No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācijas ierīces

Informatīvais biļetens

2B Elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

2B elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems ir ideāli piemērota BDSM faniem, kuri vēlas izpētīt sāpju un baudas mijiedarbību. Ar 17 režīmiem tā piedāvā plašu sajūtu klāstu - no maigām līdz intensīvām. Divi kanāli nodrošina precīzu kontroli, un audio funkcija pārvērš skaņas elektriskos impulsos!

Vairāk informācijas

3755/00

449,99 €


-120,00 €

329,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems: izbaudiet maksimālu elektrostimulācijas efektu.

    E-Stim Systems 2B™ elektrostimulācijas ierīce ir ideāla ierīce ikvienam, kas vēlas atklāt BDSM pasauli. Ar tās neticamajiem 17 režīmiem jūs varat izbaudīt plašu sajūtu gammu - no maigām līdz ārkārtīgi intensīvām. Divi kanāli nodrošina nepārspējamu precizitāti, ļaujot iegremdēt jūs dziļi dominances un pakļaušanās sfērā. Un tas vēl nav viss! Skaņas vadība nodrošina pavisam jaunu uzbudinājuma līmeni un pārvērš skaņas baudā vai sāpēs. Esiet gatavi īstenot savas šausmīgākās fantāzijas ar 2B™ elektrostimulācijas ierīci no 2B™ E-Stim Systems lai atraisītu!

    E-Stim sistēmas: bauda, sāpes, dominance un pakļaušana

    2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems bDSM kontekstā raksturo sāpju un baudas, dominances un padevības kombinācija. 17 dažādi programmu režīmi piedāvā sajūtu spektru, sākot no maigas kutināšanas līdz intensīviem impulsiem, un aptver dažādus erotiskās elektrostimulācijas līmeņus. Dom Sub Divi neatkarīgi kanāli ļauj precīzi kontrolēt vairākus elektrodus - ideāli piemēroti dominances spēlēm, kurās var pielāgot katru sajūtu pēc saviem ieskatiem, vienlaikus izbaudot neprognozējamību. Audio un stereo apstrāde piedāvā unikālu dimensiju, pārvēršot skaņas baudā vai sāpēs, pastiprinot pakļaušanas pieredzi. Drošība BDSM ir galvenā prioritāte, tāpēc 2B™ no 2B™E-Stim Systems atbilst stingriem drošības standartiem, tāpēc ir uzticams līdzeklis, lai atklātu trauslo līdzsvaru starp sāpēm un baudu, kontroli un pakļaušanos.

    2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems:

    Ar 2B™ elektrostimulācijas ierīci no E-Stim Systems2010. gadā pirmo reizi prezentētā e-stimulācijas tehnoloģijas brīnuma, jūs ieejat inovatīvas elektrostimulācijas pasaulē. 2B™ elektrostimulācijas ierīce, kas ir slavena ar savu jaudu un daudzpusību, ir absolūts gals elektrostimulācijas jomā.

    2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems: elektrosekss tehnoloģiju virsotne!

    2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems nav tikai vēl viena Estim ierīce; tā ir inovācija pastāvīgi augošajā elektrostimulācijas pasaulē un vārti uz intensīvas, kontrolētas baudas pasauli pazinējiem, kas zina, ko vēlas: Labākais!

    E-Stim Systems 2B™ elektrostimulācijas ierīces svarīgākās īpašības:

    • Liels programmu klāsts: 2B™ piedāvā 17 programmu režīmus, tostarp populāros "Pulse" un "Continuous", kurus papildina tādas papildu funkcijas kā "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" un "Programmed Wave", lai erotiskā elektrostimulācija sasniegtu jaunus ekstāzes augstumus.
    • Intuitīvs displejs un vadības ierīces: Skaidrs, ar aizmuguri izgaismots LCD displejs nodrošina tūlītēju atgriezenisko saiti par ierīces darbību, savukārt lietotājam draudzīgas vadības ierīces atvieglo tās lietošanu. Integrētais palīdzības ekrāns atvieglo režīmu izvēli, un fona apgaismojums nodrošina labu salasāmību pat naktī.
    • Divi neatkarīgi kanāli: Ar pilnībā izolētiem izejas kanāliem, katram no kuriem ir atsevišķa vadība, 2B™ no E-Stim Systems ļauj vienlaicīgi izmantot vairākus bipolāros elektrodus, kurus var darbināt neatkarīgi vienu no otra. Izvades gaismas diodes norāda izejas jaudu un tādējādi nodrošina vizuālu norādi par pašreizējo aktivitāti.
    • Savienojuma un trīsfāžu režīms: inovatīvais savienojuma režīms apvieno abus kanālus kopīgai kontrolei, un papildu 2B® "Triphase" kabeļu komplekts no E-Stim Systems nodrošina trīsdimensiju elektrostimulācijas pieredzi.
    • Enerģijas padeves elastība: 2B™ no E-Stim Systems darbina 9 V akumulators, un to var barot ar atsevišķi pieejamo tīkla adapteri.
    • Iebūvēts mikrofons ar regulējamu jutību apvienojumā ar patiesu stereo signāla apstrādi, izmantojot 3,5 mm stereo ieeju, nodrošina unikālu pieredzi, kad ierīce ir savienota ar MP3 atskaņotāju: Audio signāli tiek pārveidoti stimulējošos elektrostimulācijas modeļos.
    • Digitālās saites saskarne: Papildus pieejamais Digital Link interfeiss ļauj elektrostimulācijas ierīci pieslēgt pie PC vai Mac, izmantojot USB. Tas ļauj izmantot programmaparatūras atjauninājumus un pat tālvadības funkcijas, izmantojot internetu, lai 2B™ vienmēr būtu atjaunināta ar jaunākajām elektrostimulēšanas tehnoloģijām.
    • Drošība pēc konstrukcijas: 2B™ no E-Stim Systems atbilst Eiropas, Apvienotās Karalistes un ASV drošības standartiem un ir aprīkots ar izejas kanālu izolāciju, jaudas ierobežošanu, maigās palaišanas kontroli un CE marķējumu, uzsverot drošību un uzticamību.


    Viena no jaudīgākajām elektrostimulācijas ierīcēm pasaulē

    Kopš tās laišanas tirgū 2010. gadā 2B™ no E-Stim Systems 2B™ ir pierādījusi, ka tā ir viena no jaudīgākajām un daudzpusīgākajām elektrostimulācijas ierīcēm pasaulē. Ja vēlaties tikai labāko, jums nav nepieciešams nekas cits kā 2B™ no E-Stim Systems. 2B™ ir 17 programmu režīmi, tostarp populārie "Pulse" un "Continuous" režīmi, un tā ir papildināta ar dažām papildierīcēm, kas jūs iedzīs pilnīgā e-stimulācijas ekstāzē.

    2B™ no E-Stim Systems: viegli salasāms LCD displejs un vienkārša lietošana

    2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems ir viegli nolasāms, izgaismots LCD displejs, kas visu laiku precīzi parāda, ko ierīce dara, kā arī vienkārša un viegli lietojama vadība. Integrētais palīdzības ekrāns sniedz norādījumus par režīmu izvēli, savukārt aizmugurējais apgaismojums nodrošina labu redzamību pat vistumsākajās dunčos. Režīmu pārslēgšana ir tikpat vienkārša kā pogas nospiešana un pogas pagriešana. Tas ir vienkārši. Tas darbojas - tāpat kā viss no E-Stim Systems.

    Neatkarīgi izejas kanāli daudzpusīgai lietošanai

    Divi 2B™ 2B™ izejas kanāli no E-Stim Systems darbojas neatkarīgi viens no otra, un katram ir savs kontrolieris. Tas nozīmē, ka vienlaicīgi var izmantot vairākus bipolāros elektrodus un kontrolēt tos neatkarīgi vienu no otra. Izvades gaismas diodes iedegas proporcionāli izejas jaudai, lai jūs varētu redzēt, kas notiek, pat neskatoties uz galveno displeju. Režīms "Join" ļauj abus kanālus savienot kopā, nodrošinot gan drošību, gan kontroli. Ar E-Stim Systems 2B™ kabeļu komplektu (pozīcijas Nr. 3810) varat izmantot vēl vairāk iespēju. (Padomājiet par trīsdimensiju elektroseksu!)

    Divas barošanas iespējas un 0-100% kontrole - tipiski E-Stim Systems

    2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems barošanas avots ir 9 V akumulators. Tomēr, ja ir nepieciešama lielāka jauda vai neatkarība no baterijām, var izmantot papildus aprīkojumu E-Stim Systems papildu tīkla adapteri (pozīcijas Nr. 3758). Divas barošanas iespējas un 0-100% regulēšana nodrošina, ka 2B™ no E-Stim Systems nekad netrūks enerģijas, kad tas ir svarīgi. Zemais jaudas līmenis ir ideāli piemērots elektrostimulācijas uzsākšanai, savukārt augstais jaudas līmenis nodrošina reālu jaudu, kas pārsteigs pat kaislīgākos elektrostimulācijas cienītājus - viss kā parasti ar 2B™ from E-Stim Systems.

    Mūzikas kontrolēta elektrostimulācija ar E-Stim Systems

    Vai jums patīk klausīties mūziku? 2B™ elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems ir iebūvēts mikrofons ar regulējamu jutību. Tā piedāvā arī patiesu stereo apstrādi, izmantojot 3,5 mm stereo ieeju. Vienkārši pievienojiet MP3 atskaņotāju un izbaudiet unikālu erotiskās elektrostimulācijas pieredzi stereo skaņā - tikai no E-Stim Systems.

    Papildus digitālā vadība un atjauninājumi ar E-Stim Systems

    2B™ no E-Stim Systems ir papildu digitālā savienojuma saskarne (vienības numurs 3759/00), ko var izmantot, lai atjauninātu vai vadītu ierīci no PC vai Mac, izmantojot USB savienojumu. 2B™ ir iespējams kontrolēt pat ar interneta starpniecību. Programmatūras atjauninājumi? Protams! Izmantojot E-Stim Systems jūs vienmēr būsiet lietas kursā ar jaunākajām tehnoloģijām.

    Drošība pēc konstrukcijas - tipiska E-Stim Systems

    Pateicoties izejas kanālu atdalīšanai, iebūvētajam jaudas ierobežotājam un maigās palaišanas kontrolei (ierīce vienmēr sākas no nulles, kad tiek mainīts režīms vai ierīce tiek ieslēgta), kā arī dizaina filozofijai, kurā drošība ir pirmajā vietā, 2B™ no E-Stim Systems 2B atbilst visiem galvenajiem Eiropas, Amerikas un Lielbritānijas drošības standartiem, un tam ir CE zīme.

    Pilnīga elektrostimulācijas pieredze ar E-Stim Systems

    Ar 2B™ elektrostimulācijas ierīci no E-Stim Systems jūs nepērkat tikai aprēķinu ierīci, bet gan pilnvērtīgu ieeju elektrostimulācijas pasaulē no viena no labākajiem ražotājiem. Aprīkota ar visu nepieciešamo, lai sāktu darbu uzreiz, un ar ražotāja mūža garantiju E-Stim Systems

    nosaka jaunus elektrostimulācijas standartus.Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Novērtēšana 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Novērtēšana 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Novērtēšana 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            2B Elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

            2B Elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems

            2B elektrostimulācijas ierīce no E-Stim Systems ir ideāli piemērota BDSM faniem, kuri vēlas izpētīt sāpju un baudas mijiedarbību. Ar 17 režīmiem tā piedāvā plašu sajūtu klāstu - no maigām līdz intensīvām. Divi kanāli nodrošina precīzu kontroli, un audio funkcija pārvērš skaņas elektriskos impulsos!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            17 citas preces tajā pašā kategorijā: