No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Lubrikants

Informatīvais biļetens

EROS UltraX fisting - 500 ml - Lubrikanta želeja fisting

Jauns

EROS UltraX fisting ir sensacionāls fisting Lubrikants, kas ir īpaši izstrādāts īpašām anālo attiecību vajadzībām fisting tika izstrādāts. Tas nodrošina neticami ilgstošu eļļošanu bez lipīguma un izžūšanas. EROS UltraX fisting tas nesatur eļļas, taukus un smaržas, un tam ir gluda konsistence drošai un ērtai lietošanai.

Vairāk informācijas

10054/500

pieejams

Vairāk informācijas

EROS UltraX fisting - Lubrikants, kas ir sava klase intensīvai anālajai dzimumaktu un fisting

EROS UltraX fisting ir sensacionāls fisting Lubrikants, kas ir īpaši izstrādāts īpašām anālo dzimumaktu vajadzībām un fisting tika izstrādāts. Tas nodrošina neticami ilgstošu lubrikāciju bez lipīguma un izžūšanas. EROS UltraX fisting eROS UltraX Fisting nesatur eļļas, taukus un smaržas, un tam ir gluda konsistence drošai un ērtai lietošanai.

EROS UltraX Fisting: izcila konsistence maksimālam komfortam

EROS UltraX fisting ir īsts notikums visiem, kas fisting Klases lubrikants. Jau no pirmā acu uzmetiena tas pārsteidz ar savu unikālo, samtaino konsistenci, kas nodrošina īpaši patīkamu slīdēšanu - absolūts sapnis visiem, kas vēlas baudīt intensīvu un ilgstošu baudu! Šis fisting Lubrikants uz ūdens un silikona bāzes ir vienkārši neticams! Tas saglabājas pārsteidzoši gluds, nesalipinot un neizžūstot. EROS UltraX fisting ir ideāli piemērots ikvienam, kam patīk intensīvs anālais sekss vai prasīgas prakses, piemēram fisting mīlestība. Pateicoties tā augstākās klases sastāvam EROS UltraX fisting nodrošina gludu un patīkamu pieredzi. Īsumā: EROS UltraX fisting ir fisting Lubrikants, kas droši darbojas pat garu seansu laikā.

EROS UltraX Fisting: ideāli piemērots intensīvai anālajai dzimumakta un.. fisting

Ja vēlaties izmēģināt intensīvu anālo dzimumaktu un fisting vēlaties to izmēģināt, viens ir skaidrs: jums ir nepieciešams pareizais lubrikants! fisting Lubrikants! Jo tikai ar perfektu fisting Lubrikantu, piemēram EROS UltraX fisting tā būs neaizmirstama un patīkama pieredze. Tam jāgarantē virs vidējā līmeņa lubrikants un maiga lietošana. Pateicoties tā slidenajai, nelipīgajai tekstūrai, tas nodrošina maigu iekļūšanu, kādu vēl nekad neesat piedzīvojis. EROS UltraX fisting ir lieliska izvēle ikvienam, kas fisting Kas novērtē optimālu lubrikāciju, lai izvairītos no traumām vai diskomforta. Īpaši šīs intensīvās seksuālās prakses gadījumā ir svarīgi izmantot fisting Lubrikantu, piemēram EROS UltraX fisting kas garantē virs vidējā līmeņa lubrikantu un maigu lietošanu.

Kāpēc EROS UltraX fisting ideāls fisting Lubrikants ir

EROS UltraX fisting ir ideāla izvēle ikvienam, kas meklē ilgstošu lubrikantu, kas ir būtisks intensīvām seksuālām praksēm, piemēram, seksuālam aktam fisting ir būtiska. Lieliskais, nedaudz anestēzijas efekts atslābina anālo atveri un atvieglo anālo dilatāciju, samazinot sāpes - absolūts sapnis ikvienam, kam patīk eksperimentēt! The fisting Lubrikants ir bez smaržas, nesatur eļļas, taukus un smaržas. Tas ir ne tikai patīkams lietošanā, bet arī drošs lateksa prezervatīviem. Tas padara to EROS UltraX fisting ideāli piemērots ikvienam, kas meklē drošu un ērtu fisting pieredzi.

EROS UltraX Fisting: ideāla konsistence un vienkārša lietošana

EROS UltraX fisting ir ideālas konsistences, ne pārāk šķidrs, ne pārāk biezs, ideāli piemērots lietošanai un lietošanas laikā. Un pats labākais: brīnišķīgā eļļošana saglabājas nemainīga visu laiku! Jūs varat izmantot fisting Lubrikantu izmantot ilgāku laiku atkarībā no jūsu vajadzībām. EROS UltraX fisting eROS UltraX Fisting ir vienkārši ideāli piemērots ilgstošām sesijām, jo tas nodrošina, ka pieredze paliek patīkama un slidena, neatstājot lipīgas paliekas uz ādas.

EROS UltraX Fisting: 100% ražots VĀCIJĀ

Absolūti augstākā kvalitāte, uz kuru var paļauties! EROS UltraX fisting ir absolūti augstākās kvalitātes produkts, kas pilnībā ražots Vācijā. Kopš 1994. gada EROS vārds ir apzīmējis absolūti inovatīvus un ārkārtīgi uzticamus produktus! Formula EROS UltraX fisting ir vienkārši ideāla ikvienam, kas vēlas intensīvu anālo pieredzi. Ar šo fisting Lubrikantu jūs varat pilnībā paļauties uz drošību, komfortu un ilgstošu baudu seksa laikā.

EROS UltraX Fisting lietošanas instrukcija:

Ar EROS UltraX fisting jūs piedzīvosiet intensīvu anālo seksu un fisting kā nekad agrāk! Ilgnoturīgais efekts un patīkamā konsistence nodrošina drošu un patīkamu lietošanu, kas Jūs iepriecinās. Vienkārši uzklājiet pietiekamu daudzumu, lai sasniegtu vēlamo lubrikāciju - un sākiet!

Sīkāka informācija:

  • EROS UltraX fisting
  • fisting Lubrikants anālajam dzimumaktu, vaginālajam dzimumaktu, anālajam fistingam un vaginālajam fistingam.
  • Ražots Vācijā
  • Sastāvs: 500 ml (16,91 fl. oz.)
  • fisting Nelietot lubrikantu uz atvērtām brūcēm vai iekaisušas ādas.
  • Lietošana: EROS UltraX fistinghibrīda fisting lubrikants uz silikona un ūdens bāzes ar pantenolu ilgstošai lubrikācijai bez izžūšanas. Tas ir ūdenī šķīstošs, nesatur eļļas, taukus un smaržas, neatstāj atlikumus un ir bez smaržas. Lietojiet uz dzimumlocekļa, anālās atveres vai maksts pēc vajadzības. EROS UltraX fisting ir saderīgs ar lateksu, to var viegli nomazgāt ar ziepēm, un tas jāglabā vēsā un bērniem nepieejamā vietā. Izvairīties no tiešiem saules stariem un pēc lietošanas cieši aizvērt.
  • Sastāvs un lietošana: Sastāvā EROS UltraX fisting ražotājs ir rūpējies par augstas kvalitātes sastāvdaļu izvēli, lai nodrošinātu drošu un patīkamu lietošanu. Sīkāka informācija par sastāvdaļām atrodama uz iepakojuma un šajā produkta aprakstā. Lietotājiem ar jutīgu ādu vai zināmām alerģijām iesakām pirms pirmās lietošanas reizes pārbaudīt produktu uz neliela ādas laukuma, lai izslēgtu iespējamu nepanesību. Ja neesat pārliecināts par sastāvdaļām vai to iedarbību, konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu.
  • Sastāvs (INCI): Ūdens (ūdens), glicerīns, propilēnglikols, laurets - 9, nātrija akrilāts / akriloksidimetiltaurāts, dimetikonols, izoheksadekāns, polisorbāts 80, hidroksietilceluloze, fenoksietanols, etilheksilglicerīns.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

EROS UltraX fisting - 500 ml - Lubrikanta želeja fisting

EROS UltraX fisting - 500 ml - Lubrikanta želeja fisting

EROS UltraX fisting ir sensacionāls fisting Lubrikants, kas ir īpaši izstrādāts īpašām anālo attiecību vajadzībām fisting tika izstrādāts. Tas nodrošina neticami ilgstošu eļļošanu bez lipīguma un izžūšanas. EROS UltraX fisting tas nesatur eļļas, taukus un smaržas, un tam ir gluda konsistence drošai un ērtai lietošanai.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

19 citas preces tajā pašā kategorijā: