No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drošas šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

Ticības josta - NoPacha Eternal Lock - Oriģināls no MEO Germany

NoPacha™ Eternal Lock Ir viena no labākajām šķīstības jostām ilgstošai šķīstībai un viens no populārākajiem produktiem BDSM kopienā visā pasaulē. Tā ir īpaši izstrādāta vairāku mēnešu šķīstībai, nekaitējot ne tikai komfortam, bet arī higiēnai, un tai piemīt izcilas drošības, komforta un estētikas īpašības.

Vairāk informācijas

3829/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Viena no labākajām šķīstības jostām ilgtermiņa šķīstībai

    NoPacha™ Eternal Lock Chastity Belt ir viena no labākajām šķīstības jostām ilgstošai šķīstībai un viens no populārākajiem produktiem BDSM kopienā visā pasaulē. Tā ir īpaši izstrādāta vairāku mēnešu šķīstībai, nekaitējot komfortam un higiēnai, un tai piemīt izcilas drošības, komforta un estētikas īpašības.

    NoPacha™ Eternal Lock Tīras josta: drošība un pielāgojamība

    Īpaša NoPacha™ īpašā iezīme Eternal Lock Ir regulējamais dzimumlocekļa gredzens, kura diametru var regulēt no 32 mm līdz 50 mm. Tas ir piestiprināts ar speciālu bloķēšanas tapu, ko var atvērt tikai ar attiecīgo atslēgu. Sānu ventilācijas spraugas gar dzimumlocekli, kā arī papildu ventilācijas atveres un sprauga dzimumlocekļa dzimumlocekļa apvidū nodrošina optimālu higiēnu un komfortu - pat urinēšana ar šķīstības jostu nav problēma.

    Anatomiski ideāli piemērota un lieliski izstrādāta šķīstības josta

    Ar anatomiski perfektu piegulumu un tikai 265 gramus smagu svaru NoPacha™ Eternal Lock No augstas kvalitātes hromēta metāla izgatavotā šķīstības josta nosaka jaunus kvalitātes un dizaina standartus. Kakla gredzens un krātiņš ir stingri savienoti viens ar otru, garantējot vieglu lietošanu un drošu stiprinājumu.

    NoPacha zīmola kvalitāte un estētika

    NoPacha™ Eternal Lock ir tradicionālā vācu zīmola NoPacha paraugs un pārsteidz ne tikai ar savu funkcionalitāti, bet arī ar estētiski pievilcīgu dizainu. Šī šķīstības josta apvieno drošību, komfortu un estētiku visaugstākajā līmenī.

    Viegla tīrīšana un izmantošana

    Pateicoties tās pārdomātajam dizainam, NoPacha™ Eternal Lock Nevainības josta nav jānoņem tīrīšanai. Jūs bez problēmām varat doties dušā ar uzvilktu šķīstuma jostu - vienkārši rūpīgi noskalojiet un atstājiet, lai tā labi nožūst. INSTACLEAN Ja šķīstības josta netiek valkāta, mēs iesakām to tīrīt ar mūsu aerosolu, lai nodrošinātu maksimālu higiēnu. Mūsu PlowBoy želeja, kas ir bagātināta ar D vitamīnu un alveju un nodrošina maigu ādas kopšanu, ir piemērota dzimumlocekļa kopšanai tā nēsāšanas laikā.

    Sīkāka informācija:

    • NoPacha Eternal Lock
    • Metāla šķīstības josta.
    • Izturības josta vīriešiem.
    • Izmēri: Iekšējais diametrs 35 mm un 43 mm, ārējais diametrs 40 mm un 48 mm. Dzimumlocekļa iekšējais garums 69 mm. Kopējais garums 92 mm, regulējams iekšējais gredzena diametrs no 32 līdz 50 mm.
    • Svars: aptuveni 265 grami
    • Materiāls: augstas kvalitātes metāls, hromēta virsma.
    • NoPacha™ Eternal Lock Ir ne tikai augstas kvalitātes šķīstības līdzeklis vīriešiem, bet arī estētisks aksesuārs, kas uzrunā sajūtas un rosina iztēli.
    • Izsmalcinātais šķīstības jostas dizains padara to par ideālu BDSM piederumu lomu spēlēm, kurās galvenā loma ir spēkam un pakļaušanai. Tā kalpo kā vīrieša šķīstības garants un ir uzticības simbols viņa partnerei. NoPacha™ jostas nēsātājs Eternal Lock nonāk pasaulē, kurā ir atteikta kontrole un ierobežota iekāre - tas ir juteklisks izaicinājums, kas var stiprināt partneru emocionālo saikni.
    • Praksē, pateicoties precīzām regulēšanas iespējām un izturīgam, bet anatomiskam dizainam, šķīstības josta nodrošina perfektu līdzsvaru starp stingrību un komfortu. NoPacha™ Eternal Lock Ir daudzpusīga gan mājās, gan BDSM kopienas pasākumos, kur tā piesaista uzmanību un ir sarunu objekts.
    • Skaistumcietības scenāriji iegūst jaunu estētisku dimensiju ar NoPacha™ Eternal Lock piešķir jaunu estētikas un drošības dimensiju. Neatkarīgi no tā, vai tā paredzēta īstermiņa scenārijiem vai ilgtermiņa spēlītēm, šī šķīstības josta tika izstrādāta, lai apmierinātu prasīgo BDSM cienītāju prasības. Ar NoPacha™ Eternal Lock jūs izvēlaties šķīstības jostu, kas ne tikai atspoguļo jūsu vēlmes, bet arī koncentrējas uz izturību un kvalitāti.
    • Atklājiet arī mūsu ekskluzīvo CUMELOT klāstu, kas īpaši izstrādāts, lai intensīvi stimulētu prostatu un pasīvos vīriešus novestu līdz nepārspējamam piespiedu orgasmam bez erekcijas. Keyholder Nepieciešams visiem dominantiem, kuri vēlas vienmēr būt kontrolē.
    • MEO, Cumelot, NoPacha un PlowBoy ir reģistrētas MEO preču zīmes no Vācijas. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.


    NoPacha™ Eternal Lock

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Great

    So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Very discreet underneath clothes

    Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Ticības josta - NoPacha Eternal Lock - Oriģināls no MEO Germany

    Ticības josta - NoPacha Eternal Lock - Oriģināls no MEO Germany

    NoPacha™ Eternal Lock Ir viena no labākajām šķīstības jostām ilgstošai šķīstībai un viens no populārākajiem produktiem BDSM kopienā visā pasaulē. Tā ir īpaši izstrādāta vairāku mēnešu šķīstībai, nekaitējot ne tikai komfortam, bet arī higiēnai, un tai piemīt izcilas drošības, komforta un estētikas īpašības.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    29 citas preces tajā pašā kategorijā: