No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Fisting gēls

Informatīvais biļetens

BUTTR īpaši biezs fisting Želeja - 500 ml - Lubrikants fisting

Fistinga kopiena ir sajūsmā: BUTTR Extra Thick fisting Gels ir inovatīvs un īpaši fisting fanu vajadzībām pielāgots izstrādājums. Uzlabotā BUTTR fisting lubrikanta konsistence nodrošina īpaši ilgstošu eļļošanu un padara to ideāli piemērotu ilgstošām fisting sesijām.

Vairāk informācijas

10038/00

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    BUTTR īpaši biezs fisting Želeja - tālāka fistinga kopienas attīstība

    Fistinga kopiena ir sajūsmā: BUTTR Extra Thick Gel fisting Gel ir inovatīvs izstrādājums, kas ir īpaši pielāgots fisting fanu vajadzībām. Uzlabotā BUTTR fisting lubrikanta konsistence nodrošina īpaši ilgstošu eļļošanu un padara to ideāli piemērotu ilgstošām fisting sesijām. Neatkarīgi no tā, vai ar roku vai dūri iekļūstiet anālajā atverē vai vagīnā, BUTTR fisting Gels nodrošina maksimālu komfortu un samazina berzi, nodrošinot labāku un drošāku pieredzi. Īpaši biezā formula nodrošina ne tikai labāku sajūtu, bet arī ilgstošu eļļošanu, kas nemazinās pat intensīvas lietošanas laikā fisting

    šis lubrikants absolūti maina spēles gaitu! Tas ir īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu vienmērīgi gludu un ērtu pieredzi pat ar lielākiem dildo un īpaši intensīvu iekļūšanu. BUTTR fisting Gel Extra Thick ir jaunais standarts ikvienam, kurš vēlas gūt vislabāko rezultātu no fisting sesijas - gan solo, gan pārī.

    BUTTR Extra Thick fisting Želeja: ideāli piemērota anālajam un vaginālajam fistingam

    BUTTR Extra Thick fisting Gel ir ideāla izvēle intensīvam anālajam un vaginālajam fistingam. Pateicoties īpaši biezajai un krēmīgajai konsistencei, šis fisting lubrikants nodrošina īpaši maigu un vienmērīgu iekļūšanu un optimālu lubrikāciju. BUTTR Extra Thick fisting Želeja: ilgāk saglabājas gluda un ne tik ātri izžūst, kas ir īpaši izdevīgi garu un intensīvu fisting sesiju laikā. Neatkarīgi no tā, vai lietojat to vienatnē vai kopā ar partneri, BUTTR Extra Thick fisting Gēls garantē maksimālu eļļošanu, komfortu un drošību - tieši to, kas nepieciešams intensīvam anālajam un vaginālajam fistingam. Biezā konsistence nodrošina papildu aizsardzību un samazina berzi, padarot BUTTR fisting Gel Extra Thick ir neaizstājams palīgs katrā fisting sesijā.

    Kas ir fisting lubrikants?

    Anālais vai vaginālais fisting galvenais mērķis ir maksimāli palielināt attiecīgās ķermeņa atveres izstiepšanu un dziļu iekļūšanu. Lai to atvieglotu, tiek izmantoti īpaši fistingam paredzēti lubrikanti, kuriem ir augsta lubrikanta spēja un kuri tik ātri neizžūst. Sling Fistinga seanss var ilgt vairākas stundas, un izmantotajam fisting lubrikantam ir jāspēj to izturēt!fisting Ir pieejami lubrikanti uz silikona, smērvielas vai ūdens bāzes un ar īpašām īpašībām, piemēram, anestēzijas efektu, piemēram, mūsu Let's F*ck Extreme, vai sildošu efektu, piemēram, mūsu Let's F*ck Hot.

    Kāpēc jums vajadzētu lietot BUTTR Extra Thick fisting Gel?


    BUTTR Extra Thick lietošanas instrukcija fisting Želeja

    BUTTR Extra Thick fisting Želeja nav ūdens bāzes, tāpēc tā nav piemērota lietošanai ar lateksa izstrādājumiem, jo var sabojāt materiālu. Tas ir vislabāk piemērots lietošanai ar materiāliem, kas izturīgi pret eļļu, vai rotaļlietām, kas paredzētas lietošanai ar eļļu saturošiem lubrikantiem. Izmantojiet BUTTR Extra Thick fisting Gel dāsni un izbaudiet ļoti maigu, drošu un aizraujošu seansu.

    Sīkāka informācija:

    • BUTTR Extra Thick fisting Želeja
    • Fistinga lubrikants anālajam dzimumakturam, vaginālajam dzimumakturam, anālajam fistingam un vaginālajam fistingam.
    • Sastāvs: 500 ml (16,91 fl. oz.)
    • BUTTR ir pilnīgi inovatīvs lubrikants. Tas nodrošina lielāku baudu, dziļāku iekļūšanu, perfektu fistinga seansu un relaksējošu anālo seksu ar dildo vai partneri
    • Sastāvs un pielietojums: BUTTR Extra Thick sastāvā fisting Gel ražotājs ir izvēlējies augstas kvalitātes sastāvdaļas, lai nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi. Sīkāka informācija par sastāvdaļām atrodama uz iepakojuma un šajā produkta aprakstā. Lietotājiem ar jutīgu ādu vai zināmām alerģijām iesakām pirms pirmās lietošanas reizes pārbaudīt produktu uz neliela ādas laukuma, lai izslēgtu iespējamu nepanesamību. Ja neesat pārliecināts par sastāvdaļām vai to iedarbību, konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu.
    • Sastāvs (INCI): petrolatums, oktildodekanols, C18-36 skābes triglicerīds.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Da flutschen die Dildos und die Faust

    Was soll ich sagen. Sehr gleitfreudiges Gel. Noch glitschiger wenn Wasser mit ins Spiel kommt. Dildo’s sind dann nicht mehr zu bändigen;-). Das kauf ich garantiert wieder.

      Novērtēšana 

      Bißchen fest

      Also für den Einsatz wofür es bestimmt sein sollte weniger geeignet, da es viel zu fest ist. Mit J-Lube verdünnt flutscht es wie es sollte

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Fisting Gleitgel

      Muss sagen das es super ist schon mehrfach bestellt

        Uzrakstiet savu pārskatu

        BUTTR īpaši biezs fisting Želeja - 500 ml - Lubrikants fisting

        BUTTR īpaši biezs fisting Želeja - 500 ml - Lubrikants fisting

        Fistinga kopiena ir sajūsmā: BUTTR Extra Thick fisting Gels ir inovatīvs un īpaši fisting fanu vajadzībām pielāgots izstrādājums. Uzlabotā BUTTR fisting lubrikanta konsistence nodrošina īpaši ilgstošu eļļošanu un padara to ideāli piemērotu ilgstošām fisting sesijām.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        26 citas preces tajā pašā kategorijā: