No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

E-Stim Systems

Informatīvais biļetens

Lielais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems

Tiem, kas elektrostimulācijas laikā vēlas spēcīgāku iespiešanās sajūtu, lielais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems ir augstākās klases izvēle. Tā dizains un funkcionalitāte padara šo elektrodu par vienu no mūsu bestselleriem anālai un vaginālai elektrostimulācijai.

Vairāk informācijas

3795/00

169,99 €


-20,00 €

149,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Lielais Torpedo™ elektrods: spēcīgs un efektīvs bipolārais elektrods no E-Stim Systems!

    Lielais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems ir pirmā izvēle ikvienam, kurš elektrostimulācijas laikā vēlas spēcīgāku iekļūšanas sajūtu E-Stim Systems ir augstākās klases izvēle. Tā dizains un funkcionalitāte padara šo elektrodu par vienu no mūsu bestselleriem anālajai un vaginālajai elektrostimulācijai.

    Anālā un vaginālā elektrostimulācija ir prakses, kas pieder pie seksuālās elektrostimulācijas jomas un piedāvā unikālas sajūtas, ko parastās seksa rotaļlietas nevar sniegt. Īpašs valdzinājums slēpjas tiešā nervu galu stimulācijā ar kontrolētiem elektriskajiem signāliem, kas izraisa intensīvu uzbudinājumu un unikālus orgasma pārdzīvojumus. Attiecībā uz anālo un vaginālo lietošanu šīs zonas ir aprīkotas ar daudzām jutīgām nervu galotnēm, tāpēc tās ir neticami jutīgas pret elektrostimulāciju. Torpedo™ elektrods spēj radīt dažādas sajūtas, sākot ar vieglu tirpšanas sajūtu un beidzot ar spēcīgu pulsāciju, un to var pielāgot personīgajām vēlmēm, izmantojot pievienoto elektrostimulācijas ierīci.

    Lielā Torpedo™ elektroda galvenās īpašības:

    • Lielais Torpedo™ elektrods ir bipolārs elektrods, kas nodrošina līdzsvarotu un efektīvu stimulāciju gan no iekšpuses, gan no ārpuses.
    • Gluda un noapaļota galviņa: Gludā un noapaļotā galviņa nodrošina ērtu anālo/vaginālo ievietošanu, tāpēc ir piemērota gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.
    • Viegla lietošana: elektroda pamatne Torpedo™ Elektroda pamatnei ir frēzēta rieva, kas atvieglo anālo/vaginālo ievietošanu un izņemšanu.
    • Augstas kvalitātes materiāli un izgatavošana: lielais Torpedo™ elektrods ir izgatavots no kosmosa klases materiāliem, ir izturīgs un to var izjaukt tīrīšanai. Elektrodam ir ražotāja mūža garantija.
    • Dabiska sajūta un lielisks elektriskais kontakts: Elektriskie kontakti elektroda augšējā un apakšējā daļā nodrošina lielisku kontaktu ar ādu un labāku seksuālo stimulāciju nekā ar citiem elektrodiem.


    Izmēri un tehniskie dati:

    Lielais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems ir bipolārs, ievietojams elektrods, kas paredzēts elpu aizraujošai elektrostimulācijai. Tā kopējais garums ir 135 mm un ievietojamais garums 115 mm, tāpēc tas ir piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm, kas elektrostimulācijas laikā vēlas maksimālu iekļūšanu. Elektroda diametrs ir 50 mm, kas nodrošina pilnvērtīgu sajūtu, un tā apkārtmērs ir 157 mm, kas nodrošina spēcīgu ievietotā elektroda klātbūtni. Torpedo™ elektrods sver 555 gramus un nodrošina izteiktu sajūtu. Lielajam Torpedo elektrodam elektriskajam savienojumam pamatnē ir divas 4 mm ligzdas, kurām var pievienot dažādas elektrostimulācijas ierīces (vajadzības gadījumā izmantojot mūsu adapterus). Šī funkciju kombinācija padara lielo Torpedo™ elektrodu par ideālu izvēli seksuālās elektrostimulācijas cienītājiem.

    Tīrīšana un kopšana:

    Tīrīšana ir vienkārša: notīriet elektrodu ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai ar VERYCLEAN aerosolu un pēc tam noslaukiet līdz sausumam. Pirms uzglabāšanas elektrodam, ieskaitot kontaktligzdas, jābūt pilnīgi sausam.

    Šis ir pats jautrākais veids, kā lietot Torpedo™ elektrodu:

    Lai gūtu lielisku elektrostimulācijas pieredzi, mēs iesakām izmantot mūsu lubrikantu uz ūdens bāzes ESHOCK, lai atvieglotu elektroda ievietošanu anālajā/vaginālajā atverē un nodrošinātu optimālu elektrovadītspēju. Lūdzu, nelietojiet silikona vai hibrīda lubrikantus un ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav savietojami ar elektrodiem E-Stim Systems elektrodiem.

    Lielais Torpedo™ elektrods: pirmā izvēle vaginālajai un anālajai elektrostimulācijai!

    Lielais Torpedo™ elektrods Torpedo™ piedāvā iespaidīgu un apmierinošu pieredzi seksuālās elektrostimulācijas cienītājiem. Ievērojamais izmērs apvienojumā ar izsmalcināto dizainu un augstas kvalitātes materiāliem padara šo elektrodu par ideālu izvēli ikvienam, kas vēlas vēl intensīvāk izbaudīt vaginālo/anālo elektrostimulāciju.

    Sīkāka informācija:

    • Lielais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems
    • Tips: BiPolar, ievietojams
    • Kopējais garums: 135 mm
    • Ievietojamais garums: 115 mm
    • Diametrs: 50 mm
    • Apmērs/izmērs: 157 mm
    • Svars: 555 g
    • Savienojumi: 2 x 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Buon prodotto ma non per i principianti

    Lo consiglierei solo a chi fa già pratica con l’anale, per esempio per me è risultato troppo grande all’inizio e provavo un po’ di dolore nell’inserimento, perciò ho optato per qualcosa di più piccolo ed il problema non si è più presentato. Suggerisco inoltre, se si decide di usarlo, di abbondare di lubrificante specifico.

      Novērtēšana 

      Sehr gute Qualität und guter Preis

      Sehr gute Qualität und guter Preis - schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Sehr angenehm zum tragen selbst Tagelang (24/7) hinweg. Ich empfehle dazu das Flachkabel was auch hier bei MEO angeboten wird.

        Novērtēšana 

        Awesome

        Great addition to our toy collection. My girl and I both use it. Looking for a larger on now!!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Lielais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems

          Lielais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems

          Tiem, kas elektrostimulācijas laikā vēlas spēcīgāku iespiešanās sajūtu, lielais Torpedo™ elektrods no E-Stim Systems ir augstākās klases izvēle. Tā dizains un funkcionalitāte padara šo elektrodu par vienu no mūsu bestselleriem anālai un vaginālai elektrostimulācijai.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: