No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Lubrikants

Informatīvais biļetens

BUTTR fisting Krēms - Lubrikants fisting

Ja meklējat īpaši daudzpusīgu lubrikantu un vēlaties praktizēt gan anālo, gan vaginālo lubrikāciju, tad fisting anālais un vaginālais, tad BUTTR fisting Krēms ir tieši Jums piemērots lubrikants. Pat ja dodat priekšroku īpaši cietam vai ļoti intensīvam seksam, BUTTR fisting Krēms jebkurā laikā var apmierināt jūsu mežonīgākās fantāzijas.

Vairāk informācijas

3268/500

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ja meklējat īpaši daudzpusīgu lubrikantu un vēlaties praktizēt gan anālo, gan vaginālo lubrikāciju, tad fisting anālais un vaginālais, tad BUTTR fisting Krēms ir īstais lubrikants tieši Jums. Pat ja dodat priekšroku īpaši cietam vai ļoti intensīvam seksam, BUTTR fisting Krēms jebkurā laikā var apmierināt jūsu mežonīgākās fantāzijas. BUTTR fisting Krēms ir piemērots lietošanai arī ar fisting Cimdiem un dažādām seksa rotaļlietām.

    BUTTR fisting Cream

    BUTTR fisting Cream ir ideāls lubrikants anālajam fistingam: atšķirībā no maksts, anālais atveres kakls neražo savu sekrētu, tāpēc ir nepieciešams ilgnoturīgs lubrikants, piemēram, BUTTR Cream fisting Krēms noteikti ir jāizmanto. BUTTR fisting Cream ir īpašs krēms anālai un vaginālai iekļūšanai. BUTTR fisting Cream ir biezāks nekā parastie lubrikanti, kas padara iekļūšanu ērtāku un vieglāku. Lubrikants ir ādai draudzīgs, ilgstoši saglabā eļļojumu un ir bez smaržvielām. Lielā 500 ml (19,22 fl.oz.) burciņa atvieglo lubrikanta uzklāšanu seksa laikā, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz savu baudu.

    fisting Lubrikants vai fisting Lubrikanta krēms...

    Fistinga lubrikants ir neaizstājams palīglīdzeklis anālai vai vaginālai iekļūšanai ar roku vai dūri! Pat ja ne vienmēr tas ir jādara ar saspiestu dūri, attiecīgajai ķermeņa atverei tiek radīta liela slodze. Lai to fisting pēc iespējas patīkamāku, tiek izmantoti īpaši fistingam paredzēti lubrikanti. Šeit MEO.de jūs varat atrast fisting gelu uz ūdens bāzes, fisting lubrikantu uz silikona bāzes un fisting lubrikantu uz eļļas vai tauku bāzes. To vidū ir mūsu pārbaudītie zīmoli Le Fist un Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Glory HoleJ-Lube (Mancunt un Let's Fuck Hot, kā arī tādi produkti kā vai klasiskais Crisco.

    Kas ir fisting lubrikants?

    Anālais vai vaginālais fisting ietver maksimālu attiecīgās ķermeņa atveres izstiepšanu un dziļu iekļūšanu ar roku, dūri vai speciāliem dildo. Lai to atvieglotu, tiek izmantoti īpaši fistingam paredzēti lubrikanti, kuriem piemīt augsta lubrikanta spēja un kuriem nav tendence ātri izžūt. Sling Fistinga seanss var ilgt vairākas stundas, un izmantotajam lubrikantam ir jāspēj to izturēt!fisting Lubrikanti ir pieejami uz silikona, smērvielas vai ūdens bāzes un ar īpašām īpašībām, piemēram, anestēzijas efektu, piemēram, mūsu Let's Fuck Extreme, vai sildošu efektu, piemēram, Let's Fuck Hot.

    Sīkāka informācija:

    • BUTTR fisting Krēms
    • Sastāvs: 500 ml (19,22 fl.oz.)
    • BUTTR ir inovatīvs lubrikants. Tas sniedz lielāku baudu seksa laikā, ļauj relaksēt anālo seksu ar dildo vai divatā, nodrošina dziļāku iekļūšanu ar roku vai dūri un ir ideāls lubrikants fistingam. Lubrikantu nedrīkst lietot ar silikona seksa rotaļlietām vai lateksa izstrādājumiem, jo tas var bojāt šos materiālus. Tas ir vairāk piemērots seksa rotaļlietām, kas izgatavotas no stikla, nerūsējošā tērauda vai vinila.
    • Sastāvs (INCI): Ūdens, petrolatums, šķidrais parafīns, cetearilspirts, propilēnglikols, PEG-8 stearāts, cetearets-25, dimetikons, fenoksietanols, izopropilmirristāts, etilheksilglicerīns, citronskābe.
    • Sastāvs un pielietojums: Lai nodrošinātu drošu un patīkamu baudījumu, ražotājs ir rūpējies par augstas kvalitātes sastāvdaļu izvēli, veidojot šo lubrikantu. Sīkāka informācija par sastāvdaļām atrodama uz iepakojuma un šajā produkta aprakstā. Lietotājiem ar jutīgu ādu vai zināmām alerģijām iesakām pirms pirmās lietošanas reizes pārbaudīt produktu uz neliela ādas laukuma, lai izslēgtu iespējamu nepanesamību. Ja rodas neskaidrības par sastāvdaļām vai to iedarbību, jākonsultējas ar ārstu vai farmaceitu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Funktioniert einwandfrei

    Habe die Buttr Creme erhalten und wir sind echt begeistert. Alles was vorher nicht funktioniert hat, hat mit der Buttr sofort funktioniert. Immer wieder gern.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ottimo

    Testata sia la versione in crema sia quella in burro. Entrambe ottime, funzionano molto bene.
    La versione in burro è ovviamente molto più "pastosa", ma richiede un maggior lavoro per la pulizia a fine utilizzo.
    La versione crema invece è più facile da pulire, probabilmente risulta anche un po' più "scorrevole" ma penso che, a differenza dell'altra, in caso di impiego prolungato, richieda di essere ripristinato ogni tanto.
    Comunque entrambi i prodotti sono ottimi ed efficaci.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Lubrificante per esigenti

    Il lubrificante a base siliconica è di fatto molto più lubrificante della versione a base d’acqua….l’importante è andarci piano e si può anche esagerare…..quindi ottimo per giochi estremi.
    Tempistiche abbontanti senza bisogno di riapplicare.
    Il prodotto va dosato bene perché poi per lavarlo via bisogna insistere un po di più dalla pelle…..anche se con un buon sapone si risolve. Dai tessuti si lava senza problemi. Consigliato per chi vuole esagerare…..

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Awesome

    Feels really good but my booty gets really hot when i am enjoying my toys i never had this with the other cream

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Slips in nicely

    So I've been struggling with MEO's fisting hand and this is the gel that got me through it. Fantastic lube and now is my number one buy for anal lube.
    Also seems to help when cleaning your anal toys.

    • 1 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    BUTTR fisting Krēms - Lubrikants fisting

    BUTTR fisting Krēms - Lubrikants fisting

    Ja meklējat īpaši daudzpusīgu lubrikantu un vēlaties praktizēt gan anālo, gan vaginālo lubrikāciju, tad fisting anālais un vaginālais, tad BUTTR fisting Krēms ir tieši Jums piemērots lubrikants. Pat ja dodat priekšroku īpaši cietam vai ļoti intensīvam seksam, BUTTR fisting Krēms jebkurā laikā var apmierināt jūsu mežonīgākās fantāzijas.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    19 citas preces tajā pašā kategorijā: