac-U-Lock™ adapteri un piesūcekņa adapteri jūs varat izmantot gandrīz jebkuru dildo vai ar šo seksa mašīnu un pielāgot seksa mašīnu atbilstoši savām vēlmēm.
    • Vienkārša lietošana: komplektā iekļautā tālvadības pults ļauj viegli un ērti kontrolēt trīcēšanas mašīnu lietošanas laikā.
    • Piemērots vīriešiem un sievietēm: Ideāli piemērots elpu aizraujošam anālajam seksam un intensīvam vaginālajam seksam.


    Vac-U-Lock™ adaptera un piesūcekņa adaptera priekšrocības:

    Alphamale Pro 2 ir aprīkots ar Vac-U-Lock™ un piesūcekņa adapteri, kas nodrošina nepārspējamu daudzpusību. Izmantojot Vac-U-Lock™ adapteri, varat droši piestiprināt dažādus saderīgus dildus un dibena spraudņus (no Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock un daudziem citiem ražotājiem), garantējot stabilu un stingru savienojumu neatkarīgi no seksa intensitātes. Ar piesūcekņu adapteri varat izmantot dildo ar piesūcekņiem, kas sniedz vēl lielāku elastību, izvēloties un izmantojot iecienītākos dildo. Neatkarīgi no tā, vai seksa laikā dodat priekšroku maigākam vai intensīvākam seksam, ar šiem adapteriem jūs varat pielāgot dildu mašīnu savām vēlmēm un padarīt seksu katru reizi unikālu. Alphamale Iespēja nomainīt dildo atbilstoši noskaņojumam nodrošina, ka Pro 2 dildu mašīna vienmēr piedāvās jums jaunus, aizraujošus piedzīvojumus.

    Ļaujiet savai iztēlei ļauties vaļu!

    Ļaujiet savai iztēlei vaļu un ļaujiet partnerim pārņemt kontroli ar tālvadības pulti. Alphamale Ar Pro 2 fucking machine varat pilnībā ļauties baudai un izbaudīt tirpinošu uzbudinājumu, kamēr jūsu partneris nosaka intensitāti. Neatkarīgi no tā, vai tā ir maiga, lēna penetrācija vai spēcīga, ātra penetrācija - jūs nekad nezināsiet, kas sekos. Iespēja atteikties no kontroles piešķir seksa aparāta izmantošanai aizraujošu slāni, ļaujot pilnībā ļauties iekārei un baudai.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Amazing

    My boy loves to be fucked by the machine, as he calls it. It is worth every penny to see him begging for my cock in his mouth.

      Novērtēšana 

      This machine is amazing!

      My wife and I bought it as an anniversary gift and we absolutely love it. She has left me locked in it all night and let the machine fuck me for a full 8 hours. My ass will never be the same, and I worry about losing bowel control. But it is a risk that I am willing to take. She has been talking about leaving me bound for a full 24 hours and see if my ass can handle a full day of fucking.

        Novērtēšana 

        This machine is so much better...

        This machine is so much better than getting fucked by another guy or shemale. It can just keep going and never rushes me. I get to control all the thrusting depth and speed to just what I need to get off without even touching myself.

          Novērtēšana 

          High-End Fickmaschine

          Ich habe mir vor kurzem diese High-End Fickmaschine gekauft und bin begeistert! Die Verarbeitung und die Materialien sind erstklassig und das Design ist stabil und stylisch.
          Hier ist meine Rezension:

          Die Leistung:
          Der Motor ist unglaublich kraftvoll und bietet eine breite Palette an Einstellungen, die sich einfach und intuitiv per Fernbedienung steuern lassen.

          Vielseitigkeit:
          Mit mehreren, leicht austauschbaren Aufsätzen bietet die Fickmaschine unbegrenzte Möglichkeiten. Trotz ihrer Kraft ist die Maschine erstaunlich leise.

          Pflege:
          Die Reinigung ist ganz easy!

          Fazit
          Die Fickmaschine ist jeden Cent wert. Sehr empfehlenswert!

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Alphamale Pro 2 seksa mašīna - kompakta, jaudīga un vienmēr gatava intensīvam seksam

          Alphamale Pro 2 seksa mašīna - kompakta, jaudīga un vienmēr gatava intensīvam seksam

          Jums nav partnera vai jūsu partneris reti vēlas nodarboties ar seksu? Tad šī mašīna ir īstais risinājums tieši jums! Alphamale Ar MEO Pro 2 estrādes mašīnu jums vairs nav jāpalaiž garām pilnvērtīga un intensīva seksuālā pieredze. Ar līdz pat 285 grūdieniem minūtē šis trūcējamais aparāts nodrošina intensīvus orgasmus, ko atcerēsieties vēl ilgi.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: