No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa uzmavas un dzimumlocekļa pārvalki

Informatīvais biļetens

Kinky Black Dick - Penisa uzmava ar uzgaļiem

Šī dzimumlocekļa uzmava ar brīnišķīgi stimulējošiem uzgaļiem pārvērš jebkuru vidējo dzimumlocekli melnā seksa monstrā. Ideāli piemērots jūsu fantāziju tumšās puses izdzīvojumam! Uzziniet, ko vēl piedāvā šī melnā silikona uzmava šeit, MEO..

Vairāk informācijas

3721/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī dzimumlocekļa uzmava ar brīnišķīgi stimulējošiem uzgaļiem pārvērš jebkuru vidējo dzimumlocekli melnā seksa monstrā. Ideāli piemērots jūsu fantāziju tumšās puses izdzīvojumam!

    Uzziniet, ko vēl piedāvā šī melnā silikona uzmava šeit, MEO... Šī uzmava ar bieziem uzgaļiem ir absolūts padomdevējs ikvienam, kurš seksa laikā vēlas piedzīvot kaut ko vairāk - gan anālā, gan vaginālā seksa laikā. Biezie uzgaļi masē katru partnera iekšējo punktu, pastiprinot katru kustību un palielinot baudas sajūtu.

    Katra iekļūšana izraisa intensīvu tirpšanas sajūtu, un jūs sajutīsiet, kā jūs un jūsu partneris burtiski eksplodējat no iekāres. Mūsu melnā dzimumlocekļa uzmava ir elastīga silikona seksa rotaļlieta, kas tiek uzvilkta uz dzimumlocekļa un turēta vietā. Mūsu dzimumlocekļa uzmava ir pieejama dažādos izmēros, formās un tekstūrās, un tā nodrošina, ka sekss kļūst par kaut ko īpašu abiem partneriem.

    Mūsu dzimumlocekļa uzmava ir kaut kas ļoti īpašs!

    • Ar dzimumlocekļa uzmavu var baudīt intensīvāku seksu - gan anālo, gan vaginālo. Uzgaļi stimulē intensīvāk un sasniedz vairāk erogēno zonu, kas ievērojami palielina baudu. Katra iekļūšana anālajā atverē vai vagīnā ir intensīvāka un sniedz neparastu baudas sajūtu abiem partneriem.
    • Izdomas bagāts dizains: melnā dzimumlocekļa uzmava ir absolūts acis piesaistošs elements! Tas atgādina savvaļas dzīvnieka dzimumlocekļa vai mītiskas būtnes noslēpumaino dzimumlocekli. Detalizētais dizains un izteiktās struktūras nodrošina intensīvu vizuālu un fizisku baudu.
    • Ilgāka izturība seksa laikā: Vēl viena liela dzimumlocekļa uzmavas priekšrocība ir tā, ka tā palīdz vīriešiem ilgāk izturēt seksa laikā. Biezāks materiāls samazina tiešo dzimumlocekļa stimulāciju, kas nodrošina neticami labu seksu, kas vienkārši ilgāk ilgst!
    • Augstas kvalitātes silikons: izgatavots no mīksta, ķermenim draudzīga silikona, dzimumlocekļa uzmava nodrošina maksimālu komfortu un uzticamību. Materiāls ir hipoalerģisks, nesatur lateksu un ftalātus, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz savu baudu.
    • Ideāli piemērots: melnā dzimumlocekļa uzmava droši un stingri pieguļ, jo tā lieliski pielāgojas lietotāja dzimumloceklim un sēkliniekiem. Elastīgais, bet stabilais stiprinājums nodrošina, ka dzimumlocekļa uzmava iespiešanās laikā neslīd un vienmēr paliek savā vietā.
    • Vienkārši atjautīgs: pateicoties elastīgajam silikonam, dzimumlocekļa uzmavu ir viegli uzvilkt un atkal noņemt. Tā pielāgojas dažādiem dzimumlocekļa izmēriem un nodrošina ērtu un stingru satvērienu.
    • Viegli tīrāms: Pēc lietošanas dzimumlocekļa uzmavu var vienkārši notīrīt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. VERYCLEAN Vēl rūpīgākai tīrīšanai iesakām izmantot mūsu aerosolu.


    Sīkāka informācija:

    • Penisa uzmava ar uzgaļiem
    • Piemērots: elastīgs, pielāgojas dažādiem dzimumlocekļa izmēriem
    • Krāsa: melna
    • Diametrs: 30 mm
    • Garums: 135 mm
    • Materiāls: silikons
    • Pielietojums: Uzvelciet dzimumlocekļa uzmavu uz dzimumlocekļa un cilpu ap sēkliniekiem, lai nodrošinātu stingru un ērtu satvērienu. Izbaudiet iztēli rosinošās un intensīvās sajūtas, ko sniedz šis unikālais piederums.
    • Lubrikants anālai/vaginālai lietošanai: Izmantojiet augstas kvalitātes lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, lai padarītu pieredzi vēl intensīvāku un patīkamāku. Lubrikanti uz ūdens bāzes ir ādai draudzīgi, viegli nomazgājami un saderīgi ar visām seksa rotaļlietām. Aquameo nodrošina, ka dzimumloceklis iekļūst anālajā atverē vai makstī maigi un vienmērīgi - bezgalīgai baudai bez pārtraukuma.
    • Viegla tīrīšana: Penisa uzmavas tīrīšana pēc lietošanas ir ļoti vienkārša. VERYCLEAN Vienkārši izmantojiet siltu ūdeni un maigas ziepes vai mūsu aerosolu, lai rūpīgi notīrītu dzimumlocekļa uzmavu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Kinky Black Dick - Penisa uzmava ar uzgaļiem

      Kinky Black Dick - Penisa uzmava ar uzgaļiem

      Šī dzimumlocekļa uzmava ar brīnišķīgi stimulējošiem uzgaļiem pārvērš jebkuru vidējo dzimumlocekli melnā seksa monstrā. Ideāli piemērots jūsu fantāziju tumšās puses izdzīvojumam! Uzziniet, ko vēl piedāvā šī melnā silikona uzmava šeit, MEO..

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      23 citas preces tajā pašā kategorijā: