No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa uzmavas un dzimumlocekļa pārvalki

Informatīvais biļetens

"Sexy Monster" dzimumlocekļa piedurkne

Šī dzimumlocekļa uzmava pārvērš katru dzimumlocekli par savdabīgu seksa monstru. Ideāli piemērots, lai izdzīvotu savus dzīvnieciskos instinktus un piepildītu savas slēptākās vēlmes! Uzziniet, ko vēl piedāvā mūsu dzimumlocekļa uzmava MEO...

Vairāk informācijas

3718/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī dzimumlocekļa uzmava pārvērš katru dzimumlocekli par savdabīgu seksa monstru. Ideāli piemērots, lai izdzīvotu savus dzīvnieciskos instinktus un piepildītu savas slēptākās vēlmes!

    Izbaudiet nepārspējamu baudu un iztēli rosinošu seksu ar mūsu dīvaino dzimumlocekļa uzmavu, kas veidota pēc perversas mītiskas būtnes dzimumlocekļa parauga.

    Šis unikālais aksesuārs pārvērš jebkuru dzimumlocekli par aizraujošu, eksotisku seksa rotaļlietu! Dzimumlocekļa uzmava ir elastīga seksa rotaļlieta, kas tiek uzlikta uz dzimumlocekļa un turēta vietā. Mūsu dzimumlocekļa uzmava ir pieejama dažādos izmēros, formās un tekstūrās, un tā ir izstrādāta, lai padarītu seksu par kaut ko īpašu abiem partneriem.

    Mūsu dzimumlocekļa uzmavas īpašās iezīmes:

    • Izgudrotais dizains: dzimumlocekļa uzmava pārsteidz ar savu neparasto dizainu, kas atgādina savvaļas dzīvnieka dzimumlocekļa formu vai mītiskas būtnes noslēpumaino dzimumlocekli. Sīki izstrādātais dizains un izteiktās dzimumlocekļa uzmavas struktūras sniedz intensīvu vizuālu un fizisku baudu.
    • Ilgāka izturība seksa laikā: vēl viena liela dzimumlocekļa uzmavas priekšrocība ir tā, ka tā palīdz vīriešiem ilgāk izturēt seksu. Biezāks materiāls samazina tiešu dzimumlocekļa stimulāciju, kas nodrošina ilgāku un neticami labu seksu.
    • Augstas kvalitātes silikons: izgatavots no mīksta, ķermenim draudzīga silikona, dzimumlocekļa uzmava nodrošina augstu valkāšanas komfortu un maksimālu uzticamību. Materiāls ir hipoalerģisks, nesatur lateksu un ftalātus, tāpēc varat pilnībā koncentrēties uz savu baudu.
    • Ideāli piemērots: dzimumlocekļa uzmava droši un stingri pieguļ, jo tā lieliski pielāgojas lietotāja dzimumloceklim un sēkliniekiem. Elastīgais, bet stabilais stiprinājums nodrošina, ka dzimumlocekļa uzmava iespiešanās laikā neslīd un vienmēr paliek savā vietā.
    • Viegli lietojams: Pateicoties elastīgajam silikonam, dzimumlocekļa uzmavu ir viegli uzvilkt un noņemt. Tā pielāgojas dažādiem dzimumlocekļa izmēriem un nodrošina ērtu un stingru satvērienu.
    • Intensīvas sajūtas: Unikālā dzimumlocekļa uzmavas struktūra intensīvāk stimulē ne tikai vīrieti, bet arī viņa partneri. Atšķirīgās detaļas un īpašā forma nodrošina nepārspējamas sajūtas katras penetrācijas laikā, neatkarīgi no tā, vai tā ir anāla vai vagināla.
    • Viegli tīrāms: Pēc lietošanas dzimumlocekļa uzmavu var vienkārši notīrīt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. VERYCLEAN Vēl rūpīgākai tīrīšanai iesakām izmantot mūsu aerosolu.


    Sīkāka informācija:

    • Sīkāk: Penisa uzmava
    • Piemērots: elastīgs, pielāgojas dažādiem dzimumlocekļa izmēriem
    • Krāsa: rozā/balta
    • Diametrs: 50 mm
    • Augstums: 100 mm
    • Garums: 190 mm
    • Ievietojamais garums: 170 mm
    • Materiāls: silikons
    • Pielietojums: Uzvelciet dzimumlocekļa uzmavu uz dzimumlocekļa un cilpu ap sēkliniekiem, lai nodrošinātu stingru un ērtu satvērienu. Izbaudiet iztēli rosinošās un intensīvās sajūtas, ko sniedz šis unikālais piederums.
    • Lubrikants anālai/vaginālai lietošanai: Izmantojiet augstas kvalitātes lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, lai padarītu pieredzi vēl intensīvāku un patīkamāku. Lubrikanti uz ūdens bāzes ir ādai draudzīgi, viegli nomazgājami un saderīgi ar visām seksa rotaļlietām. Aquameo nodrošina, ka dzimumloceklis iekļūst anālajā atverē vai makstī maigi un vienmērīgi - bezgalīgai baudai bez pārtraukuma.
    • Viegla tīrīšana: Penisa uzmavas tīrīšana pēc lietošanas ir ļoti vienkārša. VERYCLEAN Vienkārši izmantojiet siltu ūdeni un maigas ziepes vai mūsu aerosolu, lai rūpīgi notīrītu dzimumlocekļa uzmavu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    AMAZING

    The feel is AMAZING super soft life like skin texture, it's very girthy but fits on perfect for even a small or average size pe**s . It's light weight but also has some heftyness to it . It's the perfect thickness .

      Uzrakstiet savu pārskatu

      "Sexy Monster" dzimumlocekļa piedurkne

      "Sexy Monster" dzimumlocekļa piedurkne

      Šī dzimumlocekļa uzmava pārvērš katru dzimumlocekli par savdabīgu seksa monstru. Ideāli piemērots, lai izdzīvotu savus dzīvnieciskos instinktus un piepildītu savas slēptākās vēlmes! Uzziniet, ko vēl piedāvā mūsu dzimumlocekļa uzmava MEO...

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      23 citas preces tajā pašā kategorijā: