No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Lateksa cimdi

Informatīvais biļetens

BUTTR lateksa cimdi fisting

BUTTR lateksa cimdi nav vienkārši lateksa cimdi - tie ir īpaši izstrādāti atbilstoši prasībām, kas attiecas uz fisting izstrādāti. BUTTR lateksa cimdi fisting piedāvā perfektu elastības un izturības kombināciju, nodrošinot pilnīgu kontroli pār katru rokas un pirkstu kustību.

Vairāk informācijas

10028/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    BUTTR lateksa cimdi fistingam fisting - Ideāls sākums tavam fistinga piedzīvojumam

    BUTTR lateksa cimdi nav vienkārši lateksa cimdi - tie ir īpaši izstrādāti fistingam fisting izstrādāti. BUTTR lateksa cimdi fisting piedāvā perfektu elastības un izturības kombināciju, nodrošinot pilnīgu kontroli pār katru rokas un pirkstu kustību. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par maigām rotaļām vai intensīvu fistingar BUTTR fisting Cimdiem jūs varat kontrolēt fisting atbilstoši savām vēlmēm un optimāli pielāgot stimulāciju. Lateksa gludā virsma nodrošina patīkamu slīdēšanu anālajā atverē vai vagīnā, īpaši kombinācijā ar augstas kvalitātes fisting lubrikantu no MEO. Rezultāts? Intensīva, bet patīkama fisting pieredze, kas garantē maksimālu baudu.

    Īpaši izturīgs latekss - BUTTR lateksa cimdi ir izturīgi un nesaplēšami, lai fistingā būtu pilnīgi droši fisting.

    BUTTR lateksa cimdi fisting ir izgatavoti no īpaši izturīga lateksa, kas ir īpaši izstrādāts intensīvām fisting sesijām. Šis augstas kvalitātes materiāls ir īpaši izturīgs pret plīsumiem un izturīgs, tāpēc varat pilnībā koncentrēties uz savu pieredzi, neuztraucoties par cimdu izturību fisting Cimdu izturība. Lateksa izturība nodrošina absolūtu drošību visas fisting sesijas laikā, savukārt materiāla elastīgums neierobežo plaukstas kustīgumu.

    Viens izmērs der visiem - BUTTR fisting cimdi ir elastīgi un piemēroti jebkuram rokas izmēram.

    BUTTR lateksa cimdi pielāgojas jebkurai rokas formai un izmēram, pateicoties to ārkārtīgajai elastībai. Neatkarīgi no tā, vai jums ir mazas, vidējas vai lielas rokas, lateksa cimdi fisting ērti pieguļ un joprojām nodrošina nepieciešamo saķeri un kustību brīvību, kas nepieciešama kontrolētai dūriena iespiešanai rokās fisting ir nepieciešami. Perfektā piegulēšana neļauj lateksa cimdiem fistinga seansa laikā noslīdēt vai sasvīst, tādējādi nodrošinot ērtu un netraucētu lietošanu. Viens izmērs piemērots visiem lateksa cimdiem ir ideāli piemērots vīriešiem un sievietēm ar dažādu pieredzes līmeni un garantē drošu fitingu ikvienas fisting sesijas laikā.

    Higiēna un drošība - tīri un aizsargāti ar katru lietošanas reizi

    Higiēnai ir galvenā nozīme fisting fistinga procesā ir galvenā nozīme, un BUTTR lateksa cimdi, kas paredzēti fistingam, ir ļoti higiēniski fisting sniedz jums nepieciešamo drošību, lai nodrošinātu tīru un higiēnisku pieredzi. Latekss ir viegli tīrāms materiāls, un tas ir īpaši higiēnisks, jo neļauj iekļūt baktērijām vai šķidrumiem. Tāpēc BUTTR fistinga cimdi nodrošina aizsardzību pret iespējamu piesārņojumu un atvieglo cimdu tīrīšanu pēc lietošanas fisting. Ar fisting cimdiem no BUTTR varat paļauties uz drošu un tīru lietošanu - ideāli piemēroti intensīvai, bet higiēniskai fisting baudai.

    Melni un stilīgi - izsmalcināts izskats ideālam izskatam

    Papildus savai funkcionalitātei BUTTR lateksa cimdi ir arī piemēroti fisting pārsteidz arī ar savu eleganto, melno izskatu. Melnā krāsa simbolizē eleganci un dominanci, un tieši tādu sajūtu fisting cimdi rada, tos lietojot ik reizi. Neatkarīgi no tā, vai cimdi tiek izmantoti privātām sesijām vai profesionālā kontekstā, elegantā krāsa piešķir cimdiem pārliecinošu un stilīgu izskatu. BUTTR lateksa cimdi ir ne tikai funkcionāls aksesuārs, bet arī vizuāls apliecinājums, kas veicina vispusīgi veiksmīgu pieredzi.

    Papildu informācija:

    • BUTTR lateksa cimdi fisting
    • Ideāli piemērots fisting
    • Īpaši izturīgs latekss
    • Viens izmērs der visiem
    • Perfekti der
    • Tīri un droši
    • Krāsa: melna
    • Lateksa cimdi fisting vienā izmērā.
    • Īpaši izturīgas pret plīsumiem un nodrošina lielāku higiēnu, kad fisting.
    • Piegādes komplektācijā ir iekļauti divi cimdi.
    • Tā kā BUTTR fisting cimdi ir izgatavoti no lateksa, lietotājiem ar alerģiju pret lateksu jāievēro piesardzība. Ja esat jutīgs pret lateksu, iesakām izmantot lateksu nesaturošas alternatīvas, lai izvairītos no iespējamām alerģiskām reakcijām. Tā kā drošība un labsajūta ir vissvarīgākais, pirms lateksa izstrādājumu lietošanas jāpārbauda, vai jums nav alerģijas.

    .

    Kopšana un tīrīšana - Lai nodrošinātu, ka jūsu BUTTR lateksa cimdi kalpo ilgu laiku fisting ilgi saglabāt savu izturību

    Lūk, daži vienkārši lateksa cimdu tīrīšanas soļi:


    No kādiem materiāliem, kas var sabojāt lateksu, vajadzētu izvairīties:

    Latekss ir jutīgs materiāls, kas nedrīkst nonākt saskarē ar noteiktām vielām. Lai nodrošinātu BUTTR lateksa cimdu ilgmūžību, jāizvairās no saskares ar šādām vielām:


    Pareizi kopjot un izvairoties no kaitīgām vielām, jūs varat ilgi izbaudīt savus BUTTR lateksa cimdus.




    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ajuste perfecto y tacto espectacular

    No ha tardado tanto en llegar y la prueba ha sido muy positiva. Para el fin que se describe van perfectos. No tienen ondulaciones en el tacto que puedan dar partes internas. Látex de calidad y resistente si se cuida en condiciones.

      Novērtēšana 

      Essential kit

      These are everything. Do not hesitate to purchase. Buy them now. Love them!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        BUTTR lateksa cimdi fisting

        BUTTR lateksa cimdi fisting

        BUTTR lateksa cimdi nav vienkārši lateksa cimdi - tie ir īpaši izstrādāti atbilstoši prasībām, kas attiecas uz fisting izstrādāti. BUTTR lateksa cimdi fisting piedāvā perfektu elastības un izturības kombināciju, nodrošinot pilnīgu kontroli pār katru rokas un pirkstu kustību.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        4 citas preces tajā pašā kategorijā: